Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak dla mnie nic do tej pory nie pobiło Gears of War. Zasadzenie quick scope headshota ze snajperki to jeden z najbardziej satysfakcjonujących momentów w grach video

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Moze niektorych to zdziwi, ale gears tez nie sa dla mnie mesjaszem gunplayu.

No moze mesjaszem shotguna z biodra;]

Same bronie sa kozackie, poruszanie jest kozackie, ale gra nie ma idealnego celowania jak chociazby halo.

Do tego reakcja przeciwnika na ostrzal z karabinu jest... smieszna.

Opublikowano

Moze niektorych to zdziwi, ale gears tez nie sa dla mnie mesjaszem gunplayu.

Mnie już nic nie zdziwi

Opublikowano

Po the wire?

Opublikowano

Souls, wire, 10/10 mordor, alan wake zajebiste strzelanie w gow takie se. Pewnie jeszcze by się coś znalazło, chociaż w dalszym ciągu wydaje mi się, że w większości to troling w postaci krucjaty na forumowe święte krowy

Opublikowano

Mordor nie jest dla mnie 10/10, jest takim assassins creedem jakiego zawsze chcialem, a ubi nie dalo rady. Jak ktos daje 10 to go jedna nie wysmieje.

Alan wake to prawda, zayebiste, soczyste strzelanie, pieknie heady wchodza.

Gears ma super strzelanie, ale jest miejsce na poprawe.

The wire 5/5, ale sa lepsze seriale.

Opublikowano

Cod to słaby przykład,bo tam nie ma żadnego odrzutu broni i nie czuć,że trafiamy wrogów. Halo wiadomo klasa gunplay z niestety obesranym designem.

Chodzi mi tylko i wylacznie o celowanie, nie o strzelanie.

Soul, brakuje mi areny i rozkminiania z kumatymi ludzmi takich aspektow gameplayu :/

W alanie zayebiscie sie strzelalo, czekam na QB!

Ano brakuje tej areny, to były czasy! fuck yeah! 

Opublikowano

Humulin zbliżony ale nie taki sam, Dave jak to zły przykład? Daj mi lepszy system strzelania w TPP (oprócz gnashera) robisz hyc z sciany na szczupaka i ladujesz w typa 20 kul z uzi przy jednoczesnej destrukcji otoczenia, czuć dosłownie jak kule przeszywają delikwenta, typy reagują na kule tam gdzie ich trafią a nie jak w girsach gdzie w locusty po prostu te kulki przyjmują albo się rozpadają na kawałki. Nie wiem jak ci to zobrazować, ale z wszystkich gier tpp to MP3 ma najmiodniejszy feeling strzelania

max3j4atm.gif

Brzmi fajnie, jednak w praktyce celowanie jest zyebane.

Chodzi mi stricte o celowanie.

bo free-aiming na padzie sam w sobie jest czyms zyebanym. obczaj sobie jakies gameplaye z pc jesli nie masz klapek.

co do GTA to chyba wiekszosc juz nakreslila fenomen tej czesci, ja dodam moze podsumowujace 3 grosze, ktore sa wnioskiem z ponad 550 godzin w multi. Po pierwsze to gra z zyjacym tetniacym ekosystemem. dopracowana nie jest tylko mapa ale tez to co sie na niej dzieje. druga rzecz to fakt ze gra jeszcze nie rozwinela swoich wszystkich atrybutow, a juz daje liczbe mozliwosci na spedzanie wolnego czasu kilkukrotnie przewyzszajaca kazdy sandbox. Przede wszystkim czuc tez to, ze rockstar nie rzuca jakims tytulem w publike, i zabiera sie za jakis nowy projekt od zera. pomyslow na rozwiniecie tego co juz jest maja na "ponad 40 lat w przod", wiec zapewne wybiega to ponad mozliwosci jakiejkolwiek innej gry. fenomen nie polega na tym ze jest duzo do roboty, ale ze bedzie jeszcze duzo wiecej, co doprowadzi do stanu kiedy w jednej grze bedziecie mieli 20 innych stale dopracowywanych, jak dave mirra, tony hawk, assassins creed, midnight club itp itd. jesli przez to gra nie zasluguje by byc uznawana za jedna z najlepszych w dziejach, to prosze o konstruktywna opinie oraz wlasna propozycje.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

to o czym piszesz Najtmer wymyśliło już Sony lata temu i nazywa sie PS Home... R* powinni się od nich uczyć...

#4theplayers

Opublikowano

A mozna w tym gta online wybrac juz serwer bez autoaima? Serio pytam.

Czy ten wielki ekosystem samograjowy nie pozwala?

Opublikowano

Gta samograjowe...:dog:

faktycznie CW w formie

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

ALE MORDOR 100 % GRY W GRZE

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

mozna bylo od poczatku tak wiec nie wiem za bardzo o co pytasz mowiac "juz"?  :scratch_one-s_head:

Opublikowano

albo po prostu to tylko kolejny mega projekt!

A to juz jakies byly?

Opublikowano

mozna bylo od poczatku tak wiec nie wiem za bardzo o co pytasz mowiac "juz"?  :scratch_one-s_head:

Mozna grac tylko z typami z normalnym celowaniem?

Opublikowano

Meh... może zdążą wydać przed kolejną generacja.

Opublikowano

Yeti, zapomniałeś o:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Banda pedalow i koles w przebraniu marynarzyka biegajacy z wielkim kluczem u boku Kaczora Donala? Prosze Ciebie Yeti, chyby mama Pandy spacerujacej po plazy ma wieksze jaja niz Ty.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Screen-Shot-2015-01-26-at-9.00.31-AM.png

hav3n masz nowy avatar zamiast kaczek wrzuć avatary klapków

Opublikowano

ile czasu robią już FF XV ?

Opublikowano

Przypadkiem nie zaczynali robić tą część równolegle z trzynastka? Po drodze jedynie zmieniali nazwy siedemnaście razy.

E: Od razu zapaliła mi się lampka z napisem 'The Last Guardian'.

Pier.dolone japońskie lenistwo....

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Banda pedalow i koles w przebraniu marynarzyka biegajacy z wielkim kluczem u boku Kaczora Donala? Prosze Ciebie Yeti, chyby mama Pandy spacerujacej po plazy ma wieksze jaja niz Ty.

Serio, żal mi botów, nędza z biedą i laserki blasterki, pytam się, jak można mieć tak z(pipi)any gust?. Dobrze, że to już ostatnia generacja z tym rakiem branży od microsyfu, a później tylko powrót botów na stare śmieci, czyli po zakup tytana.

:fsg:

Opublikowano

Koleś biegający z kluczem xDDD

Ale strzelanie do krasnali już osom.

Opublikowano

woah dajcie już jakieś gry na tym

Btw Dragon Dogma f2p na PC/PS4/PS3 super ex bulwo :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.