Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

(...)

Koniec końców, to MS płaci Sony za każdy napęd BD w Xone :kaz:

No nie wydaje mi się. W najlepszym razie mogą zamówić jakąś tam partię napędów od Sony - o ile będzie im odpowiadała jakość i cena produktu. Konkurencja na rynku napędów jest.

http://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_Disc_Association

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Możesz sobie toczyć bekę z Sony za to, za tamto, za jaja z kontami i za to, że dziewczynie się okres spóźnia. Ale jedna bomba prawdy była, jest i będzie 100% prawdą w prawdzie: NAJLEPSZE GRY I NAJWIĘCEJ GIER masz na PlayStation. Tak było, jest i będzie. I tak Nintendo dla dzieciarni lub starych pryków, którzy pamiętają granie na Nintendo bez łoniaków nad pałką, jak i Xboksy - które w USA się sprzedają, bo MS ładuje w nie growe "Dni Niepodległości" - do marki PlayStation mają tak daleko, jak HIV do miana nie-wieśniaka.

Zaorane.gif

jak spuchłem

ide do banku zastrzec kartę bo na servery Sony się włamali

NO ALE PROSZĘ PANA NAJLEPSZE GRY NA PLAYSTATION!

a to w takim razie nie zastrzegam karty

xD

Opublikowano

Nie chorągiewka, tylko GRACZ.

Ja nie gram w sprzety, tylko w gry.

Wyjdzie zelda, xeno, jakas fajna gra na ps4, dx12 zamiecie (bo chcialbym zobaczyć jak wygląda gra na miare 2015) to sie je kupi dla gier.

A ty sie obrazony baw w kacie z ps4.

najlepsze jak klapy mówią "nie no na xbonie zagrałbym w sunset, dr3, forze, d4, halo, ori, ryse ale kupować konsolę dla jednej gry???///"

Opublikowano

D4

Ori

Ryse

Jakim desperatem trzeba być zeby te gry wymieniać :frog:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

D4

Ori

Ryse

No tak, to nie DriveCrap :reggie:

Opublikowano

Ori może być dobre.

Inna sprawa, że nie jest to gra którą każdemu musi się podobać. Niektórym wystarczy fifa i inne wyżyny ambitnych gier w postaci wyścigów.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

10h i ogram Sunset w 1080p60fps na master race z Win10...aww yiss...

Opublikowano

Nie chorągiewka, tylko GRACZ.

Ja nie gram w sprzety, tylko w gry.

Wyjdzie zelda, xeno, jakas fajna gra na ps4, dx12 zamiecie (bo chcialbym zobaczyć jak wygląda gra na miare 2015) to sie je kupi dla gier.

A ty sie obrazony baw w kacie z ps4.

Może byłbyś graczem, gdyby nie fakt, że po każdej zmianie sprzętu hejtujesz wszystko, nawet gy, którymi 2 miesiące wcześniej się jarales...

A tak jesteś marnym trolem - choragiewka ^^

D4

Ori

Ryse

No nie - to gry na poziomie Infamousa, First Light, Killzona, Resoguna i innych, których przecież ogrywać nie warto...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie ograsz Haven. Win 10 Ci nie pójdzie.

Opublikowano

D4

Ori

Ryse

No wyścigówki to to nie sa
Opublikowano

D4

Ori

Ryse

Nie no lepiej grać w gó.wno obesrane od ubisoftu jak Far Cry

DonVasyl, nie wpie.rdalaj się w rozmowę.

Ping : no ok, ze wszystkim w temacie aktualizacji zgoda, ale odbijasz od tematu hardware'u w stronę zyebanego softu i rozwiązań sieciowych. Meritum tego, co pisałem : tamtej generacji jak najbardziej przydał się nowy nośnik i, do czego się nie odniosłeś, MS sam się w tej sprawie motał do końca. Zresztą opcja odpalenia filmu na BD to zawsze atut. Że droższe ? Przecież boty dopłacały za niepotrzebnego Kinecta przez pierwszy rok po premierze Xone xd.

kotlet tylko, że pomijasz ten aspekt, że nikt nie wiedział w tamtej generacji, że wygra bluray. Xbox360 wyszedł wczesniej z formatem HD DVD 

Xbox_360_HD-DVD_Drive.png

w 2008 roku zaniechali sprzedawania tego urządzenia bo po prostu blu ray się przyjął i tyle. Ta żonglerka płytami kontra zje.bany soft konsoli, przymusowe instalacje, wielkie patche i gorsze multiplatformy ja jednak wole opcję numer jeden.

Opublikowano

Mr B, a grałes?

Będąc z Tobą szczery to tak, lepiej zagrać w FC4 niz Ryse, lepiej tez zagrać w Infamousa niz D4, a indyków mam od zaj.ebania dodatkowo nikt w to jeszcze nie grał by moc to oceniać.

Opublikowano

To, że Sony wprowadziło na rynek BR to jedno. Inna sprawa, to to, że wcale on nie był potrzebny by zrobić lepszą konsole i wystarczył zwykły czytnik DVD DL. :)

Opublikowano

Pier,dolenie o tym żonglowaniu płytami jakby nie wiem jaki problem to był, dotyczył kilkudziesięciu gierek z czego o większości tutaj obecni nie mają pewnie pojęcia. Robicie z igły widły.

Opublikowano

oczywiscie ze pier.dolenie bo gier na kilku plytach bylo malutko, dopiero ta generacja wykorzystuje pojemnosc bluray ale pier.dolic trzeba bo to CW, tak samo jak wy pier.dolicie ze psn dziennie nie dziala, ze ps4 nie ma gier czy ps4 chodzi jak odkurzacz - gangbang cw jest tu od zawsze

Opublikowano

Żonglerka płytami to coś wręcz sentymentalnego. Nie widzę w tym problemu. Wychowałem się na żonglowaniu płytami na PSX i DC.

Dla blacharza, który z PC który dostał na komunię przesiadł się na PS3, gdy poszedł do pracy to może faktycznie być kosmos i wielkie urąganie jemu baronowego statusu społecznego.

Opublikowano

żonglowanie kiedyś płytami w x360 to nic przy tym jak psn codziennie nie dziala, ps4 nie ma gier no i chodzi jak odkurzacz (nie wspominajac o 2h dzialaniu pada i gumkach z albanskiego napleta)

Opublikowano

Co wy wiecie o żonglowaniu, grając na Amidze trzeba było siedzieć na wyciagnięcie ręki do Amigi :)

Opublikowano

W ogóle co to za wygrzebywanie starej generacji xD. Klapki zawsze mają taki mechanizm awaryjny, kiedy już nie wytrzymują pod naporem ostatecznej zaje,bistości Xbox One to tłuką szybkę, wyjmują zapasowe PS3 i krzyczą na cały głos "NO ALE EKSY, BLUREJ I 1000 SZTUK WIĘCEJ SIĘ SPRZEDAŁO!!!!!"

Opublikowano

Jeszcze tylko nieco ponad 8 godzin do eksterminacji Xboxa i całej zielonej rasy. Panowie, pora się powoli zbierać i uciekać z tego tonącego okrętu :reggie:

Opublikowano

Mr B, a grałes?

Będąc z Tobą szczery to tak, lepiej zagrać w FC4 niz Ryse, lepiej tez zagrać w Infamousa niz D4, a indyków mam od zaj.ebania dodatkowo nikt w to jeszcze nie grał by moc to oceniać.

Grałem w każdego Far Cry'a. Oczywiscie Ryse wydaje się być gó.wnem obesranym takim samym, ale za to Ori&D4 to małe perełki, ale skąd możesz wiedzieć jak ty nie grałeś.

Opublikowano

monkey island2 - 11 dyskietek

indiana jones and the fate od atlantis - 11 dyskietek

itp

pamietamy !!!!!!!!!!

Opublikowano

kiedys - gra na 11 dyskietkach, dzis driveclub gra po 10 patchach i konca nie widac ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.