Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Polska - kraj PlayStation i kraj Wiedźmina.

W Maju sprzeda się może 5 sztuk Xone, jak tak dalej pójdzie :/

Pogra w Wiedźmina jeden z drugim, co piąty może przejdzie i potem będzie zasyp tego plastikowego gówna na alledrogo.

Mark my words!

Opublikowano

Polska - kraj PlayStation i kraj Wiedźmina.

W Maju sprzeda się może 5 sztuk Xone, jak tak dalej pójdzie :/

ta plejstejszonowcy pierwsza styczność z wieśkiem przy okazji 3 częsci nie ma co szlachta jak nic 

Opublikowano

Dominik Jaworski Ja nie widzę różnicy pomiędzy 30-60 fps kiedy gram na padzie

Nie no kur.wa. :dynia:

Opublikowano

HAHAHAHAHA

słyszeliście? słyszeliście, kur.wa? Podobno w Residencie Revelations 2, jeśli zginiesz w trakcie chapteru, musisz ZAPŁACIĆ za continue. Jak nie zapłacisz, zaczynasz chapter od nowa.

http://www.mundogamers.com/noticia-resident-evil-revelations-2-tendra-micropagos.9263.html

ja (pipi)e

jak to prawda....

kończę z gamingiem. poważnie. no dobra, niezbyt poważnie. Ale kończę z Capcomem.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jesli to prawda to chyba by był juz wyzszy poziom dymania graczy.

Opublikowano
Like I said on the other thread: they're not charging for continues. The game saves at checkpoints, and they're charging for an item that allows you to revive right where you died instead of going back from the last checkpoint.

You can also get those items by playing the game.

It's still shitty, but less so.

uff

Opublikowano

masakra do czego ta branza zmierza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alleluja i blogoslawienstwo dla mojego backloga z ktorego sie wstudzilem, moze sie okazac za jakis czas ze to bedzie jedyna sensowna opcja go odkopywac bo w przeciwnym razie gdybym go nie mial to musialbym pozegnac sie z tym hobby

Opublikowano

1901414_817490358318457_8536663927957494

vs

560166_826016300805288_18978746643749712

:yao: :yao: :yao:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Like I said on the other thread: they're not charging for continues. The game saves at checkpoints, and they're charging for an item that allows you to revive right where you died instead of going back from the last checkpoint.

You can also get those items by playing the game.

It's still shitty, but less so.

uff

Jakie uff, ten pomysl jest rownie przerazajacy i debilny co placenie za checkpointy.

Ale to capcom, ta sama firma ktora ostatnio lubi zabijac swoje najlepsze marki.

Opublikowano

Fanek 900p skalowane do 1080p czaisz? 

Opublikowano

Fanek 900p skalowane do 1080p czaisz?

Ja czaję

= guwno rozmazane

Opublikowano

Ciebie nikt o zdanie nie pytał, czaisz?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ciebie nikt o zdanie nie pytał, czaisz?

W d.upie to mam, czaisz?
Opublikowano

eX4ct jak zwykle kulawy foruming czaisz ?

Co do postu Figaro, to juz jestem przekonany ze za niedługo chamskie mikropłatności zagoszczą u nas na stałe :/

Opublikowano

Pewnie się tutaj ostro narażę wszystkim, ale ten myk Capcomu mi kompletnie nie przeszkadza. Jak dla mnie to mogą nasrać tych mikropłatności ile chcą, dopóki nie wpływa to w żaden sposób na balans gry. Płacenie za natychmiastowe wskrzeszenie w singlowej grze jest jedną z takich rzeczy - dla normalnych graczy nie zmienia to nic, a janusze i burżuje mogą wywalać bezsensownie kasę w błoto, jeśli tego chcą.

(pipi)a, z tego to nawet dobre rzeczy mogłyby wyniknąć - chcieliby doić hajs za płacenie za natychmiastowe wskrzeszenie = muszą robić gry trudniejsze, aby ludzie częściej ginęli. Co prawda skończyłoby się to pewnie na sztucznym utrudnianiu gry jakimiś obesranymi zabiegami powodującymi frustrację na masową skalę, no ale...

Opublikowano

Dahaka, ale właśnie ze tobie czy większości to nie przeszkadza to mamy takie kurewskie praktyki, bo to zmierza właśnie do blokowania rozgrywki

Jak tak dalej pójdzie to serio za jakiś czas jak zginiesz to bedzie opcja kupna życia lub odczekaniu 15 minut i wtedy tez niestety pojawia sie głosy ze to mi nie przeszkadza bo mam czas sie wysr,anie czy zapalić szluga :/

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Square do Bravely Default dalo opcje kupowania itemow zatrzymujacych czas w walkach.

Opublikowano

Pewnie się tutaj ostro narażę wszystkim, ale ten myk Capcomu mi kompletnie nie przeszkadza. Jak dla mnie to mogą nasrać tych mikropłatności ile chcą, dopóki nie wpływa to w żaden sposób na balans gry. Płacenie za natychmiastowe wskrzeszenie w singlowej grze jest jedną z takich rzeczy - dla normalnych graczy nie zmienia to nic, a janusze i burżuje mogą wywalać bezsensownie kasę w błoto, jeśli tego chcą.

(pipi)a, z tego to nawet dobre rzeczy mogłyby wyniknąć - chcieliby doić hajs za płacenie za natychmiastowe wskrzeszenie = muszą robić gry trudniejsze, aby ludzie częściej ginęli. Co prawda skończyłoby się to pewnie na sztucznym utrudnianiu gry jakimiś obesranymi zabiegami powodującymi frustrację na masową skalę, no ale...

Masz pół plusa za pierwszy akapit ;)

Mikropłatności:

TAK - np. Forza / możesz sobie kupić wszystkie auta bez normalnego grania i nabijania kredytów, ale na wszystko zarobisz podczas zwykłej rozgrywki

NIE - np. Dead Space 3 / gdzie bez kupowania albo chamskiego farmienia itemów nie da się ukończyć gry

kubson: ostro przesadzasz, takie apokaliptyczne wizje są roztaczane od pierwszej zbroi dla konia, a jednak w przypadku 99% gier mikropłatności nie wpływają na rozgrywkę. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mam nadzieje ze sie mylę, ale patrząc na rynek smartfonów to jeszcze 2 lata temu dało sie grac w darmowe gierki, dzisiaj jest to praktycznie niemożliwe, wiec jak tak dalej pójdzie kto wie co bedzie za 5 lat

Ale jedno jest pewne za 40 lat bedzie hololens :sorcerer:

Opublikowano

Ale jedno jest pewne za 40 lat bedzie hololens :sorcerer:

expert bedzie miał za 20 lat :wio:

Opublikowano

DonSterydo, powaznie jesteś na tak w przypadku możliwości kupienia wszystkich samochodów za prawdziwa gotówkę?

Co sie z wami ludzie dzieje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.