Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ku,rwa nie popadajmy w paranoje :) nie kazdego stac na wszystkie gry i kazda rozsadna osoba w pierwszej kolejnosci bierze tytuly ktore mu odpowiadaja, tym bardziej majac usluge P+ to tam serio jak narazie nie oplaca sie kupowac indykow / gier arcade bo predzej czy pozniej dostaniesz je w abonamencie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

może trochę. pytanie tylko ilu ma takie same podejście i jak to się przekłada na sprzedaż oryginalnych gierek (sam pamiętam twój żal brakiem dzisiejszych produkcji typu Okami).

Opublikowano

TLoU 2? a komu to potrzebne?

już tłumaczę:

żeby zrobić z niedobitkami botów to co zrobiło multi pierwowzoru. :daddy:

vqNZdj.gif

oczywiście w europejskiej wersji takich scen nie było. SCEE lamusy.

13 lutego na amerykańskim rynku zadebiutuje nowy model Nintendo 3DS. Sony postanowiło więc odciągnąć uwagę od konkurencji i organizuje w tym samym dniu tajemniczy event na który rozsyłano zaproszenia.

Maile na razie rozesłano do przedstawicieli mediów oraz osób w programie PlayStation MVP. Z informacji, które przedostały się do publicznej wiadomości wynika, że 13 lutego Sony zapowie coś nowego związanego z marką PlayStation. Niektórzy spekulują, że będzie do następca Vity, ale to raczej niemożliwe. Szybciej spodziewałbym się obniżenia ceny Vity.

Ale co ostatecznie to będzie (bo możemy mieć nawet do czynienia z ...niczym) przekonamy się za ponad dwa tygodnie.

http://www.pssite.com/news-39275-tajemniczy_event_playstation_na_poczatku_lutego__co_szykuje_sony_.html

co szykuje Sony jak obstawiacie?

Jak odwrócić uwagę od 3DS to na pewno ex na PS4 i PC fri tu plej

Opublikowano

A no, i dlatego ludzie musieli ściągać wersję USA. Żenada. 

Opublikowano

najzabawniejsze że w singlu cenzury nie ma. inna sprawa że obecnie mało gier decyduje się na brutality w stylu takiego Soldier of Fortune (headshoty w KZ, czy sieczka z Locustów to folklor).

Opublikowano

W singlu nie prujesz do cyfrowych awatarów innych graczy.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Lem czy istniej decyzja Sony, lub developera Sony ktorej nie bedziesz bronil?

Opublikowano

właśnie to odróżnia (nene)y z Sony od szlachty z MS

MS wydał całą trylogię gier, która polega na mieleniu lucudta na 1000 kawałków gnasherem, nieważne kto po drugiej stronie.

a tutaj the last of us gra od 18 lat i taką kutasówę odwalają.

Opublikowano

Lem czy istniej decyzja Sony, lub developera Sony ktorej nie bedziesz bronil?

A widzisz tu jakąś obronę? I czy wg ciebie dev dokłada sobie pracy i naraża się na marudzenie graczy dla zabawy?

Opublikowano

W ogole co to za argumentacja xD w stanach zjednoczonych nie strzelaja do "cyfrowych avatarow innych graczy"?

Opublikowano

IIWŚ, naziści, wrażliwi obywatele Europy. :kaz:

Lem nie ma sensu bronić rzeczy nie do obronienia.

Opublikowano

Jestem porażony waszą bezmyślnością :/ Po pierwsze próba zrozumienia i racjonalizacji pewnych decyzji nie jest jednoznaczna z ich obroną. Przecież kiedy wskazuję wam różnice między singlem i multi, to nie znaczy, że popieram cenzurę. Myślcie trochę! Po drugie developer nie siedzi i nie zastanawia się co z danego wydania gry wyciąć "bo tak". Są różne organizacje zajmujące się cenzurą i przyznawaniem kategorii wiekowych. Zapewne do SCEE przyszedł ktoś z PEGI, VSC albo innego USK z konkretnymi wytycznymi, co ma zostać zmienione, żeby uniknąć podniesienia kategorii wiekowej, zablokowania gry, etc.

Opublikowano

kolejne bomby prawdy prosto z jednej z najlepszych uczelni :reggie:.

Opublikowano

w sesnie z + 18 podniesiono by do 21?

Opublikowano

Zapewne do SCEE przyszedł ktoś z PEGI, VSC albo innego USK z konkretnymi wytycznymi, co ma zostać zmienione, żeby uniknąć podniesienia kategorii wiekowej, zablokowania gry, etc.

No pewnie tak, z 18+ podniesli by kategorie wiekowa do 69+ bo konczyny w multi fruwaja.

Sony po prostu bylo leniwe i nie chcialo im sie specjalnie dla niemcow robic osobnej wersji na plycie, bo to pewnie do nich byla ta cenzura kierowana.

Opublikowano

Ten znajomy napis na monitorze :reggie:

w7mtz.jpg

Opublikowano

Grał na klawiaturze? Ma za swoje.

Opublikowano

^^

fajny podpis 

4248854.jpg

Opublikowano

MS takie dobre, prawie co miesiąc 'daje' mi gry, których jeszcze nie miałem i chcę przejść.

brothers-1120-01.jpg

Opublikowano

Na 360 Exact - Brothers a tale of two sons.

Na bonerze jakaś kwadratowa chuynia.

Titanfall do dość niskich cen schodzi w promocjach na xbox live - nie zdziwi mnie jak dadzą to kiedyś jako pierwszą dużą grę w GwG.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Na 360 Exact - Brothers a tale of two sons.

Na bonerze jakaś kwadratowa chuynia.

Rok temu bylo w Plusie.  Nie osmieszajcie sie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.