Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co do designu to sie zgadzam z tobą Mr.B

Wii było bardzo ładne, modne i nie wstyd postawić to nawet dzisiaj obok tv.

Ale X360 Slimka rowniez była niczego sobie, szkoda tylko ze rysowała sie od wycierania kurzu mikrofibra tak jak Xbox One.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli Mendrek w koncu sam uznal swoim rownaniem, ze najlepsza konsola poprzedniej generacji bylo wii, a ps3 stalp na rowni z x360? Czy jest na dole jakims drobnym maczkiem, ze ta zasada dziala tylko jak konsole sony sprzedaja sie najlepiej?

Opublikowano

Wii to 6 generacja, ps2 poszlo 140mln, wszystko sie zgadza.

Opublikowano

Wii wg niego to ta sama generacja co ps2. Więc nintendo wypuściło 2 konsole stacjonarne w tej samej generacji. Nieźle.

Opublikowano

Jakie ex-equo? XDDDD

Xbox 360 stoi na trzecim miejscu. Ergo ostatnim.

I ja nie podważam autorytetu Wikipedii, ale podkreślam SWOJE zdanie, nie twierdzę że inni muszą uważać tak samo. Tylko niech nikt potem nie zdziwi się nabywając Wii czemu jest ono tak archaiczne...

Boty kochające i broniące Wii. Tego jeszcze tu nie grali :D

Jakimie, owszem. I co w tym dziwnego?

Opublikowano

No to kiepsko śledzisz temat. Bo boty zazwyczaj chwalą Nintendo.

Opublikowano

blubi, ale jaki trolling, ze sam siebie strollowal, uznajac ze driveclub wyglada prawie jak ten filmik z 3ego gifa?

O (pipi) xDDDDDDDDDDD

Skisłem.

Opublikowano

Wróc jak Sony sprzeda swojej gry 14,5 mln pudełek.

Gran Turismo 3 prawie 15 mln sprzedanych kopii, cala seria natomiast to ponad 70mln sprzedanych pudelek.
Opublikowano

blubi, ale jaki trolling, ze sam siebie strollowal, uznajac ze driveclub wyglada prawie jak ten filmik z 3ego gifa?

O (pipi) xDDDDDDDDDDD

Skisłem.

Nic mi nie mów, piłem herbatę w tym momencie i wszystko zalałem prawie na okolo XD
Opublikowano

Jakie ex-equo? XDDDD

I ja nie podważam autorytetu Wikipedii, ale podkreślam SWOJE zdanie, nie twierdzę że inni muszą uważać tak samo. Tylko niech nikt potem nie zdziwi się nabywając Wii czemu jest ono tak archaiczne...

Próbuję skumać dlaczego Wii jest sklasyfikowane jako 6 a nie 7 generacja.

Opublikowano

Mendrka nie da sie skumac

Opublikowano

Jakie ex-equo? XDDDD

Próbuję skumać dlaczego Wii jest sklasyfikowane jako 6 a nie 7 generacja.

NO BO GRAFIKA

Opublikowano

lepiej mi powiedzcie kiedy będzie next gen Nintendo, bo było WiiU z PS3 i X360 ale co dalej?

Opublikowano

Jakie ex-equo? XDDDD

16 tysięcy sztuk przecież przy 80 milionach konsol to jest błąd statystyczny i nic więcej, anway ps3 to największa porażka sony, wii królem poprzedniej generacji, xbox360 największy sukces microsoftu.

Opublikowano

raczej vita bezdyskusyjnie jest najwieksza porazka sony - zaprojektowali fajny sprzet a sami kompetnie zniszczyli popyt na niego

Opublikowano

Wróc jak Sony sprzeda swojej gry 14,5 mln pudełek.

Gran Turismo 3 prawie 15 mln sprzedanych kopii, cala seria natomiast to ponad 70mln sprzedanych pudelek.

Przyznasz, ze 15mln na 155mln konsol to zaden wyczyn w porownaniu z 14,5 na 80. Na ps3/4 juz nie jest tak fajnie z cyferkami jak na ps2.

Zeby nie bylo, ze nacigam, zeby wyszlo na moje, to tak, gt poszlo duzo pudelek, a 15mln to 15mln.

Opublikowano

Skoro najwisększym sukcesem X360 jest ostatnie miejsce, to w sumie się zgadza. Oni zawsze byli na ostatnim miejscu.

PS3 to moim zdaniem kontynuacja zwycięskiej passy Sony od 20 lat wygrywającej rynek konsolowy. Kazdy kto wybiera Playstation priorytetowo, jest w obozie zwycięzców. Jest lepszym człowiekiem...

Opublikowano

Nie wiem po co ci odpisuje, ale chyba tylko w twojej glowie sprzedanie dwa razy mniej konsoli od poprzedniczki i zrowanie sie z konkurencja, ktora wczesniej nie istniala jest uwazane za sukces.

Opublikowano

Mendrek to (pipi)a odstaw te tabletki - caly swiat growy, kazdy krytyk, zgred, stronka w sieci, poradnik w sieci, encyklopedie internetowe i co jeszcze nie przytocze zaliczaja Wii do tej samej generacji co ps3 i x360 ale (pipi)a Mendrus znow musi pier.dolic glupoy byle tylko tak zagiac rzeczywitsosc by w jego urojonej to znowu playstation bylo niepokonane

caly swiat nagradza U2 - kij z tym ze nie gralem ale oni sie nie myla wiec to musi byc goty

caly swiat nagradza halo - kij z tym ze nie gralem ale to krasnale z laserami wiec nie moze byc goty

caly swiat wii uznaje za owoc poprzedniej generacji - kij z tym tak nie moze byc bo wtedy sony nie bedzie zwyciezca

przyznajcie sie wreszcie ze z Daddym jestescie blizniakami

Opublikowano

Daddy trolluje, a Mendrek... No nie jestem pewny.

Opublikowano

ale to ten sam stopien postow tylko na celowniku inna konsola przeciez

Opublikowano

Mi sie jednak zdaje ze Mendrek wierzy w to co pisze...

...i to jest przerazajace.

Opublikowano

on jest o tym swiecie przekonany, na pewno Mendrek nie trolluje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.