Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale w ogóle jakie możliwości dzięki streaminigu - przychodzi do mojej Żonki koleżanka i wyganiają mnie z pokoju - a mam ochotę właśnie pograć w Halo. Konsolę zostawiam włączoną i idę z padem, słuchawkami i lapkiem do pokoju obok. :banderas:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale w ogóle jakie możliwości dzięki streaminigu - przychodzi do mojej Żonki koleżanka i wyganiają mnie z pokoju - a mam ochotę właśnie pograć w Halo. Konsolę zostawiam włączoną i idę z padem, słuchawkami i lapkiem do pokoju obok. :banderas:

A potem komunikat ze zerwano połączenie :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Idę na (pipi)z, zamiast nagrywać głupi filmik o padzie do Wii U biorę sobie lapka i gram w RYSE jak gdyby nigdy nic :banderas:

Opublikowano

jak będe robił kupe wezme tableciocha z padem i będe grał w battlefielda, bo idzie sie zesrać z tą grą :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ten pomysł ze streamingiem zarówno w jedną jak i w drugą stronę w wykonaniu MS I Sony to debilizm do potęgu xD po ch.uj mam siedzieć na taborecie i grać w streama na 24 calach skoro mam obok xbona podłączonego do TV?

chyba że serio ktoś jest pantoflem i panna chce w tym samym czasie oglądać prawo agaty ale suka przecież tak samo może odpalić później tvn player.

Opublikowano

Patrząc na to, co prezentuje Microsoft, to Sony NIGDY nie będzie nawet w procencie posiadać takich aplikacji, możliwości i oprogramowania - masakra :o

Dobra, Amerykanie zaorali świat, widać że azjaci z małymi siurkami muszą się jeszcze dużo nauczyć :kaz:

Opublikowano

To od kiedy nagle blacha interesuje boty? xD

przeciez klapy co chwile rzucaja tekstami ze xbox moze sie tylko podobac tym ktorzy przeszli z pc na konsole xD

Opublikowano

Moc. Bociarnia się jara, że:

- NIEKTÓRE gry z XO powędrowały na PC, tracąc ekskluzywność

- ewentualnie pograją sobie w te gry z kimś z PC

- z dużego TV w pokoju puszczą sobie streaming takiego Quantum Break na telefon (wygoda jak chooj, nie ma co)

Opublikowano

Ten pomysł ze streamingiem zarówno w jedną jak i w drugą stronę w wykonaniu MS I Sony to debilizm do potęgu xD po ch.uj mam siedzieć na taborecie i grać w streama na 24 calach skoro mam obok xbona podłączonego do TV?

chyba że serio ktoś jest pantoflem i panna chce w tym samym czasie oglądać prawo agaty ale suka przecież tak samo może odpalić później tvn player.

Też mnie to zastanawia. Kupić nową konsolę, fajną Bravię... i grać na tablecie pod kołdrą :P

Opublikowano

@niktcienielubi

Większość nie nadąża z ogrywaniem obecnych gier, a Ty tu wyskakujesz z ogrywaniem staroci. :reggie:

nie chodzi o ogrywanie staroci, ale o przyszłość tej branży. dobra może jestem sentymentalistą, ale jednak wolę mieć pewność że gierka, którą kurevsko cenię pójdzie mi wraz sejwami, nawet po 20 latach bez obawy o zamknięcie jej serwerów i w trybie offline.

tyle było nadziei aby PS Now i ich streamowanie gier szlag trafił na potrzeby klasycznych nośników, a tutaj takie jaranko mocą chmury, która z biegiem czasu zarazi także i Sony i Nintendo. 

wy chyba serio nie wiecie z czego się jaracie :reggie:

Opublikowano

Sonowcy już ból o doskonałe ficzery, a pamiętam jak było przy GT5 jaranko, że z poziomu przeglądarki komputera, można wirtualnego kierowce na wyścigi wysyłać i oglądać stream. Podwójne standardy :yes2:

Opublikowano

nie chodzi o ogrywanie staroci, ale o przyszłość tej branży. dobra może jestem sentymentalistą, ale jednak wolę mieć pewność że gierka, którą kurevsko cenię pójdzie mi wraz sejwami, nawet po 20 latach bez obawy o zamknięcie jej serwerów i w trybie offline.

No to musisz kupić xboksa, bo wiadomo jak jest z $łony. :kaz:

Opublikowano

MS pokazal okulary ktore wyswietlaja hologramy bez kabli, kamerki czy polaczenia z PC a wy mi tu gadacie o stramowaniu gier na taboret xDD

Klapy, 100 lat za Albanami. Zreszta tak samo jak Sony  :kaz:

Czuje sie (pipi) jak w Mass Effect  :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

O co chodzi z tymi goglami bo jak tylko Phil zszedł to wyłączyłem stream.

Opublikowano

Matrix...

Jezu, te hologramy mnie zniszczyły :o

O co z tym chodzi? Nie oglądałem konferencji...

Opublikowano

Sonowcy już ból o doskonałe ficzery, a pamiętam jak było przy GT5 jaranko, że z poziomu przeglądarki komputera, można wirtualnego kierowce na wyścigi wysyłać i oglądać stream. Podwójne standardy :yes2:

I Ty to piszesz. :yes2: A no tak standardzik CW.  :lapka:

Opublikowano

O________________________________________________________O

BOZE DROGI, MICROSOFT PCHA NASZA CYWILIZACJE DO PRZODU 

Opublikowano

O________________________________________________________O

BOZE DROGI, MICROSOFT PCHA NASZA CYWILIZACJE DO PRZODU 

MICROSOFT CYWILIZACJĘ.

SONY SWOICH GRACZY. (ale nie do przodu, tylko doslownie)

XD

Edytowane przez ping

Opublikowano

Zanim zmoczycie pantalony przypomnijcie sobie jak wyglądały prezentacje przy zapowiedzi Kinecta, a co później z tego wyszło :dog:

Opublikowano

Szcze mowiec nie wierze w to co oni pokazali O_O

Opublikowano

Ciekawe kiedy to będzie dostępne dla zwykłego śmiertelnika, a nie szejków naftowych

Edytowane przez Ferris71

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.