Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ku,rwa nie popadajmy w paranoje :) nie kazdego stac na wszystkie gry i kazda rozsadna osoba w pierwszej kolejnosci bierze tytuly ktore mu odpowiadaja, tym bardziej majac usluge P+ to tam serio jak narazie nie oplaca sie kupowac indykow / gier arcade bo predzej czy pozniej dostaniesz je w abonamencie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

może trochę. pytanie tylko ilu ma takie same podejście i jak to się przekłada na sprzedaż oryginalnych gierek (sam pamiętam twój żal brakiem dzisiejszych produkcji typu Okami).

Opublikowano

TLoU 2? a komu to potrzebne?

już tłumaczę:

żeby zrobić z niedobitkami botów to co zrobiło multi pierwowzoru. :daddy:

vqNZdj.gif

oczywiście w europejskiej wersji takich scen nie było. SCEE lamusy.

13 lutego na amerykańskim rynku zadebiutuje nowy model Nintendo 3DS. Sony postanowiło więc odciągnąć uwagę od konkurencji i organizuje w tym samym dniu tajemniczy event na który rozsyłano zaproszenia.

Maile na razie rozesłano do przedstawicieli mediów oraz osób w programie PlayStation MVP. Z informacji, które przedostały się do publicznej wiadomości wynika, że 13 lutego Sony zapowie coś nowego związanego z marką PlayStation. Niektórzy spekulują, że będzie do następca Vity, ale to raczej niemożliwe. Szybciej spodziewałbym się obniżenia ceny Vity.

Ale co ostatecznie to będzie (bo możemy mieć nawet do czynienia z ...niczym) przekonamy się za ponad dwa tygodnie.

http://www.pssite.com/news-39275-tajemniczy_event_playstation_na_poczatku_lutego__co_szykuje_sony_.html

co szykuje Sony jak obstawiacie?

Jak odwrócić uwagę od 3DS to na pewno ex na PS4 i PC fri tu plej

Opublikowano

A no, i dlatego ludzie musieli ściągać wersję USA. Żenada. 

Opublikowano

najzabawniejsze że w singlu cenzury nie ma. inna sprawa że obecnie mało gier decyduje się na brutality w stylu takiego Soldier of Fortune (headshoty w KZ, czy sieczka z Locustów to folklor).

Opublikowano

W singlu nie prujesz do cyfrowych awatarów innych graczy.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Lem czy istniej decyzja Sony, lub developera Sony ktorej nie bedziesz bronil?

Opublikowano

właśnie to odróżnia (nene)y z Sony od szlachty z MS

MS wydał całą trylogię gier, która polega na mieleniu lucudta na 1000 kawałków gnasherem, nieważne kto po drugiej stronie.

a tutaj the last of us gra od 18 lat i taką kutasówę odwalają.

Opublikowano

Lem czy istniej decyzja Sony, lub developera Sony ktorej nie bedziesz bronil?

A widzisz tu jakąś obronę? I czy wg ciebie dev dokłada sobie pracy i naraża się na marudzenie graczy dla zabawy?

Opublikowano

W ogole co to za argumentacja xD w stanach zjednoczonych nie strzelaja do "cyfrowych avatarow innych graczy"?

Opublikowano

IIWŚ, naziści, wrażliwi obywatele Europy. :kaz:

Lem nie ma sensu bronić rzeczy nie do obronienia.

Opublikowano

Jestem porażony waszą bezmyślnością :/ Po pierwsze próba zrozumienia i racjonalizacji pewnych decyzji nie jest jednoznaczna z ich obroną. Przecież kiedy wskazuję wam różnice między singlem i multi, to nie znaczy, że popieram cenzurę. Myślcie trochę! Po drugie developer nie siedzi i nie zastanawia się co z danego wydania gry wyciąć "bo tak". Są różne organizacje zajmujące się cenzurą i przyznawaniem kategorii wiekowych. Zapewne do SCEE przyszedł ktoś z PEGI, VSC albo innego USK z konkretnymi wytycznymi, co ma zostać zmienione, żeby uniknąć podniesienia kategorii wiekowej, zablokowania gry, etc.

Opublikowano

kolejne bomby prawdy prosto z jednej z najlepszych uczelni :reggie:.

Opublikowano

w sesnie z + 18 podniesiono by do 21?

Opublikowano

Zapewne do SCEE przyszedł ktoś z PEGI, VSC albo innego USK z konkretnymi wytycznymi, co ma zostać zmienione, żeby uniknąć podniesienia kategorii wiekowej, zablokowania gry, etc.

No pewnie tak, z 18+ podniesli by kategorie wiekowa do 69+ bo konczyny w multi fruwaja.

Sony po prostu bylo leniwe i nie chcialo im sie specjalnie dla niemcow robic osobnej wersji na plycie, bo to pewnie do nich byla ta cenzura kierowana.

Opublikowano

Ten znajomy napis na monitorze :reggie:

w7mtz.jpg

Opublikowano

Grał na klawiaturze? Ma za swoje.

Opublikowano

^^

fajny podpis 

4248854.jpg

Opublikowano

MS takie dobre, prawie co miesiąc 'daje' mi gry, których jeszcze nie miałem i chcę przejść.

brothers-1120-01.jpg

Opublikowano

Na 360 Exact - Brothers a tale of two sons.

Na bonerze jakaś kwadratowa chuynia.

Titanfall do dość niskich cen schodzi w promocjach na xbox live - nie zdziwi mnie jak dadzą to kiedyś jako pierwszą dużą grę w GwG.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Na 360 Exact - Brothers a tale of two sons.

Na bonerze jakaś kwadratowa chuynia.

Rok temu bylo w Plusie.  Nie osmieszajcie sie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.