Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendrek 2.0 jak nic. :pawel:

AK ma duży recoil, a ludzie robią nieprawdopodobne rzeczy z tą bronią(tylko trzeba umieć, a nie narzekać jak pisda), o AWP nie wspomnę, to nie jest skill? Weź się nie błaźnij. Widać jak oglądasz turnieje skoro pierdolisz takie głupoty.

A skanować można tylko trzeba wiedzieć gdzie i jak. :reggie:

TO CHO NA SOLO NA FY_ICEWORLD A MOŻE REPREZENTUJESZ PLEBS Z FFA?

Opublikowano

wielkie turnieje to były w latach 2003-2006, teraz to grają jakieś randomy, a najwięcej oglądających ma pasza aka heloł maj frend lets do rash on banan :yao: jak tak oglądałem streamy z turniejów to szukałem gdzie jest ten skill poza strzelaniem z awupy i nie znalazłem, bo taki recoil z kałacha to jest random taki jak był 2 lata temu. Nie ma takiego dźwięku przestrzennego jak w starym csie, każda mapa jest na(pipi)ana jakimiś doniczkami i kamperskimi winklami, granaty latają jak chcą, nie ma strzelania przez ściany chyba że to są drzwi z tektury. Pewno nawet nie grałeś w 1.5, żal.pl + japa bocie :[

turnieje w tą grę są bo Valve wyłożyło hajs, tak samo jak są turnieje w CoD Ghosts bo Activision płaci.

391cc8b832733396c8b391e9c54ef1bd.jpg

Tak rakotwórczego posta dawno nie czytałem  :facepalmz:

Opublikowano

Gadanie o CSie, cw upadło już na prawdę nisko. 

Opublikowano

Gadanie o CSie, cw upadło już na prawdę nisko.

"Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji."

Bujać fora na jakieś forum CD ACTION z tym mułem...

Mazz tak jest:

- mikro transakcje,

- gierki przegladarkowe,

- multiplayer online (zabicie multi kanapowego),

- liczenie klatek i pikseli,

- gatunek FPS

itd. itp.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ale cdaction to forum pecetowe wiec wątpię aby przyjęli tak ciepło muł jakim są konsolki. :(

Mikrotransakcje miały już swój początek na konsolach aka zbroja dla konia.

- multiplayer online (zabicie multi kanapowego),

To jest zabawne. xD Multiplayer nie wyklucza multi kanapowego. Twórca decyduje czy jest czy go nie ma.

- liczenie klatek i pikseli,

No widać jak teraz konsolomaniaki pokroju Fanka czy YETI-ego spuszczają się nad klatkami i pikselami.

- gatunek FPS

LOL

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No ale po co gadać o grze, ktòra jest dla garstki gości ktòrzy na tym zarabiają, a reszta kupuje skòrki, brandzlując się do faktu posiadania gry "w kturom grajom sporciarze" (i nie dlatego że jest taka dobra, tylko dlatego że ma długą tradycję) ? Nie mozemy wròcić do rozmowy o normalnych grach, ktòre służą do sprawiania radochy nam, graczom?

Opublikowano

Ale cdaction to forum pecetowe wiec wątpię aby przyjęli tak ciepło muł jakim są konsolki. :(

Jakie konsoliki? Piszę o CS i rycerzach blach. Tu jest forum konsolowe, a nie jakieś bagno mułu...

Opublikowano

Jakie konsoliki? Piszę o CS i rycerzach blach. Tu jest forum konsolowe, a nie jakieś bagno mułu...

chyba nie załapałeś.

Opublikowano

Dalej nie łapię. Konsolowy gaming coś ogranicza...

Opublikowano

GO jest ch.uj.owe i to jest fakt, podobnie jak ch.ujo.we zrobiło się swojego czasu Amercas Army, jeśli PC to tylko oldschool

Co za janusz GO ch.uj.owe :/ tyle ludzi codziennie ogląda to na twitch' u

Edytowane przez Soul

Opublikowano

chyba nie załapałeś.

A może to Ty nie załapałeś? ;)

Opublikowano

chyba nie załapałeś.

A może to Ty nie załapałeś? ;)

Przynajmniej wiem, że ty załapałeś.

Minusa.

:shotgun:

Opublikowano

GO jest ch.uj.owe i to jest fakt, podobnie jak ch.ujo.we zrobiło się swojego czasu Amercas Army, jeśli PC to tylko oldschool

Co za janusz GO ch.uj.owe :/ tyle ludzi codziennie ogląda to na twitch' u

Minecraft i LoL i CoD też ma sporo widzòw. Chcesz utożsamiać się z gustem mas Januszy?

Opublikowano

Odezwał się jeden z Januszy. xD

Opublikowano
Minecraft i LoL i CoD też ma sporo widzòw. Chcesz utożsamiać się z gustem mas Januszy? 

Nie, chodziło mi oto jedynie, że nazwano mnie januszem, który ma odwagę napisać, że GTA 4 jest (pipi)owe (gra podoba się masą) po czym ma czelność pisać, że GO jest (pipi)owe przy czym UberAdi wkleja, że GO ma mega popularność na twitch' u a Halo 5 ma pusty las :<  

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nazwano mnie januszem, który ma odwagę napisać, że GTA 4 jest (pipi)owe (gra podoba się masą)

UTpi5n.gif

Wczoraj wyłożyliśmy absolutną wielkość czwartego GTA, chcesz powtórki dzisiaj?

Opublikowano

ktorys z xbotow tu jeszcse pisal ze gta 4 (pipi)?

bo teraz nie wiem czy bardziej gardze soulem, mezeo cxy daddym

Opublikowano

nazwano mnie januszem, który ma odwagę napisać, że GTA 4 jest (pipi)owe (gra podoba się masą)

A rzeźbą też?

Opublikowano

Masom.... :P

Możecie sobie pisać ja tam i tak wole V.

pozdrawiam.

Opublikowano

Trójka xD

A w rdr już była wojna secesyjna więc po co drugi raz poruszać ten temat.

Masz na myśli Red Dead Revolwer? Wraz z braniem udziału w bitwach z tego okresu? No chyba nie. Do tego w sam raz zakwalifikowałyby się potyczki z klasycznymi, wolno żyjącymi Indianami, oraz napady na pociągi i diliżanse (w okresie sprzed wcielenia nowego gł. bohatera do armii).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.