Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale trzeba przyznać, że popularność bety H5 na twitchu, to nawet nie śmieszna była, tylko żałosna. Składanka Halo, też ma jakieś śmieszne liczby widzów, obecnie 199 widzów, gdzie TLoU ma 320, BF4 1,500 czy Destiny 7,000. Oczywiście nie jest to miarodajny wyznacznik popularności marki, ale coś tam daje do myślenia. Niestety, ale H5 za żadne skarby nie powtórzy sukcesu H2/3. Nie w czasach CoD/BF, będzie jakaś tam stała, liczba graczy, a 8 na 10 świeżaków odpuści, bo będzie dostawało manto i wróci do fpsów, gdzie skill, to nie jest zbyt istotny element.

Opublikowano

Jak były turnieje w HMCC to był  na 3 miejscu, za lolem i dota z 30k+ oglądających. 

Opublikowano

Dlatego dalej będziesz grał w BF4 i Destiny.

Nie, będę grał w...

http://zapodaj.net/d1a60a7df5e20.gif.html

A pod koniec roku w multi U4, możliwe że kupie xbonka dla H5.

PS. Właśnie oglądam stream, koleś czeka już z 10 minut, aby gra znalazła 2 graczy. Jeżeli wierzyć botom, to juz nie ma problemu z wyszukiwaniem, więc wychodzi na to, że nikt już w to nie gra.

http://www.twitch.tv/mccpred

Edytowane przez YETI

Opublikowano

H2/H3 w momencie premier nie miały za bardzo konkurencji na konsolach, obecnie doszedł: cod, bf, destiny i trochę innych fpsów. H4 i tak ładnie się sprzedało ok 10mln. H3 12mln. i H5 też się sprzeda

Opublikowano

Klapki przynajmniej The Order kupią. Boty podróbkę inFamousa ogrywały, jak im m$ za darmo na 24h rzucił :reggie:

To kiedy kupujesz?

Oh wait...

:obama: Lem [']

lem-burns-the-money.jpg

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

a ja oglądam stream z destiny gdzie jest 4k osób i oglądają jak typek lami na multi biegając i latając z shotgunem, łaaał no epicka gra takie community, Halo leży i kwiczy.

Opublikowano

Lem ;/

Opublikowano

H2/H3 w momencie premier nie miały za bardzo konkurencji na konsolach, obecnie doszedł: cod, bf, destiny i trochę innych fpsów. H4 i tak ładnie się sprzedało ok 10mln. H3 12mln. i H5 też się sprzeda

Halo 3 14,5 mln  :banderas:

Opublikowano

Ja nie mówie, ze się nie sprzeda, bo to jest najmocniejsza marka Xboxa. Na pewno pójdzie kilka ładnych milionów, pytanie ile z tych mln. pozostanie przy multi. Życzę tej grze jak najlepiej, bo za kilka lat na rynku mogą zostać tylko gierki dla niepełnosprawnych typu CoD.

Opublikowano

Widzę, że teraz nagle cyferki i sprzedaż są ważne. A potem przyjdzie Andrew z grzmocącymi wasze tyłki liczbami, to śpiewka się zmieni .

Opublikowano

Tak wiec teraz nasi nowi użytkownicy tego forum i nowi w tym temacie widzicie czemu zielona rasa jest ta najgorsza, tak, czytając posty DonSterydo czy MaZZeo mamy obraz Polactwa przez ktore ludzie wyjeżdżają z Polski, obraz sąsiada ktory w imię zazdrości nie wsadzi nic do garnka ale na podjeździe bedzie miał lepszy samochód od Twojego, obraz polactwa ktory włożyliby nóż w plecy z nienawiści o podłożu materialnym, obraz samolubstwa i narcyzmu bez zalążka przyjacielstwa i pomocy.

Tak

Tak wyglada wyższa kultura konsolowosci w wykreowanym świecie do którego mam nadzieje ze nigdy nie trafie.

Szanujmy wiec markę Sony, bo wychowała prawdziwych graczy, graczy dzieki którym moge być dumny wchodząc do internetowego tematu skupiającego świetna społeczność która złączyła sie przy GOTY/GOTG Racerze jakim jest DriveClub.

Opublikowano

Widzę, że teraz nagle cyferki i sprzedaż są ważne. A potem przyjdzie Andrew z grzmocącymi wasze tyłki liczbami, to śpiewka się zmieni .

te liczby mówiące ile plejstejszonów kurzy się w domostwach?

Opublikowano

ale my to robimy we wlasnym forumkowym forum, miedyz nami uzytkownikami, nawet teraz zastanawiamy sie by wykluczyc z tego randomow bez posta

No taka akcja powinna być dostępna tylko od premium memberów w górę i ewentualnie niektórych wyjątków  :P

Fanek by Cię z widłami pogonił. 

zróbcie mi gifa widły to pogonie :D

Opublikowano

Tak wiec teraz nasi nowi użytkownicy tego forum i nowi w tym temacie widzicie czemu zielona rasa jest ta najgorsza, tak, czytając posty DonSterydo czy MaZZeo mamy obraz Polactwa przez ktore ludzie wyjeżdżają z Polski, obraz sąsiada ktory w imię zazdrości nie wsadzi nic do garnka ale na podjeździe bedzie miał lepszy samochód od Twojego, obraz polactwa ktory włożyliby nóż w plecy z nienawiści o podłożu materialnym, obraz samolubstwa i narcyzmu bez zalążka przyjacielstwa i pomocy.

Tak

Tak wyglada wyższa kultura konsolowosci w wykreowanym świecie do którego mam nadzieje ze nigdy nie trafie.

Szanujmy wiec markę Sony, bo wychowała prawdziwych graczy, graczy dzieki którym moge być dumny wchodząc do internetowego tematu skupiającego świetna społeczność która złączyła sie przy GOTY/GOTG Racerze jakim jest DriveClub.

A po takich postach juz wiem czemu nie lubia Polakow za granica  :reggie:

Opublikowano

Kurza to się te rocznicowe plejstejszony na alledrogo, pootwierane przez tych pseudo rekinów biznesu i sprzedawane jako nowe w folii za zawyżone kwoty

Opublikowano

to tak statystycznie kazdy bot by musial kupic 1,5 sztuki halo 5 zeby powtorzyc sukces
Opublikowano

Tak

A po takich postach juz wiem czemu nie lubia Polakow za granica :reggie:

Zapraszam do Irlandii, tu nas sie szanuje.
Opublikowano

to tak statystycznie kazdy bot by musial kupic 1,5 sztuki halo 5 zeby powtorzyc sukces

No, bo Xboksy One już wycofali ze sprzedaży.

Tak samo jak to, że Driveclub jest GOTY/GOTG racerem ze średnią 71%.

Wy to jednak żyjecie w alternatywnym podświecie.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Tak

wiesz co exact chłopie ja cie nawet lubie, ale przestań silić się na bycie drugim waldkiem bo ci to nie wychodzi

Opublikowano

Don strzelił sobie hedszota w kolano, mam nadzieję, że na poważnie tak nie myślał tylko pisał w CW mode.

Bardzo dobre są takie konkursy i każdy ma prawo organizować je. Kudosy dla szanownych Sponsorów.

Było gadane o burnoucie paradise, przeszłam na xboxie, ps3 i ostatnio jeszcze raz na PC. Najlepszy racer arcade zeszłej generacji.

Opublikowano

Hah, można niebawidzić Ubi, ale czasami się nie da. Ubi postanowiło rozprawić się z kluczykowcami cebulakami, i zaczęło usuwać gry kupione np. na Kenguinie.

http://www.gamersftw.co.uk/ubisoft-removing-games-uplay-librarybought-3rd-party/

Far Cry 4 is not the only game to have gone missing, some players have reported many other games created by the company to have been removed also such as Watchdogs. Not all games have been removed, it seems that Ubisoft are only removing games that keys were bought from third party websites such as g2a, eBay etc.

Ubisoft may be doing this as a countermeasure to insure that no games are purchased with stolen keys and maybe a way of them tackling the massive piracy problem in gaming.

But it would seem that they have not looked into the origins of any keys and just simply deleted any games bought off a third party site. As you can imagine many gamers are outraged as they feel they are being stolen from as they paid the full price of the games, some have even posted images to prove their purchase online.

One players has quoted the situation like ‘buying a hammer in Walmart then the makers of the hammer sneaking into your house at night and stealing it back’.

This move will be seen as a very risky one by Ubisoft and if they don’t post an official statement about it soon they may lose many loyal fans.

No tak, ale niektórzy ciągle wierzą że kluczykownie są legit i że manna z nieba im spada. I co Adi, pamiętasz jak wklejałeś linki na tanie klucze do Aliena na PC? Powineneś teraz ładnie przeprosić.

Ubisoft dziś, EA i Valve jutro. Tak kończą się "tańsze gry na PC" ;)

Opublikowano

Mistrz z cebuli z plusa mówi cokolwiek o tańszych grach :obama: Mendrek gdzie kupujesz plusa? (a raczej kupowałeś bo już widziałem, że za lizanie sony po du.pie dostałeś roczną cebule xD)  O ku.rwa największy obrońca grafiki w driveclubie gry na oczy nie widział a potem dodaje, że oni przynajmniej kupują gry lol (klapy nawet dobroć ms obrócą byle na ich korzyść) 

:yao: co oni to ja nawet nie

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.