Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Piekny tryhard.

Anyway, co dzisiaj na obiad? Pieczona gąska

iRm9dmlwA352i.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

944x53122uur.jpg

Wersja na PC jest tak dopieszczona, że wygląda jak zupełnie inna gra  :yuno:

Opublikowano

Jest jeszcze nadzieja że podczas zadymy spadną 2 klatki mniej wincyj na ps4! :obama:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

To dawne, podniosłe marzenie havena, kubsona i reszty zielonki o identyczności multiplatform...

447px-Manlytears3.jpg

Opublikowano

Potwierdzone na ppe czy w playstation magazine? Jak mowicie o czyms takim to dawajcie linki.

http://obywatelhd.pl/index.php/2015/01/26/wiedzmin-3-dziki-gon-odpowiadam-na-wasze-pytania/

Z powyzszego linku.

Konrad Wiśniewski – czy wymagania systemowe są uzasadnione graficznie?

I tak, i nie. Z jednej strony nie ma tu opadu szczęki. Niektóre tekstury są słabsze niżby mogły być, czasem horyzont znika zbyt szybko.

Z drugiej strony poruszamy się po otwartym świecie, bardzo szybko przeskakujemy między punktami szybkiej podróży, a na PC efekty świetlne są znakomite.

Powiem tak – gdybym nie grał w GTA V na ośmioletniej konsoli i nie widział na własne oczy jak genialnie można dopracować kod gry z otwartym światem, to powiedziałbym, że wymagania Wiedźmina są uzasadnione. Jednak grałem i wiem, że mogłoby być lepiej.

Opublikowano

Boty dziś :frog:

I tak do końca generacji :kaz:

Nie jest tak jak piszesz, albowiem boty to konsolowcy. Te kilkaset pikseli widoczne tylko na ekranach projekcyjnych 120" nie zrobi im różnicy. Za to w Sonowcach czuć srogo ducha pececiarza z 2000 roku :banderas:*

*do tego biedaki muszą odprzedawać gry, to tak jak pececiarze co pół roku odsprzedają karty graficzne :frog:

Edytowane przez ping

Opublikowano

900p nie przeszkodzilo mi nabic ponad 70h w ciagu 4 dni zagrywania sie w Dragon Age, a wy jak tam fani RPG na konsoli PS4? DA:I zaliczony? Wiesiek 1 i 2 zaliczone na waszych PCtach co ogrywacie inne gry z 360? Ksiazki przeczytane? Czy tylko obejrzeliscie na TVP2 jak Geralt oblewa keczupem wypchane pierzem maszkary?

Opublikowano

odpuść Ping wszyscy pamiętamy wasze spusty nad Bayonettą, czy GTA IV via Digital Foundry. :obama:  

Opublikowano

odpuść Ping wszyscy pamiętamy wasze spusty nad Bayonettą, czy GTA IV via Digital Foundry. :obama:  

Czyje spusty?

Sr.am na digital foundry, kupuję gierki i się nimi dobrze bawię, a że ktoś woli liczyć klatki i oglądać gify to cóż... Nie moja brocha :daddy: :daddy: :daddy:

Opublikowano

I dziwili się, że prawdziwe survival-horrory zniknęły na długie lata, skoro potem TAK grają...

20svgb6.jpg

jak wyglada very easy? Strzałki gdzie iść i nieskonczone ammo?
Opublikowano

900p nie przeszkodzilo mi nabic ponad 70h w ciagu 4 dni zagrywania sie w Dragon Age, a wy jak tam fani RPG na konsoli PS4? DA:I zaliczony? Wiesiek 1 i 2 zaliczone na waszych PCtach co ogrywacie inne gry z 360? Ksiazki przeczytane? Czy tylko obejrzeliscie na TVP2 jak Geralt oblewa keczupem wypchane pierzem maszkary?

Jezu, aż czuć tą złość i łzy płynące na klawiaturę podczas pisania tego posta...

Opublikowano

Tu nie chodzi o samo granie a o możliwości.

To tak jakby kupić Skode Fabie a po przyjściu do domu okazuje sie ze w tej samej cenie można było kupić BMW 135i

To jak przegrać życie.

Co z tego ze grałes w 900p skoro mogłeś to ograć w 1080p czyli w natywnej rozdzielczości twojego tv.

Opublikowano

Kasias - dlaczego grałem w Resident Evil HD Remaster na very easy? Z dwóch powodów:

1. Jest to nowy poziom trudności, którego nie było w edycji z GC i Wii. Był to więc oczywisty wybór w celu ustalenia różnic pomiędzy dwoma dotychczasowymi "wyjściowymi" poziomami (normal i easy, kolejne odblokowują się po jednokrotnym przejściu gry). Nie wstydzę się tego, ba, nawet wspominam o tym w recenzji.

2. W przeciwieństwie do wielu kolegów po fachu, dla których REmake to zupełnie nowe doświadczenie, sam przeszedłem już tą grę wcześniej. Wiele razy. I GC i Wii (choć to dokładnie to samo). Jak pewnie zdążyłeś się już połapać - to port w najczystszej postaci, poza nowym poziomem trudności, sterowania, skórkami postaci oraz "oszukanymi" proporcjami 16:9 oferujący dokładnie to samo co dwie poprzednie wersje. Bez choćby jednej zmiany w położeniu przeciwinika/przemiotów/zagadek/czegokolwiek innego. Nie tylko z recenzenckiego obowiązku ale też z przyjemności (gra wciąż jest świetna) przeszedłem ją jednak raz jeszcze. Owszem, bez większego stresu (very easy), trochę się spiesząc ale wszak całość znam na wylot - zagrałbym 15 minut i wiedziałbym o niej dokładnie tyle samo, czyli wszystko bo już wiedziałem to wcześniej.

BTW, cieszę się, że tak wnikliwie nas stalkujesz, wertujesz magazyn w poszukiwaniu błędów, a kiedy wreszcie coś znajdziesz lub wydaje Ci się ze znalazłeś - przystępujesz do akcji. Mam jednak wrażenie, że Twoja aktywność w tym aspekcie wzrosła zaraz po tym jak pożegnałeś się z fuchą newsmana na ppe.pl ale być może to jedynie zbieg okoliczności :)

:banderas: :banderas: :banderas:

KASIAS NA KOLANACH

:daddy:

Opublikowano

Czyje spusty?

Sr.am na digital foundry, kupuję gierki i się nimi dobrze bawię, a że ktoś woli liczyć klatki i oglądać gify to cóż... Nie moja brocha :daddy: :daddy: :daddy:

nom ja też, ale to hejterzy ps3 przekonywali nas że inaczej i co lepsze podwali przykłady ewidentnie zrypanych portów jako coś normalnego. :hi: karma to cold bijacz, ale spoko po D12 wiatr znów zawieje w zelone żagle. :dafuq: 

Albo i nie.  :kaz:

Opublikowano

Recenzje już napisał, a pismo w druku :) Jestem ciekaw, ile kłamstw i shitu tam pojutrze znajdę.

W temacie "PSX Extreme 210" pokazałem mu dowód i poprosiłem, żeby się do tego odniósł.

Toteż się odniosłem:

http://www.psxextreme.info/topic/109273-psx-extreme-210/

Czy mozemy liczyc na debate na lamach PSX EKSTREME?

BTW. 

Cieszę się, że tak wnikliwie nas stalkujesz, wertujesz magazyn w poszukiwaniu błędów, a kiedy wreszcie coś znajdziesz lub wydaje Ci się ze znalazłeś - przystępujesz do akcji. Mam jednak wrażenie, że Twoja aktywność w tym aspekcie wzrosła zaraz po tym jak pożegnałeś się z fuchą newsmana na ppe.pl ale być może to jedynie zbieg okoliczności  :)

:obama:

Opublikowano

Nu ale z tymi multiplatformami na PS3 to faktycznie buła była. Często odpalałem taką samą grę dla porównania i niestety zielony kolor wygrywał. Dlatego kolejną generację jestem z nimi, jako z główną platformą - mają olbrzymi kredyt zaufania i jeszcze nie było większych potknięć. Natomiast z PS4 co chwile są grube problemy.

Opublikowano

microsoft powinien fundowac jakies nagrody kazdemu kto kupi wieska3 w tej kulawej najgroszej edycji na xone - czy zgadzasz sie z tym Don?

Opublikowano

zlosc to chyba u ciebie figaro, bo sam wiesz ze jeszcze dlugo nie zagrasz w gierki o ktorych tak piszesz na ostatnich stronach xD

ja juz pisałem w 2013 (czyli wieki temu) że multiplatformy w 900p ja przyjmuje z otwartymi ramionami biorac pod uwage co siedzi w srodku xbonka. To czy w na premierę taki wiesiek 3 czy jakikolwiek inny tytuł będzie w 1080p czy nie mnie nie interesuje, ale kibicuje żeby był w full hd, dlaczego? żeby patrzeć jak piana klapom z pyska leci na fakt że gra wygląda na ps4 tak samo jak na xbąku :newell:

Opublikowano

Kasias ma tendecję do pomówień. KILa zwyzywał kiedyś w statusach od złodzejaszków, a teraz to. Podejrzany typek.

Opublikowano

ale bez kitu, ze tan kasias tam w ogole pisal xD

Czemu oni nie probuja sprawiac chociaz pozorow obiektywnosci?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.