Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To tak jak z strzelaniem z Uncharted. Dopóki nie przeczytałem tutaj o kapiszonach nigdy bym nie zwrócił uwagi na przeciętne strzelanie w tej serii. Jednak jak już się tym zainteresujesz to albo zaczyna Ci to przeszkadzać albo dalej masz wyebane.

Przez weekend nie wiem czemu zachciało mi się pograć w TR multi i kur.wa jakie tam są kapiszony to ja je.be. Chyba jednak wolę kapiszony od ND.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Multi i tomb raider :dynia:

Opublikowano

Tomb Raider xD

Opublikowano

Multi online :dynia:

Opublikowano

Jestes bardzo niegrzeczny, edytowalem swoj post chwile wczesniej nim wyzyles sie w swej zlosci na mnie (wiadomo wyzsza kultura konsolowisci zobowiazuje). Laskawie tez nie machne szpagata. Kumu bym dziennie dwa miusy dawal? Odkad nie ma z nami Irasa mysle ze jestes rakiem tego forum a to twoja kuracja!

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3317644

Jeśli więc Console Wars Cie przerasta to odpuść.

Opublikowano

W sequelu walka z GoW, więcej contentu i mamy mistrza 90+ i 4-5 mln lifetime sale. I dobrze bo się konkurencja zawsze przyda.

Być może Cię zmartwię, ale sequel nigdy nie powstanie :frog:

Chyba, że jakiś inwestor mocno dofinansuje Cryteka (czyt. Microsoft ich wykupi).

Opublikowano

Przez to że na ps4 nie ma gier to się tak zeszmaciłem że grałem w multi bf4 wciąż płaczę pod prysznicem jak sobie to przypomnę więc nawet multi w tomb raider tak nie boli :///

Opublikowano

W sequelu walka z GoW, więcej contentu i mamy mistrza 90+ i 4-5 mln lifetime sale. I dobrze bo się konkurencja zawsze przyda.

Być może Cię zmartwię, ale sequel nigdy nie powstanie :frog:

Chyba, że jakiś inwestor mocno dofinansuje Cryteka (czyt. Microsoft ich wykupi).

MS chciał, ale Crytek w bezmiarze swojej pazerności stwierdził, że za mało sprzedali, a opchnęli ~ 1 mln w czasie gdy najtaniej grę można było kupić za 50$ XD

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=RZfhwaVUYgY

ktoś jeszcze chce to nazywać Dead Island 10?  :doom: :doom:  :doom:  :shotgun:  :doom:  :doom:  :doom:

Ja. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No ale DAT parkór.  :whyyy:

Opublikowano

Kupiłem oba DI w cyfrowych promocjach po 50 zł... Do tej pory nie mogę odżałować tej kasy :P

Opublikowano

Aha trolowałeś, no to niespodzianka.

Elczoko, Ty lubisz Kingdom Hearts?

Opublikowano

ktoś jeszcze chce to nazywać Dead Island 10?  :doom: :doom:  :doom:  :shotgun:  :doom:  :doom:  :doom:

jaranko, jutro bede kosil lby oj bede :fsg:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dla mnie wyglada to jak gra od Ubisoftu. Czylu (pipi)owa XD.

Opublikowano

kubeł zimnej wody:

Spencer Says it Again "DX12 Won't Bring Dramatic Performance Improvement To Xbox One Games"

Opublikowano

Dla mnie wyglada to jak gra od Ubisoftu. Czylu (pipi)owa XD.

no z lekka zalatuje Far Cry, ale levele w nocy i animacje skakania wyglądają świetnie. no i przy czymś trzeba będzie pojanuszować w kooperacji z headsetami. 

Opublikowano

kubeł zimnej wody:

Spencer Says it Again "DX12 Won't Bring Dramatic Performance Improvement To Xbox One Games"

Zrujnowałeś MaZZeo życie, jak się z tym czujesz?

Opublikowano

Dlatego lubie Spencera, wali prosto z mostu, serio, lubie tego typa, wolalbym zeby wymienili tego ciula od Playstation US za Spencera, make it happen Kaz :kaz:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nasz wysłannik, Dawid, postanowił spróbować odpowiedzieć na nurtujące wielu graczy pytanie dotyczące wymagań sprzętowych Wiedźmina 3. Teoria teorią, a praktyka praktyką: okazało się, że pecet wyposażony w procesor Intel Core i7-4790, 8 GB RAM-u oraz kartę graficzną GeForce GTX 980 z 4 GB pamięci pozwolił cieszyć się rozgrywką z ustawieniami na poziomie wysokim, wyłączonym SSAO oraz, cytując, „skromnym wygładzaniem krawędzi i filtrowaniem anizotropowym”. Ten komputer nie zapewnił przez cały czas płynnej rozgrywki, zdarzały się spadki wydajności , a do tego liczba klatek na sekundę raczej nie przekraczała 35, chociaż nie było możliwości tego zmierzyć.

http://pclab.pl/news61640.html

Grafa za 2,5 koła, procek półtora, ustawienia wysokie, BEZ SSAO, skromne AA i anizo, ~ 30 fps :newell:

Opublikowano

Ja żartując sobie tu i ówdzie rechotalem, ze taka sytuacja moze byc możliwa aby podnieść ciśnienie xbotom

Tymczasem okazuje, ze wszystkie baronowe heheszki to jednak prawda, dominacja jak za czasów ps2 ostatecznie sie dokonuje

Zatwardziali mówią juz, ze X tylko do exów, na koniec 2015 zmieniamy nazwe na PlayStation vs Reszta Swiata a i tak nie za bardzo bedzie z kum dyskutować.

Szkoda, bo lubiłem filmiki MaZZeo, dobry bedzie z niego klapers.

Soon

Opublikowano

Spencer jest za(pipi)isty. Nie koloruje rzeczywistości jak Sony, nie wpycha kitu, nie mówi, ze coś działa w 1080p, kiedy działa w 1080i, nie sili się na wytworzenie wokół Xone otoczki najmocniejszej konsoli wszechświata, tylko mówi jak jest.

Szacunek dożywotni dla tego pana :sir:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.