Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale wiesz Mendrek, że EA/Ubi/Valve może usunąć grę z konta nawet jak kupisz pudełko, bo MOŻE? Przeciez takie klucze właśnie pochodzą z pudełek, nawet dostajesz na email w załączniku skan kodu z ulotki.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak wiec teraz nasi nowi użytkownicy tego forum i nowi w tym temacie widzicie czemu zielona rasa jest ta najgorsza, tak, czytając posty DonSterydo czy MaZZeo mamy obraz Polactwa przez ktore ludzie wyjeżdżają z Polski, obraz sąsiada ktory w imię zazdrości nie wsadzi nic do garnka ale na podjeździe bedzie miał lepszy samochód od Twojego, obraz polactwa ktory włożyliby nóż w plecy z nienawiści o podłożu materialnym, obraz samolubstwa i narcyzmu bez zalążka przyjacielstwa i pomocy.

Tak

Tak wyglada wyższa kultura konsolowosci w wykreowanym świecie do którego mam nadzieje ze nigdy nie trafie.

Szanujmy wiec markę Sony, bo wychowała prawdziwych graczy, graczy dzieki którym moge być dumny wchodząc do internetowego tematu skupiającego świetna społeczność która złączyła sie przy GOTY/GOTG Racerze jakim jest DriveClub.

wiesz co exact chłopie ja cie nawet lubie, ale przestań silić się na bycie drugim waldkiem bo ci to nie wychodzi

waldek jest nie do pobicia, w sumie to szkoda że już nie pisze tych ton prawdy, wierz mi lub nie ale nawet w 1% nie staram się go naśladować.

Opublikowano

kokosy z kradzionych kart kredytowych to się robi wszędzie, te konta z grami cyfrowymi PSN i XBLa nie pochodzą z kosmosu. Mam nadzieję, że w końcu ktoś to zacznie ścigać.

Opublikowano

@bluber: Plusa zawsze kupowałem przez PS Store. Obecnie faktycznie do marca mam nagrodę, ale i tak to Sony na korzyść wyjdzie, bo zawsze brałem na trzy miesiące, a teraz wezmę na rok, bo wygodniej.

Poza tym Plus jest w pełni legalny, więc nie wiem do czego pijesz.

Taki ze mnie mistrz cebuli z Plusa, że więcej gier kupiłem, niż dostałem. Grafikę widziałeś, więc masz dowód...

Opublikowano

kokosy z kradzionych kart kredytowych to się robi wszędzie, te konta z grami cyfrowymi PSN i XBLa nie pochodzą z kosmosu. Mam nadzieję, że w końcu ktoś to zacznie ścigać.

Jak wchodzę na alledrogo, szukam jakiejś gry i mi wyrzuca najpierw 20 aukcji z kontami, to mnie krew zalewa.

Niestety nikt z tym nic nie zrobi, bo trzeba każdorazowo zgłaszać każdą aukcję. Serwis aukcyjny nie może z góry zakładać, że ktoś jakieś wałki kręci.

Opublikowano

Jak wchodzę na alledrogo, szukam jakiejś gry i mi wyrzuca najpierw 20 aukcji z kontami, to mnie krew zalewa.

Niestety nikt z tym nic nie zrobi, bo trzeba każdorazowo zgłaszać każdą aukcję. Serwis aukcyjny nie może z góry zakładać, że ktoś jakieś wałki kręci.

Dlatego MS i Sony powinni zacząć usuwać zakupy z kradzionych kart tak jak to Ubi zaczęło robić. Innej drogi nie ma.

Opublikowano

to ja nawet nie, co porobiłem, że zostawiłem tylkoSony - ale już jest, TV W815, Z2, (żona Ultra) no i PS4. A w ramce leciwy PSX. Xbox Go Home.

Opublikowano

A po polskiemu potrafi?

Opublikowano

Szybko poszlo hehe

Opublikowano

Swoja droga widzieliscie jaka bombe spuscił jedyny magazyn o konsolach w polsce?

2ENDfG5.jpg

fakt miało połaczyć :<

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

To ta gazetka gdzie SO dostał 7/10 a Mordor 10/10?

Opublikowano

Zapewne tak, cebulowa gazetka.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Swoja droga widzieliscie jaka bombe spuscił jedyny magazyn o konsolach w polsce?

2ENDfG5.jpg

To jak to w końcu jest, PE to opłacany sonyland, czy teraz nagle obiektywni dziennikarze? Gubię się w waszej codziennej zmianie wiatru.

Opublikowano

Spokojnie, jeśli chodzi o rubryczkę "konsola" i "kontroler" to więcej głosów poszło na PS4 z tego co pamiętam, bo przeglądałem gazetkę w Empiku. ;p

Opublikowano

2ENDfG5.jpg

szkoda że nie pokazałeś jaki pad podszedł wiekszosci  :oh_you:

Opublikowano

Ja tam wiem tyle, że do września takie oto "exy" Łoniak dostanie: Ori, State of Decay, Screamride (wszystko na X360) i Fable Legends (też na PC). A, zapomniałbym o nowych postaciach do Killer Instinct, gierce z 2013 roku.

Opublikowano

Powinni tam dodać konsolowy ex w tej ich wyliczance i bym się nie czepiał :Coolface:

Opublikowano

Okleili pewnie w redakcji kostke literami P i X no i Xbox mial wiecej szczescia, tak bylo, moj insider potwierdzil.

Opublikowano

Nikt nie gra na pc

Opublikowano

Ja gram w diablo i niedlugo premiera Ori na STEM <3

Opublikowano

A ja w twierdze krzyżowiec, najlepsza gra na świecie.

Opublikowano

a ja w klasyki z gog

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.