Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a ten co sie bawil dlugopisem i robil kolka na scenie na tej konfie sprzed miesiaca u sony to z jakiego byl studia?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a ten co sie bawil dlugopisem i robil kolka na scenie na tej konfie sprzed miesiaca u sony to z jakiego byl studia?

Mam nadzieję że szanujesz Katamari. To człowiek legenda.

Opublikowano

to ten od we love katamari czyli tego stworka co sie wszystko dookola niego przyklejalo? gralem tylko w to przez chwilke i wywalilem wiec nie mam zdania co do jego tworczosci ale pierwsze wrazenie bylo co najmniej dziwne

Opublikowano

Miazga nuta :)

Jeżeli dobrze pamiętam, to w Katamari był jakiś polski wątek, czy to w noby noby boy?

Opublikowano

polski wątek - czego sie nie dotknal to zapyerdolil  :teehee:

Opublikowano

Mario pedalskie, ale jak gierka na playstation to szacunek

i-love-katamari-king-cosmos.png

polski wątek - czego sie nie dotknal to zapyerdolil  :teehee:

:kaz: 

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Yeti o Shenmue 

to ten samograj z QTE co 5 minut?

Nie widzę nadziej dla Ciebie  :reggie:

Opublikowano

No ale Shenmue powinno się szanować.

Z Shenmue taki samograj jak z Gran Turismo piaskownica.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Przecież to był trolling w słusznej sprawie.

I bomba prawdy :shotgun:

Opublikowano

Yeti, zawiodles mnie.

Shen to gra w ktorej trzeba bylo uzywac szarych komorek aby pchac fabule do przodu, mowiac "to ten samograj z QTE co 5 minut?" chyba masz na mysli The Order lub gry od Cage'a :kaz: :kaz: :kaz:

Opublikowano

Napiszcie jeszcze, że w Shenmue nie ma qte na każdym kroku :yao:

Opublikowano

Nazywać gry z końcówki lat 90. samograjami i to na Dreamcasta :facepalmz:

Opublikowano

Pewnie, że nie ma.

Na każdym kroku są tam najwyżej npc z nagranym dubbingiem z którymi można było porozmawiać, co na tamte czasy było czymś nie spotykanym na konsolach.

Inna sprawa, że wersja piracka tej gry miała głosy npc okrojone - nie mieściły się na płytę 700 mb.

Ale co może o tym wiedzieć klapek, który w tamtym czasie pewnie ślinił się jeszcze na widok papki bobofrut.

Czpiać się prekursora QTE, że zastosowali ten element na każdym kroku świadczy jedynie o tym, że miało się z tą gra styczność najwyżej u kumpla przez 45 min.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nazywać gry z końcówki lat 90. samograjami i to na Dreamcasta :facepalmz:

#justsonythings

Opublikowano

Pewnie, że nie ma.

Na każdym kroku są tam najwyżej npc z nagranym dubbingiem z którymi można było porozmawiać, co na tamte czasy było czymś nie spotykanym na konsolach.

Inna sprawa, że wersja piracka tej gry miała głosy npc okrojone - nie mieściły się na płytę 700 mb.

Ale co może o tym wiedzieć klapek, który w tamtym czasie pewnie ślinił się jeszcze na widok papki bobofrut.

Czpiać się prekursora QTE, że zastosowali ten element na każdym kroku świadczy jedynie o tym, że miało się z tą gra styczność najwyżej u kumpla przez 45 min.

Ja zawsze uważałem, że nowatorskich i legendarnych tytułów nie powinno się kwestionować. Niezależnie od tego pod jaką szerokością geograficzną powstały i jak by się nie zestarzały i nie uległy archaizmom. Zresztą, czym w ogóle jest archaiczność w grach? Może mi ktoś to wytłumaczyć po swojemu?

Opublikowano

Shenmue dobra gierka, byłoby mocne 9, no ale, że nie ma na plejstejszyn to daję pełną dyszkę

Opublikowano

Tak samo jak mario mógłby być na konsoli Sony...

Opublikowano

i Halo...

Opublikowano

oczywiscie ze moglby byc - technologicznie kazda gra z n64 moglaby byc sportowana na psx, oberwaloby sie tylko grafice i pewnie byloby wiecej loadingow, w zamian za to wieksza pojemnosc nosnika mozna byloby na cos dodatkowe wykorzystac,  w druga strone juz nie halo bo jak sobie wyobrazacie np ffvii w tej formie sportowane na n64 - na 50 cardridgach by wyszlo? zreszta brak cd to byl glowny powod dlaczego square przenioslo ffvii na psx bo pierwotnie to bylo pisane na n64

ideologicznie juz co innego - bo fakt nintendo ma ja specyficzna i na maszynach sony czy microsoftu prozno szukac odpowiednikow (no ok moze okami ale tez nie do konca)

Opublikowano

Widzicie? Tyle dobrych gier już wymieniliśmy. Shenmue, Halo, Mario. Po co komu Sony?

Opublikowano

Od której?

Osobiście stawiam Okami na równi z WW i Twilight Princess.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Już wcześniej to pisałem, że Okami jest po prostu dla mnie zupełnie innym poziomem niż Zeldy. Dlatego stawiam tą gierę nad serią Ninny - jest po prostu unikalna. Taka gra trafia się raz na 25 lat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.