Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie zobaczę różnic pomiędzy 900p a 1080p tak samo jak eXpert nie widzi różnicy pomiędzy 30 a 60 FPS  :reggie:

"Deweloper zdradził, że Dragon Age wyświetlane jest w 900p na Xbox One i w 1080p na PlayStation 4. Na obu konsolach zastosowano te same techniki post-processingu. Zgodnie z oczekiwaniami, dzięki wyższej rozdzielczości obraz na PS4 jest dużo wyraźniejszy."

:daddy:

Żyj dalej w tym swoim zielonym matrixie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To czas iść do okulisty i mowię to powaznie. No chyba ze masz 32" tv

xD

kiedy wy barany zrozumiecie że wielkość ekranu nie ma związku z różnicami między rozdzielczościami? nawet na 19 calach będzie widać taką różnicę, o ile siedzisz np. przy biurku i monitorze.

a tu jeden z drugim kupi panasonic 55 cali i będzie drwił z 900p, chociaż sam siedzi od konsoli 4 metry.

I tak i nie, na 19" monitorku z tej samej odległosci co od 55" bedzie lepiej wygladalo, bo jak oba maja full hd to monitorek ma mniejsze pixele.
Brawo, mózg jeszcze walczy.
Opublikowano

fapiesz do "zintegrowanego systemu operacyjnego, all in one Windows 10" a to chyba jeszcze gorsze :bad:

ale to nie ma nic wspólnego z gierkami więc wtf? i nie fapie tylko po prostu jara mnie taka funkcjonalność gdzie siadając przy czymś w pracy dokańczam to wracając do domu tylko sychnronizując chumre czy coś

monitorek ble ble 1080p

No ale co innego siedzieć przy monitorze a co innego 2-3 metry od TV cnie?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie zobaczę różnic pomiędzy 900p a 1080p tak samo jak eXpert nie widzi różnicy pomiędzy 30 a 60 FPS :reggie:

"Deweloper zdradził, że Dragon Age wyświetlane jest w 900p na Xbox One i w 1080p na PlayStation 4. Na obu konsolach zastosowano te same techniki post-processingu. Zgodnie z oczekiwaniami, dzięki wyższej rozdzielczości obraz na PS4 jest dużo wyraźniejszy."

:daddy:

Żyj dalej w tym swoim zielonym matrixie.

Ale to oczywiste ze bedzie wyraźniejszy bo jest natywnie wyświetlany.
Opublikowano

(pipi) obesrane tylko do exów, jak kiedyś PS3, taki są fakty.  :frog:

Opublikowano

(pipi) obesrane tylko do exów, jak kiedyś PS3, taki są fakty. :frog:

Brawo, wreszcie to zrozumiałeś.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zaorać redaktorzyne. Kiedyś kupiłem od niego grę na gacka, zapłaciłem za priorytet,a wysłał ekonomicznym złodziej jeden. Jak to czytasz to udław się tym 1,50zł cwaniaczku z miodem uszach !

Oj już się tak nie stresuj, o ile pamiętam wyrwałeś ode mnie rarytasa po maksymalnej taniości. A czemu nie puściłem priorytetem? Powód prozaiczny, wysyłałem rano przed robotą, aby wyszło do Ciebie tego samego dnia. W portfelu miałem jakieś grosiwa na kopertę i wysyłkę. Niestety na poczcie mieli koperty ochronne jedynie większego gabarytu, stąd chwilę potem skasowali mnie słono i za przesyłeczkę typu B (większa) na którą... zabrakło mi gotówki :). Na osiedlowym urzędzie pocztowym nie odkryli jeszcze terminali płatniczych toteż skrobiąc ostatnie grosze (autentycznie, żółciaki) "prawie" starczyło mi na ekonomiczną przesyłkę. Miła pani darowała mi "końcówkę", stąd w ogóle udało mi się to wysłać tego samego dnia (po robocie już bym nie zdążył). Wpadnij na 18-stkowe Extreme Party (jeżeli się odbędzie, jakieś tam plany kiedyś były:), oddam Ci 1,50 zł (z odsetkami!) tudzież postawię piwo, a Ty będziesz mógł mnie zwyzywać od złodzieja twarzą w twarz :)

Opublikowano

A ten post sobana to nie przypadkiem dla heheszków?  :notsure:

Opublikowano

Ej no Komodo, ale jak tu jesteś to mógłbyś faktycznie szepnąć dobre słowo by ograniczyć ten plankton, wrzeszczący z samego tytułu newsy typu XYZ na ps4 działa w 1080p a na x1 nie! - ze szczególnym naciskiem na brak tego retardowego wykrzyknika.  :sorcerer:

http://www.ppe.pl/news-31111-lords_of_the_fallen_w_1080p_na_playstation_4__xbox_one_w_nizszej_rozdzielczosci.html

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ej no Komodo, ale jak tu jesteś to mógłbyś faktycznie szepnąć dobre słowo by ograniczyć ten plankton, wrzeszczący z samego tytułu newsy typu XYZ na ps4 działa w 1080p a na x1 nie! - ze szczególnym naciskiem na brak tego retardowego wykrzyknika.  :sorcerer:

http://www.ppe.pl/news-31111-lords_of_the_fallen_w_1080p_na_playstation_4__xbox_one_w_nizszej_rozdzielczosci.html

Panie kochany, a co ja Ci zrobię, ppe.pl to osobny podmiot prowadzony przez Rogera i jego świtę. Najlepiej uderzać wprost do niego.

Opublikowano

jak przez Rogera to wiadomo czemu wakaty dostają wyznawcy sony, a innowierców jak Psyko się zwalnia.

btw. na gafie już płacz że CDRed chce poświęcić czas na optymalizację wersji xbąkowej zamiast jeszcze zwiększać różnice na korzyść PS4. Klapy jak zwykle poziom robactwa :facepalmz:

Opublikowano

Podobno w tym roku Sony ma zapowiedzieć te swoje dwa jrpgi, jeden zachodni i jakiś ex od Segi :3

Valkiria Chronicles 4... please?

Człowieku to już nie są lata 90, kogo obchodzą te popierdułkowate chińskie rpgi ze spedalonymi bohaterami? 

Opublikowano

btw. na gafie już płacz że CDRed chce poświęcić czas na optymalizację wersji xbąkowej zamiast jeszcze zwiększać różnice na korzyść PS4. Klapy jak zwykle poziom robactwa :facepalmz:

Niestety, ale przez porażenie mózgowe xbonka, Nadkonsola musi cierpieć, pewnie różnic było by więcej, ale microsoft zapłacił za karty do kolekcjonerki i za parytety dla swojej mniejszości xbockiej. Całe szczęście są eksy, które pokazują, kto wydał next gena, a nie guwno rozmazane.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dobra koniec tego dobrego, kupuje PS4 pewno Batman też będzie lepszy na nadkonsoli, lets face it boty  :frog:

zawsze wiedziałem że jesteś słaby.

Za słaby na powiedzenie sobie prawdy w oczy? o nie słabi tak nie robią, słabi godzą się na to co mają.  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

(pipi) obesrane tylko do exów, jak kiedyś PS3, taki są fakty.  :frog:

Soul, kolejny który przebudził się z zielonego matrixa. Ciekawe ile zostanie do premiery Bloodborne.

Opublikowano

wpadlem tylko napisac ze Komodo pieknie zaoral Kasiasa,  :drinks:

i w sumie troche cieszy bol dupy na neogafie spowodowany oswiadczeniem w sprawie wiedzmina <3

Edytowane przez kubson

Opublikowano

jak przez Rogera to wiadomo czemu wakaty dostają wyznawcy sony, a innowierców jak Psyko się zwalnia.

Psyko tez był dobry wariat. inside from Mejm. PAMIĘTAMY. [*]

Opublikowano

xbox jest dla mężczyzn z za(pipi)iście silnym charakterem Soul, widocznie ty do nich nie należysz skoro masz wątpliwości który sprzęt jest lepszy.

PS4 jest lepsza do multiplatform  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Xbone rak branży.

pogadamy za miesiac 

TYLKO XBOX

Opublikowano

Jak to szło? Jedna wiara. Jedna Rzesza. One Xbox?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.