Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Po ogromnym downgradzie gify beda, ale co najwyzej w 244p :reggie:

Zauważyliście, że przed każdą premierą gry na PS4, boty widzą downgorad? Tak było z inFamous, DC, o Order Macio tez juz majaczył, że coś poobcinali, teraz BB. Później wychodzi taki inFamous czy DC i boom headshot, boty uświadamiają sobie, jakie guwno rozmazane wydał microsoft i że nigdy takiej grafiki nie zobaczą na tym x-złomie729p, no chyba że kupią Forze czy inne gejlo na pc :kaz:

downgorad

downgorad

downgorad

downgorad

co gurwa

Wuj. Przegrywam w internetowej kłótni to przyj.ebie się do błędu.

Opublikowano

DOWNgorad.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Exact filmy kupujesz wszystkie na DVD, które ogladasz?

Ściągam Blureje jak leci.

No to co się pucujesz?

Wiesz czemu służy ten temat?

z cyklu mr. B odkrywa świat?

Family-guy-the-more-you-know.jpg

Co ja Ci poradze że mam ubaw z tego gdy widze jak ten gimb się spina o każdy trolling z mojej strony :kaz: XD

Opublikowano

W sumie dobry trolling, ty masz ubaw z sutqa a reszta ma ubaw z ciebie :reggie:

Opublikowano

W sumie dobry trolling, ty masz ubaw z sutqa a reszta ma ubaw z ciebie :reggie:

o to w tym temacie chodzi, z Ciebie też dobra beka i koło się zamyka.

Opublikowano

czy ja w ogóle tutaj uczestniczę w jakiejś "dyskusji"?

moje motto życiowe: nie możesz przegrać jeśli nie grasz

Opublikowano

kto ma duza pyte, nie gra na playstation

Opublikowano

kto ma duza pyte, nie gra na playstation

Dokladnie, Ci co maja gigantyczna pyte graja na Playstation :kaz:

Opublikowano

Dlatego jeszcze nie zaruchałeś? :reggie:

oczywiście bez spinki :*

Edytowane przez Copper

Opublikowano

No chyba, ze nie grasz na Xboxie  :sir:

Opublikowano

Jeśli ktoś z forumka zarucha, powinien dostać bana.

Skończyłem właśnie Infamous: First Light. Bardzo fajna gierka, widać, że chopoki z Sucker Punch dopieścili trochę swoje dziecko - animacja znacznie lepiej śmiga niż w SS. Wprawdzie nie jest to 60fps, ale i tak grało się przyjemnie. Inna sprawa, że obszar po którym się poruszamy jest znacznie mniejszy niż w "dużej" wersji niesławnego, więc nie dziwota, że działa to wszystko znacznie lepiej.

Bębenki w uszach mi prawie pękły od szumu konsoli, gdyby nie ten mankament byłbym bardzo szczęśliwym człowiekiem. Póki co mapa oczyszczona ze znajdziek, zostały tylko wyzwania i arena do zrobienia, jutro machnę platynkę. A Wy co? Dalej granie w 792p skalowanym do 1080p w bólach i męczarniach? Jak to jest grać na konsoli, która w środę stanie się PLATFORMĄ dostępną dla każdego brudnego blacharza kupującego ruskie klucze STEM po 30zł i łykającego wszystkie bundle jak leci?

TYLKO BŁĘKIT.

Opublikowano

Czemu miałabym żałować dostępu do wspaniałego świata Xbox Live blacharzom? A niech se mają.

Obawiam się jednak, że nic takiego nie nastąpi, to raczej będzie następna generacja systemu Games for Windows, żeby można było nabijać acziki w nowym formacie również na PC, może jeszcze coś z tabletami/smartfonami, ale na pewno nie odpalanie ekskluzywnych gierek z Xboxa One na PC.

Opublikowano

trzeba sprzedac tego xboxa, po jutrzejszej konfie sunset overdrive i forze 6 bede ogrywal na lumii 535

#cloudgine #streaming #almosttime

Opublikowano

Nie rozumiem takiego myslenia klapow, ze nagle boty sie przesiada na PS4. Sprzedam XO, kupie mocnego PCta zeby ograc gry od Micro + multplatformy w 1080p60fps na Ultra. Wszystkie ficzery live jak party czy acziki beda na PC, pada od One tez sie podepnie bez problemu. PS4 kupi sie pod koniec generacji, zalezy tylko ile exow sony zdola wypluc zanim zbankrutuje.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

pc z exami z xboxa + 3ds idealne kombo

Opublikowano

Zapomnialem jeszcze o nowym 3DS :fsg:  £200 za limitke z MH4 to chyba uczciwa cena?

Opublikowano

No spoko.

Opublikowano

PS4 kupi sie pod koniec generacji, zalezy tylko ile exow sony zdola wypluc zanim zbankrutuje.

Miałem takie plany na zakup PS3 celem ogrania tych paru gier - skoro konsole dość mocno staniały. Skończyło się na pożyczeniu jej od krewnego. Uważam, że była to bardzo dobra decyzja, która pomogła mi zaoszczędzić trochę grosza i nerwów.

Wydałbym kilka stów by ponosić drabiny i klikać ciągle x by być cool. Wolę pif paf do kolorowych gnomów.

Wydaje mi się. że u schyłku obecnej generacji sytuacja będzie podobna.

MS nie wydałby swojej obecnej konsoli tylko po to, by zaraz ją zabić.

Opublikowano

gry z xboxa na pc nie zabiją xboxa

titanfall byl na xone gdzie poszlo 2mln i na pc gdzie zeszlo 0,3mln - gdzie tu zabijanie konsoli?

#almosttime

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.