Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bansai a ty szanujesz wreszcie swoje ps4? juz jestes udawanym gorolem, bron boze by jeszcze udawanym klapkiem

Ja szanuje tylko dobre gry, PS4 ma te przewaga ze wkrotce uderzy na nia Bloodborn, potem Wieslaw w 1080p i potem MGS V :fsg:

Wiec ... chyba jakims tam rykoszetem, tak, szanuje :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Może rozbijać namiot, ale pod bramą Królestwa Niebieskiego, bo progu bogactwa, rozdzielczości full hd i najlepszych gier nie przekroczy. Wyklety na wieki... judasza albo inny sędzia dred.

PAMIĘTAJCIE, U NIEBIESKICH TAKIE BOGACTWO, ŻE ZAWSZE BĘDZIECIE MIELI USTA PEŁNE.

:kaz:

Opublikowano

Macio co ta no twoi insajderzy, czym odpowie poslki oddzial microsoftu? 

ale Macio tak kocha tego xboxa,tak wierzy ze przegoni moca ps4,jakbyscie widzieli te eseje o dx12....jakby xone bylo kobieta to Macio by jej dziennie kwiaty przynosil i bombonierki, choc na przeciw po sasiedzku miaszka super niunia, seksbomba cudowna zwana ps4, juz z nia raz byl ale ja zdradzil i ona mu tego nie zapomni, na dzien dobry jak kupi to pewnie peknie jej guma, potem bedzie miala miesiaczke i zamknie psn, ciezkie jest zycie Macia, tak go targa uczuciami 

Technologią się po prostu interesuje, a moje teksty nie są związane z Xone ;)

Co do polskiego oddziału Microsoftu, to takich partaczy bez pomysłów nigdzie nie widziałem. Mają hajsu jak lodu, mogą wyłożyć go na mnóstwo rzeczy, to oddają pole do działania Sony bez praktycznie żadnej walki.

Sony ich niszczy i gniecie czy to w sklepach, czy na fejsie, czy wśród dziennikarzy i zamkniętych pokazów, czy z prezentami dla youtuberów, czy z tą Kingą, akcjami w stylu boksów do grania na PS4. A Microsoft ma co? Jakiś pachołków w centrach handlowych, którym brakuje podstawowej wiedzy i praktycznie zerową reklamę. Wspierają X360, Xone tutaj nie ma.

:facepalmz:

Opublikowano

Może rozbijać namiot, ale pod bramą Królestwa Niebieskiego, bo progu bogactwa, rozdzielczości full hd i najlepszych gier nie przekroczy. Wyklety na wieki... judasza albo inny sędzia dred.

PAMIĘTAJCIE, U NIEBIESKICH TAKIE BOGACTWO, ŻE ZAWSZE BĘDZIECIE MIELI USTA PEŁNE.

Dokładnie, pełne kawioru i wina rocznik 1886, a nie pyrow i buraków.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

@Macio

Może i mają kasę, ale po co ją tracić gdy się i tak nie ma żadnych szans z PS na polskim rynku?

Opublikowano

@Macio

Może i mają kasę, ale po co ją tracić gdy się i tak nie ma żadnych szans z PS na polskim rynku?

Nie mają szans, bo nie podjęli żadnej walki. Mają wystarczające zaplecze finansowe, by to ogarnąć, ale... tego po prostu nie robią. Tak, jakby mieli to w (pipi)e.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

rocznik 1886? nigdy nie szanowałem.  :sir:

rocznik 25.03.2015 - najlepszy rocznik.  :banderas:

Opublikowano

calak w first light juz jest? bo ostatnio katowales, chyba gier na xbone zabraklo :shotgun:

Opublikowano

Walka z Sony w PL nie ma sensu i oni dobrze o tym wiedza. No bo jak beton, ktory jara sie unchartedami orderami press x to jason przekonac do lepszych gier? Sony ma tak zaslepionych wyznawcow, ze to by byly tylko stracone pieniadze.

Opublikowano

A Microsoft ma co?

Ciebie, Mazzeo, Dona i nieudany eksperyment botowski, daddiego. To jest cała ostoja xbonka w kraju, gdzie mówisz konsola, myślisz plejstejszon.

:shotgun:

<odgłos rozdeptanego robaka>

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ciebie, Mazzeo, Dona i nieudany eksperyment botowski, daddiego. To jest cała ostoja xbonka w kraju, gdzie mówisz konsola, myślisz plejstejszon.

Świat nie kręci się tylko wokół tego forum pokrytyśniegiem ;)

Opublikowano

calak w first light juz jest? bo ostatnio katowales, chyba gier na xbone zabraklo :shotgun:

Platyna je.bnieta. 60zł na PS Plus poszło to trzeba je dobrze wykorzystać. Jeszcze ze 20 godzin grania w ciągu 2 miesięcy i się zwróci :daddy:

Opublikowano

walka o januszy grających w bf4 i fifę polskiego microsoft nie interesuje. Nie potrzeba w community ludzi słabych psychicznie, którzy jutro albo pojutrze sprzedadzą sprzęt by grać na tfu 3dsie albo taborecie.

Opublikowano

walka o januszy grających w bf4 i fifę polskiego microsoft nie interesuje. Nie potrzeba w community ludzi słabych psychicznie, którzy jutro albo pojutrze sprzedadzą sprzęt by grać na tfu 3dsie albo taborecie.

To co ich interesuje? 5000 tysięcy osób w Polsce? Bo gdzieś tyle jest zarejestrowanych Xone w Polsce ;)

Opublikowano

To co ich interesuje? 5000 tysięcy osób w Polsce? Bo gdzieś tyle jest zarejestrowanych Xone w Polsce ;)

Tyle że te 5000 osób kupi średnio jakieś 30-40 gier, przy czym typowy wyścigowiec to tylko FIFA raz w roku i BF4 z premium raz na 3 lata.

No ale może dzięki nim wydawnictwa typu BAUER czy AXEL SPRINGER zrobią rzut gazet z tanimi filmami na Blurayu, bo jak przecież Janusz Grażynie wytłumaczy, że osiem dych na film chce wypyierdolić? Przecież to litr wódy, pół kilo cukierków dla dzieci, zapitka i chleb - na weekend idealniej niż film.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze... A skoro ich tu nie ma, to po co inwestować.

Opublikowano

Nie znam posiadacza ps3, ktory mialby wiecej niz 5 gier z czego max 1 kupil nowke. O Tlou, soulsach czy rdr nawet nie slyszeli. Jedynie fifa/ac/cod. Macio brak takiego community na xboxie to jedynie plus.

Opublikowano

Gdyby microsoft oferowal dobre konsole i gry, to sprzedaz lepiej by wygladala, a tak juz trzecia generacja i nadal sa w (pipi)e w naszym kraju. W poprzedniej generacji troche verbatimy pomogly.

Opublikowano

X360 to świetna konsola z bardzo dobrymi grami. Tylko kompletny klapus ignorant będzie twierdził, że jest inaczej  :reggie:

Opublikowano

360-tce w Polsce najwięcej pomogli janusze machającymi przeszczepami przed kinectem. Lata 2011-2013 PAMIĘTAMY. [*]

Opublikowano

Nie znam posiadacza ps3, ktory mialby wiecej niz 5 gier z czego max 1 kupil nowke. O Tlou, soulsach czy rdr nawet nie slyszeli. Jedynie fifa/ac/cod. Macio brak takiego community na xboxie to jedynie plus.

Nie neguję tego, wiadomo, że tam, gdzie jest większa grupa, tam potencjalnie łatwiej trafić na janusza ;) Chociaż coś w tym jest, że wielu spotkanych przeze mnie posiadaczy PlayStation ma 200h w BFie, kolejne 200 w CoDzie i 300 w FIFIE, a dodatkowo nowy Assassin na półeczce obowiązkowo ;)

Opublikowano

Nie neguję tego, wiadomo, że tam, gdzie jest większa grupa, tam potencjalnie łatwiej trafić na janusza ;) Chociaż coś w tym jest, że wielu spotkanych przeze mnie posiadaczy PlayStation ma 200h w BFie, kolejne 200 w CoDzie i 300 w FIFIE, a dodatkowo nowy Assassin na półeczce obowiązkowo ;)

Jest tak samo bez względu na znaczek producenta na konsoli.

Opublikowano

I to czyni ich Januszami? Fakt, ze taki hardcorowy gracz jak Ty nie mialby z nimi zadnych szans, w zaden z tych tytulow?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gdyby microsoft oferowal dobre konsole i gry, to sprzedaz lepiej by wygladala, a tak juz trzecia generacja i nadal sa w (pipi)e w naszym kraju. W poprzedniej generacji troche verbatimy pomogly.

Uważajcie, żeby verbatimy teraz nie pomogły Sony.  :frog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

I to czyni ich Januszami? Fakt, ze taki hardcorowy gracz jak Ty nie mialby z nimi zadnych szans, w zaden z tych tytulow?

Lolek.

Mówisz o mnie?

Ja tam się nie wcinam nikomu do tego w co gra, każdy lubi co innego ;)

Bardziej podkreślam, że exy na konsole Sony mają marną sprzedaż względem multiplatform, nie licząc wyjątków jak GT czy gry od Naughty Dog.

W sumie nic innego tam nie ma...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.