Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie pisałem o dwójce, noo, zostawcie mnie w spokoju!!!!!

Nie no, powiem szczerze spoko kumam nastawienie ludzi do Fable jako niespełnionych kłamstw Piotrka, ale ogrywałem ostatnio Fable II i to jest na prawdę fajna przygodówka (bo z rpg to ma mało wspólnego) ładna i wciągająca (no i ma sie pieska :) Trochę samograj ale byłem mile zaskoczony. Trójka to gó.wno. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

mnie tam fable II szybko znudziło, jedyne co mi się podobało to klimat tej gry, ale to za mało aby ją przejść.

Opublikowano

Dla samego Dead Rising warto kupić konsole. O matko, ile ja się w to nagrałem. :fsg:

Opublikowano

MaZZeo japonie powinno sie szanowac nawet za to ze to oni wymyslili konsole, to oni dawali najbardziej przelomowe tytuly i to oni ksztaltowali przez lata to branze przez pasje, gdyby nie KKW to bys w ogole nie gral na konsolach, jezdzil na polu kombajnem, do grania sluzyl by tylko pc, a xboxa by w ogole nie bylo

choc w sumie po co ja dystutuje z slutnym botkiem vo po tylu latach dowiedzial sie co to playstation

Echmmmm....Japończycy wymyslili konsole????

Proszę zdjąć klapki ;)

Opublikowano

> jarac sie kitajskimi po(pipi)kami XDDDDDDD

Gadasz tak bo nie masz swojego odpowiednika w magicznej rzeczywistości. 

Zachodnie gry RPG > wszystko co powstalo w Japonii.

Siarczysta bomba prawdy. prawilne chłopaki grali na pc w gothica albo morrowinda a takie osiedlowe lamusy w japońskie guwna ze spedalonymi bohaterami.

Opublikowano

Sony zapowiada 200 eksow na PS4 w 2015 roku, w styczniu nie wychodzi zaden.

Ms nie zapowiada ile eksow wyda w 2015 roku, w styczniu wychodza 2.

Sad story.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

> jarac sie kitajskimi po(pipi)kami XDDDDDDD

Gadasz tak bo nie masz swojego odpowiednika w magicznej rzeczywistości. 

Zachodnie gry RPG > wszystko co powstalo w Japonii.

Siarczysta bomba prawdy. prawilne chłopaki grali na pc w gothica albo morrowinda a takie osiedlowe lamusy w japońskie guwna ze spedalonymi bohaterami.

No szaro-bure gów.na z drewnianą mechaniką. Typowy bot. 

Opublikowano

Sony zapowiada 200 eksow na PS4 w 2015 roku, w styczniu nie wychodzi zaden.

Ms nie zapowiada ile eksow wyda w 2015 roku, w styczniu wychodza 2.

Sad story.

Source tradycyjnie z ass

https://www.youtube.com/watch?v=rOvwpj0pw9A

ex konsolowy c'nie.  :newell: 

Opublikowano

W D4 gra się tylko na Kinekcie, jeśli go nie ma, to nie ma co tego ściągać ;)

Opinie sa rozne, niektorzy mowili,ze nawet majac Kinecta wola pocinac na padzie.
Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj Steam Big Picture.

Rany, jakie to jest dobre :banderas:

Dlaczego tak nie może wyglądać interfejs Xone? Przecież to chodzi tak znakomicie płynnie, szybko i sprawnie, że aż przyjemnie tam cokolwiek obczajać. Rewelacja.

Śmieszne, że PC ma najlepszy "konsolowy" interfejs troche co nie?  :newell:

W ogóle pisałem tutaj niedawno, że Crysis 3 nadal jest naładniejszą grą. Myliłem się.

Najładniejszą grę w jaką obecnie można zagrać zrobili nasi rodacy

EdgePhotogrammetryShot.jpg

:banderas:

Sprzedałem dziś kod na gre Ubiszrota i kupiłem to dzieło.

Graphic whore mode on i nocna sesja w poszukiwaniu Ethana przede mną

Opublikowano

Figarus, to bierzesz te 360? Z rejvenem pożyczymy nawet kilka gierek!

I w co miałbym grać? 

Left 4 Dead na splicie. :fsg:

Opublikowano

@Uberadi

[graphic whore mode on]Ethan wygląda bardzo ładnie, ale o niszczeniu gałek ocznych nie ma mowy. Pomimo obczajenia sporej ilości filimików z DC (także z gamersyde wyświetlających je w natywnym 1080p) odpaliłem go ponownie, po patchu u ziomka na 55' i sorry ale moment kiedy mkniemy 140 km/h w czasie nocnej ulewy w FPP podczas rozświetlających trasę piorunów rozpjerdala wszystko co widziałem dotąd w kwestii efektów świetlnych i wizualiów. :obama:

small_560009365.jpg

[/graphic whore mode on]

Inna sprawa że wchodzenie nawet w najłagodniejsze w zakręty klasą hyper podczas ulewy to jest kurfa mission impossible i za cholerę nie wiem jak ktokolwiek może w to grać z dobrym wynikiem.  :rotfl:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ethana tez sprawdzałeś na filmikach z gamersyde czy tylko na yt? A może na wikipedii i bez trybu podsłuchu?

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Na PS4 w wakacje wychodzi kolejne goty exowe, Axiom Verge. Na gafie już ktoś grał, określając tytuł jako GOTY 2015.

isMKCz1.gif

c5k3TEJ.gif

NX1naOJ.png

Piękne. Tak, jest to metroidvania.

Opublikowano

Ethana tez sprawdzałeś na filmikach z gamersyde czy tylko na yt? A może na wikipedii i bez trybu podsłuchu?

3/10

UTpi5n.gif

Opublikowano

Śmieszne, że PC ma najlepszy "konsolowy" interfejs troche co nie?  :newell:

Całkiem to zabawne, ale tak jest.

Dzisiaj odpaliłem Alana Wake'a w 1080p, full detalach, 8xAA i gra zrobiła na mnie graficznie większe wrażenie niż 90% gier na tej generacji w tej chwili :P Oczywiście 60 klatek.

Opublikowano

Znowu temat o exach, jak ja to lubię ! a więc co my tu mamy (poprawcie mnie jak o czymś zapomniałem, źle wstawiłem) mam na myśli tylko potwierdzone tytułu, wróżenie z fusów, mnie nie interesuje.

2015 

PS4 :

Order, Bloodborne, Uncharted 4, Until down, No Mans Sky, Ratchet and Clank Redux ??? 

ONE :

Halo 5, Quantum f(u)cking Break, Forza 6, Tomb Raider, Screemride, Fable, Ori, kolekcja Gearsów ??? 

2016

PS4:

Yakuza Zero, Depp Down, SFV ???

ONE:

Crackdown 3,  Scalebound, Phantom Dust, Gears of War 4 ???

Jaki werdykt ???? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dzisiaj odpaliłem Alana Wake'a w 1080p, full detalach, 8xAA i gra zrobiła na mnie graficznie większe wrażenie niż 90% gier na tej generacji w tej chwili :P Oczywiście 60 klatek.

Według definicji obecnego rynku konsolowego grałeś w "remaster/ultimate edition" :D

Opublikowano

Macio juz wyprzedaje gry z xbona bo krucho z  kasa, jak wtedy co sprzedal nadkonsole bo  pojawila sie okazja zeby wyrwac xbona za pol darmo.

Opublikowano

@nobodylikeyou

Nie no DC wygląda bardzo ładnie, szczególnie w deszczu ale tam dobrze tej grze robi rozmycie które w połaczeniu z zayebiscie dobranymi filtrami post processingu jest w stanie dużo zatuszować. W Ethanie natomiast wszystko jest takie ostre i dokładne, miejscami wygląda jak film a nie gra.

Opublikowano

Macio juz wyprzedaje gry z xbona bo krucho z  kasa, jak wtedy co sprzedal nadkonsole bo  pojawila sie okazja zeby wyrwac xbona za pol darmo.

Wtedy to był fun fact, że trafiła się taka okazja, ale teraz temat kompletnie nie dotyczy gier i konsol :/

Opublikowano

Soul, werdykt taki, że Screamride i Fable są na rok 2015 ;)

Kolejny rok dominacji ONE :/

Opublikowano

Until Down i No Men Sky w 2016? skad takie info?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.