Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ten filmik z tą fizyką... xD

Jak papier na wietrze.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beczunia z podwoziem nie przeszła, to odwracamy kota ogonem? :oh_you:

@hav3n - pokaż nam lepiej dachowanie w PGR.

Opublikowano

Odwrocilem kota, zobaczylem lepsze podwozie.

Tylko Xbox.

Pozdrawiam, dobranoc  :lapka:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Odwrocilem kota, zobaczylem lepsze podwozie.

eee... sexkonik.gif?      :s159:  :lapka:

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Czy tylko u mnie PSN lezy? Wlasnie mnie z multi wywalilo :/

Edit: Service currently undergoing maintenance, no litosci xDDDD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Czy możemy chociaż dzisiaj opuścić miecz i wspólnie, przy opasłej kolacji i kobietach lekkich obyczajów, nasmiewać się z pecetów?

Opublikowano

59045_gta-v.jpg

Opublikowano

Bardziej powinno być "Czy zagrałeś już w GTA V?", bo kupić to można od jakiegoś czasu. :P

Opublikowano

ja to tylko wstawie tutaj, zeby wam zamknac ryje  :sorcerer:

gta-4-icenhancer-screenshots-mvnkhnfp.pn

tyle w temacie gta na pc.

Opublikowano

ja to tylko wstawie tutaj, zeby wam zamknac ryje :sorcerer:

Ładny kolor Aventadora co w związku z tym? Większość samochodowek na możliwość zmiany koloru nadwozia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

:yao:   :rotfl:

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

o rany,  gra którą konsolowcy zagrywali się 5 lat temu wyglada lepiej niż na konsolach, które można spokojnie wyrwać na allegro  za 300pln!!!!

Edytowane przez adi

Opublikowano

a co to, zawody w kto zagra pierwszy w brzydka gierke? :) ostatnie 250 stron tego tematu to dyskusja, ktora samochodowka ma lepsza grafike, wiec wasze posty to headshoty juz nie w kolano, ale w piety.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

I tak pewnie na modach nie jest 100% grywalne, ale ok zawsze można się pochwalić podkręconymi w photoshopie screenshotami. 

Opublikowano

o rany,  gra którą konsolowcy zagrywali się 5 lat temu wyglada lepiej niż na konsolach, które można spokojnie wyrwać na allegro  za 300pln!!!!

Spokojnie to sobie za tyle mozesz wyrwac uszkodzonego szrota albo poobijane (pipi) z lombardu. Sprzedaj swoja za 300pln, chetnie przygarne :)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Najtmer sugeruje aby z zakupem GTA V poczekać jeszcze 5 lat.

Opublikowano

I tak pewnie na modach nie jest 100% grywalne, ale ok zawsze można się pochwalić podkręconymi w photoshopie screenshotami. 

GTA IV to w ogóle tak zjebany port, że rockstar powinien się wstydzić. Poinstalowałem sobie te mody i gra się tak samo jak bez nich (trafiają się spadki klatek lol). Btw, żeby przestawić ustawienia graficzne musiałem dodać parametry w launch options na steamie bo inaczej gra chodziła w 800x600 xD Ciekawe czy z GTA V też taki syf odstawią?

Edytowane przez teddy

Opublikowano

ogrywam po latach skyrima i gta4 na pc z tymi wyje.banymi modami enb z pierdylionem efektów, na padzie od xboxa one i naprawdę powiem wam jedno

wolałem na x360

Opublikowano

ja to tylko wstawie tutaj, zeby wam zamknac ryje :sorcerer:

o rany, gra którą konsolowcy zagrywali się 5 lat temu wyglada lepiej niż na konsolach, które można spokojnie wyrwać na allegro za 300pln!!!!

Spokojnie to sobie za tyle mozesz wyrwac uszkodzonego szrota albo poobijane (pipi) z lombardu. Sprzedaj swoja za 300pln, chetnie przygarne :)

https://twitter.com/KazHiraiCEO/status/499187317735956480

Zobacz ofertę: XBox 360 Elite Falcon -100% sprawny- OKAZJA !!!

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4990016811

Opublikowano

Najtmer sugeruje aby z zakupem GTA V poczekać jeszcze 5 lat.

Najtmer sugeruje, ze ponadczasowe gierki, lepiej wygladaja na pc. nie wyszlo ci, kupic ci kinder bueno na oslode?

Opublikowano

Hydro2 [ 78 ] - Konsul

A czemu nikt nie mówi, że Rockstar jest niesłowny, skoro też obiecał, że będzie 27go ? Też tak zapewniał jak ja i co, teraz nikt nie ma do nich pretensji ?

@Hydro2

Ale Rockstar nie zakładał się o kompa i nie wymądrzał się. Długo to będziesz jeszcze ciągnąć?

xddd

tylko konsole

Opublikowano

Hydro dobry wariat. Brakuje u nas na forum takich.

Chociaż nie  :reggie:

Edytowane przez Ferris71

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.