Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Od tej gadki przypomnial mi sie twor ktorym mozna przeprowadzic na kims nieinwazyjną lobotomie:

EJ ZEBROWSKI, LAP TEN KECZUP

RmAs1.gif

i_can_swing_my_sword_by_arcticfoxsoul-d5

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie, nie był.

Opublikowano

Ogladałem ostatnio w TV jak byłem przypadkiem u znajomych. Ku.rwa mać :dynia: to było tak złe, TO BYŁA PRAWDZIWA TORTURA DLA UMYSŁU

Opublikowano

do dzis sie dziwie ze nie bylo nominacji do oscara za efekty

Opublikowano

do dzis sie dziwie ze nie bylo nominacji do oscara za efekty

Walka ze strzyga, jakas gumowa rekawica z pazurami przez kilka ujec, jakie to bylo GOTY :banderas:

Opublikowano

Gra aktorska mistrz po prostu i ta choreografia :banderas:

dat sadomaso janusz mors :dynia:

kE3P93q.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

czasy czego? gorszych efektow chyba nigdy nie bylo, taki kingsajz to przy tym mount everest jesli chodzi o efekty, a film ma sto lat

Opublikowano

nawet akademia pana kleksa w kosmosie miala lepsze :D

Opublikowano

Serio, nigdy nie rozumiałem hejtu na serial o "Wiedźminie" . Był przecież w porządku, miał ciekawą obsadę (fajnie się komponował duet Żebrowski i Zamachowski), zdjęcia były też dobrze zrealizowane, no i Ciechowski dokonał mistrzowskiego soundtracku, który bije ten growy na łeb. Właściwie dla muzyki głównie oglądałem ten serial :)

https://www.youtube.com/watch?v=F9iJ0C7q_Bo

https://www.youtube.com/watch?v=1FmZ9oxHA2U

A do tego dużo krwi, milfowych cycków i klimatycznych miejscówek. Jedynie te efekty były słabe, ale to wina budżetu. Tak czy owak serial mile wspominam, chociaż fanem serii nie jestem, to obejrzałem chyba wszystkie odcinki...

Opublikowano

No Elo

hqdefault.jpg

:dynia:

NO HEJ!

35405_4.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Widać mendrek nie znasz się na filmie chyba, ze ci się ta pokraka podobała 

Opublikowano

Pal licho efekty w serialu Wiedźmin, adaptacja i scenografia jest tak słaba (zwłaszcza ten cały wiedźmiński ubiór), że mózg się marszczy. Nawet dla cycków nie warto było tego oglądać. Muzyka też mnie nie poruszyła, kiczowata jak i reszta.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Serial o Wiedźminie miał ciekawą obsadę i nigdy nie zrozumiem, jak ci uznani aktorzy zgodzili się zagrać w takiej szmirze :dynia: :dynia: :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.