Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale jesteście przykrymi typami, że źle życzycie innym graczom. Co za różnica, że pecetowcy w GTA pograją? Wersja na PC będzie najlepszą wersją GTA, jestem tego pewna. Przeniesienie gry z xboxa one do windowsa to pryszcz.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

GTX 770 do gry w 60 fps podobno nie wystarcza :obama:

Opublikowano

podobno nawet sam rockstar nie miał jak odpalic gry na najwyższych :kaz:

Opublikowano

Ale jesteście przykrymi typami, że źle życzycie innym graczom. Co za różnica, że pecetowcy w GTA pograją? Wersja na PC będzie najlepszą wersją GTA, jestem tego pewna. Przeniesienie gry z xboxa one do windowsa to pryszcz.

coz, Masseło zartuje oczywiscie, lecz jak wiadomo, w kazdym zarcie jest ziarno szczerosci, i zastanawiam sie, skad u niego taka nienawisc do lepszej rasy graczy.

Opublikowano

Prawda jest taka, że najlepsza rasa graczy to tacy co grają, a nie wyrzutki w CW jak my wszyscy :frog:

Opublikowano

czekaj czekaj, robisz z siebie idiote, bo drugi idiota obrazil twoja graczowa dume? huh. dobrze ze nie doszlo do rozlewu krwi.

swoja droga, teksty o betatestingu sa smieszne, to przeciez maska dla ludzi ktorzy maja kosmiczny bol dupy, sa chorzy umyslowo i nie potrafia a) poczekac, b) kupic tanszej konsoli. to tez ludzie o ograniczeniach umyslowych niepozwalajacych cieszyc sie grami w uproszczonej formie. psy ogrodnika, sra.jace do pelnej miski. czemu sie znizasz do ich poziomu, zeby dac sie ukluc? nie latwiej jest takiemu pajacowi po prostu napisac spoiler z gry? :)

Opublikowano

GTX 770 do gry w 60 fps podobno nie wystarcza :obama:

nawet do GTA IV nie wystarcza

Opublikowano

Bardzo liczę na to że GTA V na PC będzie niegrywalne przez 4 miesięce :kaz:

Widzę objawy syndromu skrzywdzonego konsolowca 

Może nawet nie działać kolejny rok jak dla mnie, i tak mam za dużo gier do ogrania a zaraz wychodzą kolejne  :master:

Opublikowano

to w rewanżu za nazywanie mnie betatesterem :[

W takim razie jestem takim samym betatesterm jak Ty. :frog:

Przynajmniej nie ogrywamy takich Mesjaszy jak GTA V na końcu jak jakieś Mendrki i betonowi pecetowcy. :kaz:

Natknąłem się na info, że podobno premiera przesunięta. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dzisiaj wszyscy jestesmy konsolowcami.

PC tak bardzo nikogo  :kaz:

Opublikowano

Gdyby nie PC to byscie nadal walili w karty przy wódce albo bawili sie w berka z kolegami z osiedla, na czyms te gry na konsole musza napisac :yao:

Opublikowano

Gdyby nie PC to byscie nadal walili w karty przy wódce albo bawili sie w berka z kolegami z osiedla, na czyms te gry na konsole musza napisac :yao:

Powinno raczej być...

Dzisiaj wszyscy jestesmy konsolowcami.

PC Gaming tak bardzo nikogo  :kaz:

@fixed :)

Opublikowano

Mając w pamięci pc-owy port GTA IV wymogi będą kosmiczne.

Mając w pamięci PC-tową wersję Max Payne 3 gra będzie śmigać całkiem fpytkę.

Opublikowano

Ale nie można zapominać, że MP3 był korytarzykiem, w którym dane ładowały się podczas filmików.

Opublikowano

tak, tylko mial zadziwiajaco nieskie wymagania a chodzil bez problemow i byl bardzo ladny. coz, jesli kogos boli dupa od analizy, to zawsze bedzie wytykal wady z przeszlosci a nie zalety.

Opublikowano

Szykuje się kolejny bieda-port konsolowego hitu na pc, nic nadzwyczajnego. Meh-ziew.

Rockstar umie liczyć nie gorzej od Ubisoftu czy EA i wie, że na komputry nie ma co się zbytnio starać i przeznaczać cennych zasobów.

Opublikowano

Mazzeo, przecież dobrze wiesz, że to mod do IV. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nawet dziecko zobaczy ze to xbone.

Opublikowano

A bylo tak blisko beki  :frog:

Opublikowano

Po co mi GTA V na pc jak ograłem już na x360. (tak samo po co mi gta V na ps4)  PC służy to goty gierek w stylu divinity, Endless Legend czy vanishing of Ethan Carter.  GTA o rok za późno i nikogo.

Opublikowano

Po co mi GTA V na pc jak ograłem już na x360. (tak samo po co mi gta V na ps4)  PC służy to goty gierek w stylu divinity, Endless Legend czy vanishing of Ethan Carter.  GTA o rok za późno i nikogo.

Jedno słowo:

mody.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.