Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Piekny tryhard.

Anyway, co dzisiaj na obiad? Pieczona gąska

iRm9dmlwA352i.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

944x53122uur.jpg

Wersja na PC jest tak dopieszczona, że wygląda jak zupełnie inna gra  :yuno:

Opublikowano

Jest jeszcze nadzieja że podczas zadymy spadną 2 klatki mniej wincyj na ps4! :obama:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

To dawne, podniosłe marzenie havena, kubsona i reszty zielonki o identyczności multiplatform...

447px-Manlytears3.jpg

Opublikowano

Potwierdzone na ppe czy w playstation magazine? Jak mowicie o czyms takim to dawajcie linki.

http://obywatelhd.pl/index.php/2015/01/26/wiedzmin-3-dziki-gon-odpowiadam-na-wasze-pytania/

Z powyzszego linku.

Konrad Wiśniewski – czy wymagania systemowe są uzasadnione graficznie?

I tak, i nie. Z jednej strony nie ma tu opadu szczęki. Niektóre tekstury są słabsze niżby mogły być, czasem horyzont znika zbyt szybko.

Z drugiej strony poruszamy się po otwartym świecie, bardzo szybko przeskakujemy między punktami szybkiej podróży, a na PC efekty świetlne są znakomite.

Powiem tak – gdybym nie grał w GTA V na ośmioletniej konsoli i nie widział na własne oczy jak genialnie można dopracować kod gry z otwartym światem, to powiedziałbym, że wymagania Wiedźmina są uzasadnione. Jednak grałem i wiem, że mogłoby być lepiej.

Opublikowano

Boty dziś :frog:

I tak do końca generacji :kaz:

Nie jest tak jak piszesz, albowiem boty to konsolowcy. Te kilkaset pikseli widoczne tylko na ekranach projekcyjnych 120" nie zrobi im różnicy. Za to w Sonowcach czuć srogo ducha pececiarza z 2000 roku :banderas:*

*do tego biedaki muszą odprzedawać gry, to tak jak pececiarze co pół roku odsprzedają karty graficzne :frog:

Edytowane przez ping

Opublikowano

900p nie przeszkodzilo mi nabic ponad 70h w ciagu 4 dni zagrywania sie w Dragon Age, a wy jak tam fani RPG na konsoli PS4? DA:I zaliczony? Wiesiek 1 i 2 zaliczone na waszych PCtach co ogrywacie inne gry z 360? Ksiazki przeczytane? Czy tylko obejrzeliscie na TVP2 jak Geralt oblewa keczupem wypchane pierzem maszkary?

Opublikowano

odpuść Ping wszyscy pamiętamy wasze spusty nad Bayonettą, czy GTA IV via Digital Foundry. :obama:  

Opublikowano

odpuść Ping wszyscy pamiętamy wasze spusty nad Bayonettą, czy GTA IV via Digital Foundry. :obama:  

Czyje spusty?

Sr.am na digital foundry, kupuję gierki i się nimi dobrze bawię, a że ktoś woli liczyć klatki i oglądać gify to cóż... Nie moja brocha :daddy: :daddy: :daddy:

Opublikowano

I dziwili się, że prawdziwe survival-horrory zniknęły na długie lata, skoro potem TAK grają...

20svgb6.jpg

jak wyglada very easy? Strzałki gdzie iść i nieskonczone ammo?
Opublikowano

900p nie przeszkodzilo mi nabic ponad 70h w ciagu 4 dni zagrywania sie w Dragon Age, a wy jak tam fani RPG na konsoli PS4? DA:I zaliczony? Wiesiek 1 i 2 zaliczone na waszych PCtach co ogrywacie inne gry z 360? Ksiazki przeczytane? Czy tylko obejrzeliscie na TVP2 jak Geralt oblewa keczupem wypchane pierzem maszkary?

Jezu, aż czuć tą złość i łzy płynące na klawiaturę podczas pisania tego posta...

Opublikowano

Tu nie chodzi o samo granie a o możliwości.

To tak jakby kupić Skode Fabie a po przyjściu do domu okazuje sie ze w tej samej cenie można było kupić BMW 135i

To jak przegrać życie.

Co z tego ze grałes w 900p skoro mogłeś to ograć w 1080p czyli w natywnej rozdzielczości twojego tv.

Opublikowano

Kasias - dlaczego grałem w Resident Evil HD Remaster na very easy? Z dwóch powodów:

1. Jest to nowy poziom trudności, którego nie było w edycji z GC i Wii. Był to więc oczywisty wybór w celu ustalenia różnic pomiędzy dwoma dotychczasowymi "wyjściowymi" poziomami (normal i easy, kolejne odblokowują się po jednokrotnym przejściu gry). Nie wstydzę się tego, ba, nawet wspominam o tym w recenzji.

2. W przeciwieństwie do wielu kolegów po fachu, dla których REmake to zupełnie nowe doświadczenie, sam przeszedłem już tą grę wcześniej. Wiele razy. I GC i Wii (choć to dokładnie to samo). Jak pewnie zdążyłeś się już połapać - to port w najczystszej postaci, poza nowym poziomem trudności, sterowania, skórkami postaci oraz "oszukanymi" proporcjami 16:9 oferujący dokładnie to samo co dwie poprzednie wersje. Bez choćby jednej zmiany w położeniu przeciwinika/przemiotów/zagadek/czegokolwiek innego. Nie tylko z recenzenckiego obowiązku ale też z przyjemności (gra wciąż jest świetna) przeszedłem ją jednak raz jeszcze. Owszem, bez większego stresu (very easy), trochę się spiesząc ale wszak całość znam na wylot - zagrałbym 15 minut i wiedziałbym o niej dokładnie tyle samo, czyli wszystko bo już wiedziałem to wcześniej.

BTW, cieszę się, że tak wnikliwie nas stalkujesz, wertujesz magazyn w poszukiwaniu błędów, a kiedy wreszcie coś znajdziesz lub wydaje Ci się ze znalazłeś - przystępujesz do akcji. Mam jednak wrażenie, że Twoja aktywność w tym aspekcie wzrosła zaraz po tym jak pożegnałeś się z fuchą newsmana na ppe.pl ale być może to jedynie zbieg okoliczności :)

:banderas: :banderas: :banderas:

KASIAS NA KOLANACH

:daddy:

Opublikowano

Czyje spusty?

Sr.am na digital foundry, kupuję gierki i się nimi dobrze bawię, a że ktoś woli liczyć klatki i oglądać gify to cóż... Nie moja brocha :daddy: :daddy: :daddy:

nom ja też, ale to hejterzy ps3 przekonywali nas że inaczej i co lepsze podwali przykłady ewidentnie zrypanych portów jako coś normalnego. :hi: karma to cold bijacz, ale spoko po D12 wiatr znów zawieje w zelone żagle. :dafuq: 

Albo i nie.  :kaz:

Opublikowano

Recenzje już napisał, a pismo w druku :) Jestem ciekaw, ile kłamstw i shitu tam pojutrze znajdę.

W temacie "PSX Extreme 210" pokazałem mu dowód i poprosiłem, żeby się do tego odniósł.

Toteż się odniosłem:

http://www.psxextreme.info/topic/109273-psx-extreme-210/

Czy mozemy liczyc na debate na lamach PSX EKSTREME?

BTW. 

Cieszę się, że tak wnikliwie nas stalkujesz, wertujesz magazyn w poszukiwaniu błędów, a kiedy wreszcie coś znajdziesz lub wydaje Ci się ze znalazłeś - przystępujesz do akcji. Mam jednak wrażenie, że Twoja aktywność w tym aspekcie wzrosła zaraz po tym jak pożegnałeś się z fuchą newsmana na ppe.pl ale być może to jedynie zbieg okoliczności  :)

:obama:

Opublikowano

Nu ale z tymi multiplatformami na PS3 to faktycznie buła była. Często odpalałem taką samą grę dla porównania i niestety zielony kolor wygrywał. Dlatego kolejną generację jestem z nimi, jako z główną platformą - mają olbrzymi kredyt zaufania i jeszcze nie było większych potknięć. Natomiast z PS4 co chwile są grube problemy.

Opublikowano

microsoft powinien fundowac jakies nagrody kazdemu kto kupi wieska3 w tej kulawej najgroszej edycji na xone - czy zgadzasz sie z tym Don?

Opublikowano

zlosc to chyba u ciebie figaro, bo sam wiesz ze jeszcze dlugo nie zagrasz w gierki o ktorych tak piszesz na ostatnich stronach xD

ja juz pisałem w 2013 (czyli wieki temu) że multiplatformy w 900p ja przyjmuje z otwartymi ramionami biorac pod uwage co siedzi w srodku xbonka. To czy w na premierę taki wiesiek 3 czy jakikolwiek inny tytuł będzie w 1080p czy nie mnie nie interesuje, ale kibicuje żeby był w full hd, dlaczego? żeby patrzeć jak piana klapom z pyska leci na fakt że gra wygląda na ps4 tak samo jak na xbąku :newell:

Opublikowano

Kasias ma tendecję do pomówień. KILa zwyzywał kiedyś w statusach od złodzejaszków, a teraz to. Podejrzany typek.

Opublikowano

ale bez kitu, ze tan kasias tam w ogole pisal xD

Czemu oni nie probuja sprawiac chociaz pozorow obiektywnosci?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.