Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie szanujesz Duke Nukem 3D - odejdź.

Gra z czasów świetności pcta, teraz ino ople corsy i biedagry z kickstartera :(

Grałem to prawie 15 lat temu więc :yao: 

ku.rwa klapki ogladajcie to 

to jest ku.rwa pchanie cywilizacji ku lepszemu, microsoft jest jak dedal a sony to ikar 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ubaw od samego rana.

Boty jarajace sie niedostępna technologia będąc w posiadaniu past gena zwanego next gen bo marketing kosztuje XD

Idź syna może troche poprzytulaj albo zacznij kolejny turniej w drivecluba z czasami zapisanymi na kartce.

Keep trying

W ogóle to dobra beka jest, Czezky buduje sobie dobry grunt w zaufaniu botów, jest jak rak,buduje zaufanie w obozach, w momencie gdy kupi ps4 z bloodbornen znów ryknie beka z botów XD

Opublikowano

Jaki ikar, zwykłe SBki.

Opublikowano

Nie szanujesz Duke Nukem 3D - odejdź.

Gra z czasów świetności pcta, teraz jeno ople corsy i biedagry z kickstartera :(

jakiej świetności pcta? nie mów, że garbiłeś się na taborecie zamiast grać w to na playstation (albo pierdyliardzie inych sprzętów). a nie sory, w plusie nie dali :reggie:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Akurat powyższy filmik, to dobrze wyreżyserowany kit i fotomontaż marketingowy. 

Są już jakieś filmiki albo wrażenia z testów przez dziennikarzy, czy cisza w temacie?

Opublikowano

Są już jakieś filmiki albo wrażenia z testów przez dziennikarzy, czy cisza w temacie?

Daj im sie nacieszyć XD
Opublikowano

Są, żeby klapki zrozumieli wrzucam reakcje w formie gifa

emma-stone-excited.gif

Opublikowano

Beka z ciebie, że nie ogarniasz że noszenie przed sobą wyciągnietego urządzenia zamiast wygodnych googli to nie to samo, no i jak tam ta technlogia invizimals rządzi co nie?

W przeciwieństwie do ciebie Google Glass miałem półtora roku temu i wiem jak działają w praktyce aplikacje AR, a tobie w 2015 pokazują elektroniczne okulary i szalejesz jaka to innowacja xD Boty zachowują się jak mieszkańcy jakiejś zapadłej wioski w podkarpackim, którym dopiero w 2015 kanalizacje założyli i latają po necie mówiąc jaka to rewolucja nastąpiła u nich w gminie, nie wiedząc że na całym świecie to jest już już dostępne od lat. A nie czekaj - wam nie założyli, wam dopiero zapowiedzieli że założą xD

Opublikowano

to jest ku.rwa pchanie cywilizacji ku lepszemu

Chyba pchanie botów w tyłek, jak zwykle.

Ps. Też w djuka grałem wtedy, lubię czasami grać w dobre klasyki ;)

Opublikowano

przecież wklejałem fragment z artykułu z wired w którym typ instruuje laskę jak zamontować włącznik do światła niczym ten dziadek naprawić zlew w filmiku.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Płaska ziemia, płaskie telewizory, płaskie dziewczyny, płaskie mózgi.

Nie ma przypadków.

Rozumiem , ze wszystko to posiadasz.

Opublikowano

Jedynie płaski telewizor.

Mówię jak jest.

Opublikowano

Tyle że ta gra zdalna u Sony nie działa jak należy. Bo jeżeli mam Vitę bezpośrednio podłączoną do PS4, bez routera, a wystarczy że wyjdę z nią do kibla by zerwać połączenie, to coś jest nie tak. Nie mówiąc już o lagach, przez które pograć to ja sobie mogę co najwyżej w jRPG (szkoda, że żadne nie wychodzą).

Już Wii U ma lepszy remote play niż (pipi) obesrane.

"Już Wii U" - to nie do końca dobrze powiedziane, Wii U dostało osobne układy i pasmo radiowe wyłącznie na potrzeby transmisji do Gamepada, lag jest mniejszy niż w niemal każdym telewizorze podpiętym do Wii U..

Vita korzysta ze zwykłego wi-fi i nie posiada dodatkowych układów do szybkiej i ładnej dekompresji obrazu. Stąd max 30fps z artefaktami i sporymi lagami. No ale mogą odhaczyć na liście "remote play - jest"...

Beka z ciebie, że nie ogarniasz że noszenie przed sobą wyciągnietego urządzenia zamiast wygodnych googli to nie to samo, no i jak tam ta technlogia invizimals rządzi co nie?

W przeciwieństwie do ciebie Google Glass miałem półtora roku temu i wiem jak działają w praktyce aplikacje AR, a tobie w 2015 pokazują elektroniczne okulary i szalejesz jaka to innowacja xD Boty zachowują się jak mieszkańcy jakiejś zapadłej wioski w podkarpackim, którym dopiero w 2015 kanalizacje założyli i latają po necie mówiąc jaka to rewolucja nastąpiła u nich w gminie, nie wiedząc że na całym świecie to jest już już dostępne od lat. A nie czekaj - wam nie założyli, wam dopiero zapowiedzieli że założą xD

Google glass bardzo słabo wspierało obraz stereoskopowy i miało rozdzielczość Amigi. Jeślibym się chciała czepiać, że ktoś czerpie z poprzedników to wszyscy korzystają z prądu przemiennego odkrytego przez Teslę.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

jakiej świetności pcta? nie mów, że garbiłeś się na taborecie zamiast grać w to na playstation (albo pierdyliardzie inych sprzętów). a nie sory, w plusie nie dali :reggie:.

No jak kiedyś na komputry fajne exy wychodziły, to się grało namiętnie, na zmianę z PSX-em. Chociaż psx był wygodniejszy, to nie sposób było ignorować Falloutów, Warlordsów, Delta Force'ów czy Knights & Merchants'ów ;)

Opublikowano

Daj im sie nacieszyć XD

ale już nie bóldup jak jedyne osiągniecie sony w technolgi to 

1687wh5.gif

QUINNYEYE.gif

1VHbkof.gif

oraz technologia z której tak się teraz smiejecie 

ib1UkayUQFl6sk.gif

Opublikowano

A tak w ogole, to czemu klapy od Keymakera skopiowali wyrazenie baron gamingu i przypisali sobie?

Jestescie fanami zbigniewa?

A moze xboxa?

kto to jest keymaker? mówisz o tej medialnej beczce z której yebie całe MS Polska? kur wa jaka konsola taki bohater XDDDDD

Opublikowano

Z tym, że to nie jest coś ala google glass lol 

Opublikowano

93172-Duke_Nukem_3D_(1996)(3D_Realms)-6.

Pamiętam jak kupiłem używany dysk do kompa, a tam koleś miał zainstalowanego Duke'a, Heroes of Might and Magic 2 i Wormsy  :banderas:

Opublikowano

są już wrażenia ludzi z verge, cnn, new york times, jedni przykrecali wlacznik swiatla, inni gadali na skype, grali w minecrafta 

"no ale za 20 lat..."

"sony juz to mialo w eye toy na ps2"

Opublikowano

Testy i wrazenia byly juz wczoraj. Ludzie Oswiecenia juz sie z nimi zapoznali, ciemnogrod caly czas mysli ze Ziemia jest plaska.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A tak w ogole, to czemu klapy od Keymakera skopiowali wyrazenie baron gamingu i przypisali sobie?

A moze xboxa?

kto to jest keymaker? mówisz o tej medialnej beczce z której yebie całe MS Polska? kur wa jaka konsola taki bohater XDDDDD

Zbyszek przynajmniej trzepie na tym hajs i dostaje gierki za free od dystrybutorów, a tutaj co mendrek czy iras wkleją obrazki, które mają obrażać plastikową konsolkę beka. 

Opublikowano

No jak kiedyś na komputry fajne exy wychodziły, to się grało namiętnie, na zmianę z PSX-em. Chociaż psx był wygodniejszy, to nie sposób było ignorować Falloutów, Warlordsów, Delta Force'ów czy Knights & Merchants'ów ;)
Powyższe słowa jedynie potwierdzają moją tezę jakoby większość obecnych klapów wywodzi się z blacharskiego otoczenia.
Opublikowano

A moze xboxa?

TAK WALDEK O TEJ MEDIALNEJ BECZCE KTORA SIE INSPIRUJESZ XDDDDDDDDDDD

Jak jeszcze sie dzisiaj zaorasz? :banderas:

Nie odpowiedziales na pytanie - czy ten twoj super tv to samsung?

Opublikowano

są już wrażenia ludzi z verge, cnn, new york times, jedni przykrecali wlacznik swiatla, inni gadali na skype, grali w minecrafta 

"no ale za 20 lat..."

"sony juz to mialo w eye toy na ps2"

GOOGLE GLAS MIALEM ROK TEMU ŁOOOO :banderas::fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.