Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Znowu DriveClub? To łapcie jeszcze to:

:fsg:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Potrzebna jest nowa edycja Console Wars z jakas zasada nt gifow zawierajacych deszcz.

PS. Nice try excat ;)

Opublikowano

Boty dalej nie wiedzą że next gen jest tylko jeden?

tkmxbq.gif

to jest z Driveclub'a?

Opublikowano

/bluber płacze, że wychodzi hit na ps4, nic nowego.

hit :kaz: jaka konsola takie hity

Znowu DriveClub? To łapcie jeszcze to:

:fsg:

czyli jednak była po choinką ps4?

tkmxbq.gif

to jest z Driveclub'a?

z gry #prawdziwe życie, ogólnie 2/10 nie polecam

Opublikowano

vjambg.gif

zu2Cm4P.gif

Opublikowano

Nadkonsola jest tylko jedna i pochodzi z Japonii od najlepszej firmy na świecie jaką jest Sony, bo z hameryki tylko guwno obesrano, rozmazane.

Cóż za piękna generacja.

Boty jak się czujecie posiadając taką pomyłkę technologiczną pod swoimi tv hd ready?

Opublikowano

No Adi cos pisał ze sie zawiódł na PCARS :-(

Ale nie graficznie. DC ma lepsze efekty pogodowe, CARS ma lepsze modele aut i ostrzejsze tekstury (przy czym DC wygląda lepiej wg mnie ze względu na dobrane filtry czyt. gó.wno rozmazane)

Zawiodłem się na modelu jazdy (trochę) i FFB które sam musiałem edytować w notatniku żeby było tak jak należy. Po AC mam wrażenie, że to kolejny semi arcade po prostu.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

vjambg.gif

jqftui.gif

tkmxbq.gif

Nie sądziłem że foto realistyczna grafika będzie na tej generacji.

2556391-fh2+wreck.gif

No bardzo ładnie kopiujesz gify z neogafa, nawet kolejność ta sama. Szkoda że nie dałeś tego najlepszego który pokazuje jak pięknie w wyścigach zostaje podmieniony model auta na gorszy, bo konsola nie wyrabia. A klapy mówiły że w Photomode tylko AA lepszy.

fNQhH0y.gif

Opublikowano

Rozum mówi mi aby wierzyć tobie ale twórca podczas wywiadu powiedział ze to te same modele podczas gry/photomode

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Rozum mówi mi aby wierzyć tobie ale twórca podczas wywiadu powiedział ze to te same modele podczas gry/photomode

twórca też powiedział że w październiku gra będzie w plusie, ja bym mu wierzył

Opublikowano

2 pierwsze gify DC, trzeci reallife

akurat gif prawdziwy - afera z wczoraj bo ktos sie zorientowal ze modele aut w czasie wyscigu sa ciut inne niz w time trial lub photo mode - rozchodzi sie o teselacje

377c0f643cd3e922aa58b3fd1ed24424.png3c860d8ab4193507aef445ca0006e432.png

Opublikowano

Grafika w wyścigach to ważna rzecz żeby przyciągnąć Januszy, ale nie jest w stanie zatrzymać przy grze racerów, którzy takie gry pykają miesiącami (GT, FM).

Porównywanie grafiki z Drive Club do PCARS jest przesadą, bo ta druga gra to niemal indyk z blaszaków - zapewne z wielokrotnie mniejszym budżetem.

Opublikowano

przy okazji moja fota

btag3Zu.jpg

tutaj blysk pioruna rozswietla kaluze na drodze, ktora z kolei rzuca swiatlo na tylne kola samochodu i bok auta co widac po podswietleniu kropel deszczu

Opublikowano

vjambg.gif

jqftui.gif

tkmxbq.gif

Nie sądziłem że foto realistyczna grafika będzie na tej generacji.

2556391-fh2+wreck.gif

No bardzo ładnie kopiujesz gify z neogafa, nawet kolejność ta sama. Szkoda że nie dałeś tego najlepszego który pokazuje jak pięknie w wyścigach zostaje podmieniony model auta na gorszy, bo konsola nie wyrabia. A klapy mówiły że w Photomode tylko AA lepszy.

fNQhH0y.gif

<wkleja wszystkie posty ze spustami nad tym, że PHOTO MODE GORSZY OD WYŚCIGÓW>

Klapki oszukane przez Sony? Cóż za zaskoczenie.

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

zebym ja zaraz nie wycjechal o grafice w horizon2 bo wczoraj wreszcie mialem okazje dotknac i zagrac chwilke na xone ;)

Opublikowano

Yeti jak to jest podniecać się grą na 7?

Opublikowano

zebym ja zaraz nie wycjechal o grafice w horizon2 bo wczoraj wreszcie mialem okazje dotknac i zagrac chwilke na xone ;)

A ja dalej czekam na opinie czy sie zakochałeś w One
Opublikowano

doslownie chyba 30min z nim obcowalem wiec nic konkretnego poza w sumie to co wiedzialem to sie nie dowiedzialem

- konsola jest olbrzymia, normalnie to wrecz szalone jak teoretycznie gorsze bebechy zajmuja tyle, a ps4 tak malo, mimo wszystko na zywo konsola robi lepsze wrazenie niz na obrazkach, jest masywna ale na pewno nie wyglada tandetnie

- pad rzecz gustu, jak konsola jest spory ale takie zawsze byly te pady, fajnie wibruja spusty

- menu konsoli okropne, nieintuicyjne ale na ps4 wcale jakos super lepiej nie ma, ogolnie oba menu mi sie nie podobaja

- horizon2 - dla samego soundtracku (tak nie bijcie lubie muze klubowa wiec jest dla mnie idealny) i chillautu plynacego z jezdzenia kupilbym bez wahania ta gra bo jest ekstra, same wyjscigi juz gorzej - po dziennych odpalaniu DC od premiery nie potrafilem sie przyzwyczaic do tego ze te trasy w eventach pozwalaja na taka bezstroske w zapier.dalaniu po wszystkim, calkiem inne podejscie niz setny restart w DC bo sie zle wyliczylo apex zakretu

- sunset - tutaj pozytywne zaskoczenie - nie lubie tak glupich gier ktore co kroku probuja byc zabawne wiec nie wiem czy w dluzszym posiedzeniu by mnie to odrzucilo ale sam gameplay super - tony hawk z pukawkami normalnie

Opublikowano

Yeti jak to jest podniecać się grą na 7?

A juz w nia grales czy przez kolejne 5 edycji bedziesz przywowywal ocene, ktora jest nieadekwatna do tego czym DC stal sie po tych paru patchach ?

Bo widzisz, taki MCC ktorym sie podniecasz gdy wyszedl zaslugiwal na jeszcze nizsza note, nawet po miliardzie GB latania te "pseudo dedyki" to byl jeszcze wiekszy zart niz offlinowy DC.

i jako fan FPSow mimo wszytsko ta gre polecasz, wiec nie wiem czemu wciaz sie dziwisz ze ludzi fapuja to jednego z najlepszych racerow jakie ostatnio wyszly...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Już grałem u ziomka który dał się nabrać sony i zapłacił za to prawie 230 PLN  :sorcerer:  myślę, że wszyscy zapomną o tym crapie  w momencie ukazani się Order/BB, po za tym skoro wy możecie wklejać gify z DC co dwie strony tego tematu to i ja mogę wam przypomnieć ile ta wasza szpila jest warta, proste. 

Proszę pokaż mi gdzie ja się tak tym MCC podniecam, tak tak wmawiaj sobie, że Halo MCC to większy fail od DC i Ty plus watacha klapów zaginajcie rzeczywistość dalej. 

Oczywiście, że polecam ponieważ masz 4 gry w jednym pudełku, MP już działa  :sorcerer: (customy zawsze działały) także dla każdego coś miłego, najlepszy racer jaki ostatnio wyszedł nazywa się Forza Horizon 2 i to nie ludzie się fapują tylko klapy, ludzie ocenili jedno i drugie z ocenami możesz się zapoznać w internecie, oszczędzę Ci wklejanie tego samego po raz enty, w sumie wy też możecie dać sobie już spokój z tymi gifami. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nazywanie DC crapem to lekkie przegięcie w tej chwili, nie sądzisz? To najlepiej wykonany tytuł na konsolach nowej generacji.

Aha, i nie gadajcie, że DC jest dla januszy bo to trudna gierka i trasy nie mają kilometra szerokości jak w Horizon 2, żeby nawet dziadek mógł jechać bez przeszkód w tej gierce.  :reggie:

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Co tam forumku? Mam nadzieję, że nie macie złego dnia dzisiaj i dobre rzeczy wam się przytrafiły.

Jeśli nie, na pocieszenie fajny obrazek z ALBW:

GsXxpSf.jpg

KfdLFmL.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.