Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mnie tam zaskoczyli jednak, w rozczarowaniach roku na 6 pozycji 2 zajmuje sony :D playstation 4 i psn sa rozczarowaniem roku wedlug redaktorow pisma PSX extreme, ale klapki dalej beda brnac ile super gier i jak dobrze dziala net xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ona oferuje coś więcej poza grafiką w ogóle?

Ganienie świni i latanie na fajnym bzyczku z ładnymi widokami. 

Opublikowano

Xbox nie mógł być w rozczarowaniach 2014 bo wyszedł na rynek pod konie roku dopiero

Opublikowano

Masz bardzo śmiesznego i cynicznego antagonistę który strzela sobie selfie.

Opublikowano

Ganienie świni i latanie na fajnym bzyczku z ładnymi widokami.

A dla odmiany wspinanie się po wieżach by odkryć kawałek mapy?
Opublikowano

Jeździsz quadem, wciskasz gaz, a konsola sama skręca.

Opublikowano

To faktycznie Goty. Gra się sama przechodzi.

Opublikowano

Dla mnie fc4 to całkiem przyjemna gra, miłe dla oka widoki, fajnie się wspina i lata, trochę zbieractwa i polowanie. Takie 7-/10 Dobra gra do piwka jak się człowiek nie ma ochoty wysilać

Opublikowano

@Bluber,

W żadnym poście nie napisałem słowa dominacja razem z DD. Niewiele o tej grze wiadomo, cieszy mnie po prostu, że wychodzi coraz więcej gier.

Opublikowano

Tak jak w nowej Zeldzie?

Opublikowano

Tak jak w nowej Zeldzie?

Raisins_Face.jpg

Opublikowano

Tak jak w nowej Zeldzie?

W ALBW? Nie.

Opublikowano

Tak jak w nowej Zeldzie?

W ALBW? Nie.

W tej na WiiU. Epona sama ma omijać przeszkody.

Opublikowano

A to nawet nie wiedziałem. Jeżeli będzie to coś w stylu prowadzenia pojazdów w FC4, to beka.

Opublikowano

A to nawet nie wiedziałem. Jeżeli będzie to coś w stylu prowadzenia pojazdów w FC4, to beka.

Zaraz, więc to o skręcaniu to nie był dżołk?

Opublikowano

Nie, możesz sobie odpalić, że po trasie z gps będzie jechał pojazd musisz tylko gałkę do przodu trzymać

Opublikowano

Nie, klikasz bodajże gałkę i konsola sama skręca. Owszem opcja, ale że tak się zapytam - po chu,j?

Opublikowano

W zeldzie koń sam ominie drzewo, ale nie przejedzie samodzielnie ustalonej trasy.

Opublikowano

@Bluber,

W żadnym poście nie napisałem słowa dominacja razem z DD. Niewiele o tej grze wiadomo, cieszy mnie po prostu, że wychodzi coraz więcej gier.

No dokładnie PS4 w pigułce -> wychodzi więcej gier nie istotne czy jakościowych ważne żeby lista na 2015 byla większa

:kaz:

Nie, klikasz bodajże gałkę i konsola sama skręca. Owszem opcja, ale że tak się zapytam - po chu,j?

Żeby podziwiać widoki :reggie:

Opublikowano

zwykły tempomat + autopilot. ustawiasz trasę, naciskasz gałkę i robisz sobie wycieczkę krajoznawczą. opcja bo czemu nie. zresztą czego wy chcecie, FC to czysty sandbox. fabuła jest bo wypada i daje powód do tej konkretnej miejscówki. gierka mega przyjemna ale żeby goty od razu :yao:

Opublikowano

2 Exy na XO w top 10 2014 w PE :reggie:

Opublikowano

W RDR powozy same skręcały i jakoś nikt na to nie narzekał.

Opublikowano

2 Exy na XO w top 10 2014 w PE :reggie:

Jest Driveclub, a nie ma Forzy :reggie:.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.