Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na śniadanie była. Z szynką, salami i pieczarkami. Zaraz zamawiam żarcie z KFC do sesji w Titanfall i Dying Light.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

pewnie tydzien po premierze xD

Opublikowano

Kiedy mija embargo na recke jakiegos dużego eksa na xbonka?

:daddy:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Największy problem w tej całej aferze, to że pośredniczyły w tym duže sklepy typu Kenguin, a jeszcze gorszym problemem było przeświadczenie ludzi, że przecież to ok jak gry są o kilkadziesiąt złotych tańsze od oficjalnych źródeł. Przeświadczenie utwierdzane przez takich użytkowników, jak UberAdi, który potem po wszystkim zaśmieje się im w twarz i krzyknie "frajerzy".

Prawda jest taka, że wydawcy cyfrówek nie życzą sobie handlu kluczami w swoich regulaminach. Ta z pozoru akcja skierowana przeciwko złodziejom i paserom, pozwoli też stworzyć precedens, który będzie niejako furtką do eliminowania pośredników. Bo nie wątpię, że Ubi czy EA, woleliby aby ludzie kupowali na Uplay czy Originie gry po 170 pln na premierę, niż w Kenguinie za 80 pln. A że rynek pudelkami został na pc spacyfikowany, to teraz mogą robić wszystko...

Opublikowano

Ale troche beka jest ze polski material z the order jest chwilowo ekskluzywny dla filmwebu :yao:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Z czego beka? To duzy portal.

Opublikowano

No bez jaj, ironia tej sytuacji (the order i szydera w cw ze to film z qte) jest dosc mocna :reggie:

Swoja droga myslalem ze cebulaki nizej upasc juz nie moga, sprzedawali konta z grami, teraz zaczeli sprzedawac konta z ... PS PLUSem :dynia:

http://allegro.pl/90-dni-playstation-plus-ps-plus-ps-3-miesiace-ps4-i5033154868.html

"Zaloguj sie na konto, przelacz sie na swoje i graj online"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Rany, Spotify dla PS4... Można grać w czasie gry... :facepalmz:

A tak bardzo chcialem tego Spotify w Snapie, dla mnie taka aplikacja to niemal deal breaker. Całą swoją kolekcję muzyczną mam w Spotify, słuchałbym muzyki na bieżąco.

Opublikowano

Macio widze ze szykuje juz grunt pod namiot w obozie niebieskich :D

Opublikowano

Macio co ta no twoi insajderzy, czym odpowie poslki oddzial microsoftu? 

Opublikowano

zaraz sie  trafi jakas super okazja, ps4 za pol darmo i macio wroci na kolanach do obozu Sony.

Opublikowano
A tak bardzo chcialem tego Spotify w Snapie

A to nie ma? :woot: Jak pytałem, to rabarbar ze złości mało monitorka nie popluł.

ja pi.erdole :facepalmz: dziecko nie chcesz walczyć na aplikacje w obu konsolach

Opublikowano

Może rozbijać namiot, ale pod bramą Królestwa Niebieskiego, bo progu bogactwa, rozdzielczości full hd i najlepszych gier nie przekroczy. Wyklety na wieki... judasza albo inny sędzia dred.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

rabarbar :yao:

@Yeti

lol, coraz lepiej Ci to wychodzi :kaz:

Opublikowano

ale Macio tak kocha tego xboxa,tak wierzy ze przegoni moca ps4,jakbyscie widzieli te eseje o dx12....jakby xone bylo kobieta to Macio by jej dziennie kwiaty przynosil i bombonierki, choc na przeciw po sasiedzku miaszka super niunia, seksbomba cudowna zwana ps4, juz z nia raz byl ale ja zdradzil i ona mu tego nie zapomni, na dzien dobry jak kupi to pewnie peknie jej guma, potem bedzie miala miesiaczke i zamknie psn, ciezkie jest zycie Macia, tak go targa uczuciami 

Opublikowano

Bansai, zawsze byłem w tym bardzo dobry, wyżej jest tylko Mendrek. Nawet Mazzeo to uhonorował w swoich filmikach.

Po prostu lubię dźwięk rozgniatanych robaków... zielonych robaczkow.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

powtórzę jeszcze raz, xbox dla pewnych siebie mężczyzn z charakterem którzy nie oglądają się za byle spódniczką która puści do nich oko. Chorągiewki bez zasad lubuja się w Sony.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Panowie, włączyłem dziś po raz pierwszy Driveclub, od razu po pierwszym wyścigu załączyłem customowy przejazd na trasie Norwegii z mocnymi opadami deszczu i burzą i......

....

zesrałem się w gacie. Później zmieniłem płytę na najlepszą historię poprzedniej generacji, przeszedłem prolog, uroniłem łzę i doszedłem do wniosku, że starczy tych emocji na dziś i idę spać bo jeszcze dostanę nocnych polucji.

Tylko playstation

Tylko jedyna i prawdziwa nowa generacja

Yebać guwno rozmazane

:fsg:

Opublikowano

Bansai a ty szanujesz wreszcie swoje ps4? juz jestes udawanym gorolem, bron boze by jeszcze udawanym klapkiem

Opublikowano

Tommo, witamy w Królestwie Niebieskim, witamy w nowej generacji.

Co do Bansaia, koledzy szlachcice miejcie tego jegomoscia na bacznej uwadze, bo powiadam, ze to niepewny człek.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.