Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie szanujesz Duke Nukem 3D - odejdź.

Gra z czasów świetności pcta, teraz ino ople corsy i biedagry z kickstartera :(

Grałem to prawie 15 lat temu więc :yao: 

ku.rwa klapki ogladajcie to 

to jest ku.rwa pchanie cywilizacji ku lepszemu, microsoft jest jak dedal a sony to ikar 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ubaw od samego rana.

Boty jarajace sie niedostępna technologia będąc w posiadaniu past gena zwanego next gen bo marketing kosztuje XD

Idź syna może troche poprzytulaj albo zacznij kolejny turniej w drivecluba z czasami zapisanymi na kartce.

Keep trying

W ogóle to dobra beka jest, Czezky buduje sobie dobry grunt w zaufaniu botów, jest jak rak,buduje zaufanie w obozach, w momencie gdy kupi ps4 z bloodbornen znów ryknie beka z botów XD

Opublikowano

Jaki ikar, zwykłe SBki.

Opublikowano

Nie szanujesz Duke Nukem 3D - odejdź.

Gra z czasów świetności pcta, teraz jeno ople corsy i biedagry z kickstartera :(

jakiej świetności pcta? nie mów, że garbiłeś się na taborecie zamiast grać w to na playstation (albo pierdyliardzie inych sprzętów). a nie sory, w plusie nie dali :reggie:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Akurat powyższy filmik, to dobrze wyreżyserowany kit i fotomontaż marketingowy. 

Są już jakieś filmiki albo wrażenia z testów przez dziennikarzy, czy cisza w temacie?

Opublikowano

Są już jakieś filmiki albo wrażenia z testów przez dziennikarzy, czy cisza w temacie?

Daj im sie nacieszyć XD
Opublikowano

Są, żeby klapki zrozumieli wrzucam reakcje w formie gifa

emma-stone-excited.gif

Opublikowano

Beka z ciebie, że nie ogarniasz że noszenie przed sobą wyciągnietego urządzenia zamiast wygodnych googli to nie to samo, no i jak tam ta technlogia invizimals rządzi co nie?

W przeciwieństwie do ciebie Google Glass miałem półtora roku temu i wiem jak działają w praktyce aplikacje AR, a tobie w 2015 pokazują elektroniczne okulary i szalejesz jaka to innowacja xD Boty zachowują się jak mieszkańcy jakiejś zapadłej wioski w podkarpackim, którym dopiero w 2015 kanalizacje założyli i latają po necie mówiąc jaka to rewolucja nastąpiła u nich w gminie, nie wiedząc że na całym świecie to jest już już dostępne od lat. A nie czekaj - wam nie założyli, wam dopiero zapowiedzieli że założą xD

Opublikowano

to jest ku.rwa pchanie cywilizacji ku lepszemu

Chyba pchanie botów w tyłek, jak zwykle.

Ps. Też w djuka grałem wtedy, lubię czasami grać w dobre klasyki ;)

Opublikowano

przecież wklejałem fragment z artykułu z wired w którym typ instruuje laskę jak zamontować włącznik do światła niczym ten dziadek naprawić zlew w filmiku.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Płaska ziemia, płaskie telewizory, płaskie dziewczyny, płaskie mózgi.

Nie ma przypadków.

Rozumiem , ze wszystko to posiadasz.

Opublikowano

Jedynie płaski telewizor.

Mówię jak jest.

Opublikowano

Tyle że ta gra zdalna u Sony nie działa jak należy. Bo jeżeli mam Vitę bezpośrednio podłączoną do PS4, bez routera, a wystarczy że wyjdę z nią do kibla by zerwać połączenie, to coś jest nie tak. Nie mówiąc już o lagach, przez które pograć to ja sobie mogę co najwyżej w jRPG (szkoda, że żadne nie wychodzą).

Już Wii U ma lepszy remote play niż (pipi) obesrane.

"Już Wii U" - to nie do końca dobrze powiedziane, Wii U dostało osobne układy i pasmo radiowe wyłącznie na potrzeby transmisji do Gamepada, lag jest mniejszy niż w niemal każdym telewizorze podpiętym do Wii U..

Vita korzysta ze zwykłego wi-fi i nie posiada dodatkowych układów do szybkiej i ładnej dekompresji obrazu. Stąd max 30fps z artefaktami i sporymi lagami. No ale mogą odhaczyć na liście "remote play - jest"...

Beka z ciebie, że nie ogarniasz że noszenie przed sobą wyciągnietego urządzenia zamiast wygodnych googli to nie to samo, no i jak tam ta technlogia invizimals rządzi co nie?

W przeciwieństwie do ciebie Google Glass miałem półtora roku temu i wiem jak działają w praktyce aplikacje AR, a tobie w 2015 pokazują elektroniczne okulary i szalejesz jaka to innowacja xD Boty zachowują się jak mieszkańcy jakiejś zapadłej wioski w podkarpackim, którym dopiero w 2015 kanalizacje założyli i latają po necie mówiąc jaka to rewolucja nastąpiła u nich w gminie, nie wiedząc że na całym świecie to jest już już dostępne od lat. A nie czekaj - wam nie założyli, wam dopiero zapowiedzieli że założą xD

Google glass bardzo słabo wspierało obraz stereoskopowy i miało rozdzielczość Amigi. Jeślibym się chciała czepiać, że ktoś czerpie z poprzedników to wszyscy korzystają z prądu przemiennego odkrytego przez Teslę.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

jakiej świetności pcta? nie mów, że garbiłeś się na taborecie zamiast grać w to na playstation (albo pierdyliardzie inych sprzętów). a nie sory, w plusie nie dali :reggie:.

No jak kiedyś na komputry fajne exy wychodziły, to się grało namiętnie, na zmianę z PSX-em. Chociaż psx był wygodniejszy, to nie sposób było ignorować Falloutów, Warlordsów, Delta Force'ów czy Knights & Merchants'ów ;)

Opublikowano

Daj im sie nacieszyć XD

ale już nie bóldup jak jedyne osiągniecie sony w technolgi to 

1687wh5.gif

QUINNYEYE.gif

1VHbkof.gif

oraz technologia z której tak się teraz smiejecie 

ib1UkayUQFl6sk.gif

Opublikowano

A tak w ogole, to czemu klapy od Keymakera skopiowali wyrazenie baron gamingu i przypisali sobie?

Jestescie fanami zbigniewa?

A moze xboxa?

kto to jest keymaker? mówisz o tej medialnej beczce z której yebie całe MS Polska? kur wa jaka konsola taki bohater XDDDDD

Opublikowano

Z tym, że to nie jest coś ala google glass lol 

Opublikowano

93172-Duke_Nukem_3D_(1996)(3D_Realms)-6.

Pamiętam jak kupiłem używany dysk do kompa, a tam koleś miał zainstalowanego Duke'a, Heroes of Might and Magic 2 i Wormsy  :banderas:

Opublikowano

są już wrażenia ludzi z verge, cnn, new york times, jedni przykrecali wlacznik swiatla, inni gadali na skype, grali w minecrafta 

"no ale za 20 lat..."

"sony juz to mialo w eye toy na ps2"

Opublikowano

Testy i wrazenia byly juz wczoraj. Ludzie Oswiecenia juz sie z nimi zapoznali, ciemnogrod caly czas mysli ze Ziemia jest plaska.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A tak w ogole, to czemu klapy od Keymakera skopiowali wyrazenie baron gamingu i przypisali sobie?

A moze xboxa?

kto to jest keymaker? mówisz o tej medialnej beczce z której yebie całe MS Polska? kur wa jaka konsola taki bohater XDDDDD

Zbyszek przynajmniej trzepie na tym hajs i dostaje gierki za free od dystrybutorów, a tutaj co mendrek czy iras wkleją obrazki, które mają obrażać plastikową konsolkę beka. 

Opublikowano

No jak kiedyś na komputry fajne exy wychodziły, to się grało namiętnie, na zmianę z PSX-em. Chociaż psx był wygodniejszy, to nie sposób było ignorować Falloutów, Warlordsów, Delta Force'ów czy Knights & Merchants'ów ;)
Powyższe słowa jedynie potwierdzają moją tezę jakoby większość obecnych klapów wywodzi się z blacharskiego otoczenia.
Opublikowano

A moze xboxa?

TAK WALDEK O TEJ MEDIALNEJ BECZCE KTORA SIE INSPIRUJESZ XDDDDDDDDDDD

Jak jeszcze sie dzisiaj zaorasz? :banderas:

Nie odpowiedziales na pytanie - czy ten twoj super tv to samsung?

Opublikowano

są już wrażenia ludzi z verge, cnn, new york times, jedni przykrecali wlacznik swiatla, inni gadali na skype, grali w minecrafta 

"no ale za 20 lat..."

"sony juz to mialo w eye toy na ps2"

GOOGLE GLAS MIALEM ROK TEMU ŁOOOO :banderas::fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.