Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jezu jak to możliwe ze szef Xboxaw odpowiedzi na zapytanie czy bedą dziś jakieś zapowiedź gier mówi ze to konfa o konsoli i jej możliwościach niz o grach.

Knur specer jest tak smutny ze aż mi po 18 nie bedzie szkods botów.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wyjątkowe gry na ps360

-RE 4 HD

gdyby napisał to ktokolwiek to jeszcze, ale bluber? pifpafy nagle smaczne?

Opublikowano

lista gierek pinga

>hejtuj indie

>jaraj się sonikiem i ikarugą

lel'd

Z Twojej listy wydalić te z przyrostkiem HD i robi się bardzo skromnie i mizernie.
Opublikowano

Dobre pif pafy akcji od Mikamiego - tak. Militarne kalki pif paf online super patriotic fuck yeah - nie.

lista gierek pinga

>hejtuj indie

>jaraj się sonikiem i ikarugą

lel'd

Z Twojej listy wydalić te z przyrostkiem HD i robi się bardzo skromnie i mizernie.

Miało to na celu pokazać, że poprzednia generacja ssała po względem genialnych gierek i nie ma startu do generacji szóstej.

Opublikowano

Niektórym chyba sie juz w głowie przewraca. Wy myslicie ze wszystko co bylo kiedys to bylo lepsze. Zwykły sentyment. I sory ale na takiego ps3 i x360 było wiecej wyjatkowych i niepowtarzalnych gier niz na takiego Dreemcasta.

wyjątkowe gry na ps360

-REZ HD - REMASTER

-okami hd - REMASTER

-ico&sotc hd - REMASTER

-journey - INDYK, GÓ.WNO OBSERANE, OH TAKA ARTYSTYCZNA GIERKA.

-demons/dark souls - SPOKO

-portal 2 - GÓ.WNO Z PECETA TOTALNIE NIEGRYWALNE I NUDNE.

-Half life 2 plus epizody - PATRZ WYŻEJ

-RE 4 HD - REMASTER

-MGS 3 HD - REMASTER

-Tlou - OBLEŚNY BRODATY ZBOCZENIEC I MAŁA DZIEWCZYNKA. NIE.

-Bioshock - NO NAWET OK OPRÓCZ INFINITE.

-RDR - CHODZISZ KOWBOJEM I FAJNIE JEST WTEDY.

i moim okiem tyle, z takich gier o których będzie jeszcze się latami rozmawiało tak jak teraz o Shenmue czy REZ

No nie do końca, wiekszość to remastery, część to guwno obesrane, kilka gier ok.

Opublikowano

Boże ale z was geniusze xD

Opublikowano

Chyba szykuje sie wersja hd/remeke Fahrenhaita :

http://achillingfeeling.com/

na facebooku quantum dreams pisalo w grudniu, ze szykuja dla nas super ogloszenie w styczniu, wszystko by sie zgadzalo

Opublikowano

Łykałbym Dreamcast 2 bez zastanowienia, nawet gdyby nie mieli zbyt wielu tytulow od 3rd party. Ehh....

Opublikowano

kiedy już nie wytrzymują pod naporem ostatecznej zaje,bistości Xbox One

tumblr_lx9jb1SPMr1qdrpdr.gif

Opublikowano

bluber stary dziadzie, już Ci się załączyło "a kiedyś to było lepiej, szósta generacja nigdy nie wróci ;_;"

Cały czas wraca...

W pier.dolonych remasterach.

Opublikowano

Kurcze Blubi, w mało gier grałeś, a tej generacji naprawdę było sporo dobra. Nie wiem czy nie więcej niż w czasach PS2.

Opublikowano

Kurcze Blubi, w mało gier grałeś, a tej generacji naprawdę było sporo dobra. Nie wiem czy nie więcej niż w czasach PS2.

Ja mówie o kamieniach milowych a nie, że fajnie było sobie pograć w jakąś chinską gierkę i poskakać nastolatką w spódniczce. No ale wymień mi takie sztosy na ps360, które mną pozamiatają.

Opublikowano

Niektórym chyba sie juz w głowie przewraca. Wy myslicie ze wszystko co bylo kiedys to bylo lepsze. Zwykły sentyment. I sory ale na takiego ps3 i x360 było wiecej wyjatkowych i niepowtarzalnych gier niz na takiego Dreemcasta.

+. Wziąć w ramkę.

Była już taka konsola. Mocniejsza od sprzętu Sony nawet. Wsparcie 3rd party + kolorowe gierki dla pedałów. I co? I nic.

770658nintendo-gamecube.system.png

Przy multiplatformach na Xboksa i szczególnie na PS2, to oni prawie nic nie mieli.

Opublikowano

Kasia przestań się błaznić pliska.

Opublikowano

Kurna, wszedłem tu na chwilę sprawdzić co u was, a tu pojazdy po szóstej generacji i Gacku :facepalmz:

Wychodzę!

Opublikowano

Jak się nie ma argumentów, to leci się w prywatę :shout:

Przecież to sama prawda: multiplatform na GaCka było mniej niż na Ps2/Xboksa, nie dostawali porządnych serii 18+ (GTA, Silent Hill), kurek został zakręcony jakoś przed premierą Wii w 2006 (choć tak samo było z X-em).

A to, co ziomek napisał o grach PS3/X360 > Dreamcast, to wziąć w ramkę tylko. Napiszę coś niepopularnego, ale pięknie prawdziwego - oprócz wszystkich znanych czynników, DC polegało przez gry właśnie. Na początku XXI wieku gry arcade w domu nikogo już nie kręciły, każdy chciał wspaniałych, rozbudowanych doświadczeń, jakie znaleźć było można na konsolach PlayStation. Dwie części nowatorskiego Shenmue, wydane na pogrzeb konsolki, to niestety za mało.

Opublikowano

Cosmos i Fanek mistrzowie poważnego forumingu :kaz:

oj tam od razu mistrz :P

właśnie słyszałem od insajdera, że dziś o 18 MS ogłosi 5 nowych exów na ten rok

Opublikowano

Dla każuli może i czasy ps360 są lepsze, ale tutaj nie są mile widziani. GC stawiał na jakośc nie ilość, no i nikt nie mówi, że to była najlepsza konsola wszechczasów tylko chodzi o to, że nintendo to zawsze jakość i tyle.

Opublikowano

z konsol jakich nie mialem a o jakich marzylem to wlasnie Gamecube niepodwazalnie jest na pierwszym miejscu

Opublikowano

oj tam od razu mistrz :P

właśnie słyszałem od insajdera, że dziś o 18 MS ogłosi 5 nowych exów na ten rok

:frog: 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Dla każuli może i czasy ps360 są lepsze, ale tutaj nie są mile widziani. GC stawiał na jakośc nie ilość, no i nikt nie mówi, że to była najlepsza konsola wszechczasów tylko chodzi o to, że nintendo to zawsze jakość i tyle.

Najlepsze gry z PS2/GC/Xboksa i tak wyszły w lepszych wersjach na PS3/X360/Wii, więc - jak tak było ci źle w latach 2005-2013 - mogłeś sobie ogrywać starocie. Takie betony jak ty nie rozumieją, że miniona generacja, oprócz wszystkich swoich zalet, to przede wszystkim jedna ogromna - WYBÓR. Nowe duże gry, nowe małe, klasyki, porty, handheldówki - mainstream i nisza tak zalane, że chwała temu, co interesujących go gier 60% z oferty ograł.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

No jak byłem gimbem i miałem tylko ps2 to czytając o tych super gierkach na GC czy Xboxa a PE to strasznie o tym marzyłem, żeby pograć w WW czy Halo 2 nigdy by mi nie przyszło do glowy, żeby hejtować inny sprzęt hehe.

Opublikowano

oprócz wszystkich swoich zalet, to przede wszystkim jedna ogromna - WYBÓR. Nowe duże gry, nowe małe, klasyki,

Ha ha,dobre sobie :teehee:

CW nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.

Na tle czasów szóstej generacji konsol to i tak tylko resztki z pańskiego stołu. Trzeba było się bardziej wysilić by znaleźć perełki w zalewie chłamu dla niedzielniaków i graczy debili.

Edytowane przez Paliodor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.