Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ten pomysł ze streamingiem zarówno w jedną jak i w drugą stronę w wykonaniu MS I Sony to debilizm do potęgu xD po ch.uj mam siedzieć na taborecie i grać w streama na 24 calach skoro mam obok xbona podłączonego do TV?

chyba że serio ktoś jest pantoflem i panna chce w tym samym czasie oglądać prawo agaty ale suka przecież tak samo może odpalić później tvn player.

nie tylko, ja mam 15m obok ogród...lato, słoneczko, dobre alko, piękne kobiety i czasami granie w XO na świeżym powietrzu przez lapka. 

Teneryfa przyjedzie do mnie  :daddy: 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O________________________________________________________O

BOZE DROGI, MICROSOFT PCHA NASZA CYWILIZACJE DO PRZODU 

MICROSOFT CYWILIZACJĘ.

SONY SWOICH GRACZY. (ale nie do przodu, tylko doslownie)

XD

boom-headshot-o.gif

:shotgun: haha pozamiatane 

Opublikowano

a w obozie Nintendo nadal trzeba sie na skype ustawiac zeby pogadac podczas gry :yao:

Opublikowano

Dla kazdego niedowiarka - na scenie bylo demo live, a jutro wiecej testow dla kazdego. Osobiscie sam w to nie wierze dopoki nie zaloze tego na glowie o_O.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

HoloLens <3

Opublikowano

Bill powyrywał sobie wszystkie włosy na głowie i jajach za tego darmowego Windowsa

Dziękuje Ci Apple :banderas:

Mega świetny ficzer dla botków streamowac gre z 55" na 20 cali monitorek do nauki gdy matka zabierze pilota na czas M jak miłość XD

Klapy zaorane

Co wy cpiecie to ja nawet nie

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Masz normalnie działające hologramy, jak w jakimś Mass Effect O_o

Zakładasz fajne, niewielkie okularki i masz technologie wokół Ciebie. Projektujesz, oglądasz, tworzysz, widzisz wszystko cyfrowo w czasie rzeczywistym O_o

Opublikowano

a w obozie Nintendo nadal trzeba sie na skype ustawiac zeby pogadac podczas gry :yao:

Potwierdzam. Grałem tak ze słynną żeńską osobą Nintendo w Mario Kart :banderas:

Opublikowano

Zakładasz fajne, niewielkie okularki i masz technologie wokół Ciebie. Projektujesz, oglądasz, tworzysz, widzisz wszystko cyfrowo w czasie rzeczywistym O_o

Za 20lat
Opublikowano

ktos wymieni najwazniejsze rzeczyw  tej konfy?

teraz juz tylko o win 10 gadaja

Opublikowano

no bo to jest konferencja o windowsie 10?

Opublikowano

Za 20lat

API do tego jest już w Windowsie 10. Co więcej, każda z osób obecnych na sali, jeszcze dziś będzie to mogła testować na żywo.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Opublikowano

Dopracowane AR, tylko tyle i aż tyle.  Jeśli cena będzie w okolicach 300-400 $ to może się przyjmie na rynku. Chociaż wątpię w użycie w życiu codziennym, a tym bardziej w "tradycyjnej" formie grania. IMO fajne jeśli wersja konsumencka będzie działała według zapowiedzi.

Opublikowano

Jutro maj byc to dostepne do testow. 

Co najwazniejsze pisanie apek pod to jest juz dostepne w DX12 O_O

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

no bo to jest konferencja o windowsie 10?

wiem, ale chodzi mi o xboxa o ktorym chyba bylo na poczatku, pozno wrocilem do domu

Opublikowano

nie jutro tylko za 20 lat tak napisal ex4ct xD

Opublikowano

Jutro maj byc to dostepne do testow.

A-aa-aleeee za 20 lat!

Opublikowano

Na e3 kiedyś widziałem project milo czy jakoś tak. Babka podawała do kinekta kartki które chłopczyk odbierał w pudle tv. Jak wyszło wiemy

Opublikowano

Za 20lat

API do tego jest już w Windowsie 10. Co więcej, każda z osób obecnych na sali, jeszcze dziś będzie to mogła testować na żywo.

Zaczynam brać to bardziej na powaznie
Opublikowano

No to kiedy zamykaja iksboksa? Dzis jeszcze czy jutro?

Opublikowano

Czekam na wypowiedzi ludzi, którzy to będą testować jeszcze dziś, bo bankowo w sieci ukaże się multum tekstów na ten temat.

Opublikowano

Też o tym chciałem napisać, o to był projekt Piotrusia z Lionhead, ale jednak był wydarzeniem dnia, jak MS zapowiedziało Kinecta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.