Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale jesteście przykrymi typami, że źle życzycie innym graczom. Co za różnica, że pecetowcy w GTA pograją? Wersja na PC będzie najlepszą wersją GTA, jestem tego pewna. Przeniesienie gry z xboxa one do windowsa to pryszcz.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

GTX 770 do gry w 60 fps podobno nie wystarcza :obama:

Opublikowano

podobno nawet sam rockstar nie miał jak odpalic gry na najwyższych :kaz:

Opublikowano

Ale jesteście przykrymi typami, że źle życzycie innym graczom. Co za różnica, że pecetowcy w GTA pograją? Wersja na PC będzie najlepszą wersją GTA, jestem tego pewna. Przeniesienie gry z xboxa one do windowsa to pryszcz.

coz, Masseło zartuje oczywiscie, lecz jak wiadomo, w kazdym zarcie jest ziarno szczerosci, i zastanawiam sie, skad u niego taka nienawisc do lepszej rasy graczy.

Opublikowano

Prawda jest taka, że najlepsza rasa graczy to tacy co grają, a nie wyrzutki w CW jak my wszyscy :frog:

Opublikowano

czekaj czekaj, robisz z siebie idiote, bo drugi idiota obrazil twoja graczowa dume? huh. dobrze ze nie doszlo do rozlewu krwi.

swoja droga, teksty o betatestingu sa smieszne, to przeciez maska dla ludzi ktorzy maja kosmiczny bol dupy, sa chorzy umyslowo i nie potrafia a) poczekac, b) kupic tanszej konsoli. to tez ludzie o ograniczeniach umyslowych niepozwalajacych cieszyc sie grami w uproszczonej formie. psy ogrodnika, sra.jace do pelnej miski. czemu sie znizasz do ich poziomu, zeby dac sie ukluc? nie latwiej jest takiemu pajacowi po prostu napisac spoiler z gry? :)

Opublikowano

GTX 770 do gry w 60 fps podobno nie wystarcza :obama:

nawet do GTA IV nie wystarcza

Opublikowano

Bardzo liczę na to że GTA V na PC będzie niegrywalne przez 4 miesięce :kaz:

Widzę objawy syndromu skrzywdzonego konsolowca 

Może nawet nie działać kolejny rok jak dla mnie, i tak mam za dużo gier do ogrania a zaraz wychodzą kolejne  :master:

Opublikowano

to w rewanżu za nazywanie mnie betatesterem :[

W takim razie jestem takim samym betatesterm jak Ty. :frog:

Przynajmniej nie ogrywamy takich Mesjaszy jak GTA V na końcu jak jakieś Mendrki i betonowi pecetowcy. :kaz:

Natknąłem się na info, że podobno premiera przesunięta. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dzisiaj wszyscy jestesmy konsolowcami.

PC tak bardzo nikogo  :kaz:

Opublikowano

Gdyby nie PC to byscie nadal walili w karty przy wódce albo bawili sie w berka z kolegami z osiedla, na czyms te gry na konsole musza napisac :yao:

Opublikowano

Gdyby nie PC to byscie nadal walili w karty przy wódce albo bawili sie w berka z kolegami z osiedla, na czyms te gry na konsole musza napisac :yao:

Powinno raczej być...

Dzisiaj wszyscy jestesmy konsolowcami.

PC Gaming tak bardzo nikogo  :kaz:

@fixed :)

Opublikowano

Mając w pamięci pc-owy port GTA IV wymogi będą kosmiczne.

Mając w pamięci PC-tową wersję Max Payne 3 gra będzie śmigać całkiem fpytkę.

Opublikowano

Ale nie można zapominać, że MP3 był korytarzykiem, w którym dane ładowały się podczas filmików.

Opublikowano

tak, tylko mial zadziwiajaco nieskie wymagania a chodzil bez problemow i byl bardzo ladny. coz, jesli kogos boli dupa od analizy, to zawsze bedzie wytykal wady z przeszlosci a nie zalety.

Opublikowano

Szykuje się kolejny bieda-port konsolowego hitu na pc, nic nadzwyczajnego. Meh-ziew.

Rockstar umie liczyć nie gorzej od Ubisoftu czy EA i wie, że na komputry nie ma co się zbytnio starać i przeznaczać cennych zasobów.

Opublikowano

Mazzeo, przecież dobrze wiesz, że to mod do IV. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nawet dziecko zobaczy ze to xbone.

Opublikowano

A bylo tak blisko beki  :frog:

Opublikowano

Po co mi GTA V na pc jak ograłem już na x360. (tak samo po co mi gta V na ps4)  PC służy to goty gierek w stylu divinity, Endless Legend czy vanishing of Ethan Carter.  GTA o rok za późno i nikogo.

Opublikowano

Po co mi GTA V na pc jak ograłem już na x360. (tak samo po co mi gta V na ps4)  PC służy to goty gierek w stylu divinity, Endless Legend czy vanishing of Ethan Carter.  GTA o rok za późno i nikogo.

Jedno słowo:

mody.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.