Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

przewijałem kawałkami, trafiłem na moment "moge sie u ciebie przespać? nie pamietam gdzie ja mieszkam, gdzieś koło KFC"   :D

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

-Narzygal ci do zlewu?

-Nieeee... narzygal se do rak i rzucil do zlewu

xD

Piekne knury, kij z nimi, wracam grac w 9/10 Dying Light :fsg:

Opublikowano

!!!!11

Buhahahaa!!Padłem i leze! :rofl2:  Czy ktos mnie podniesie? ;)

Opublikowano

sonyboty to leszcze w zakładach forumkowych, też kiedyś tutaj miałem zakład z grigorim że kinect sprzeda się lepiej w pierwszych 2mc od ps move, jak pojawiła się lista pre-orderów gdzie kinect miał ich ponad10x więcej to się wycofał xD. Ciekawe czy yeti będzie kontynuował tradycję sonybotów.

Opublikowano

Yeti is a loooooooser and he's my bitch!!!  :whistling:

sonyboty to leszcze w zakładach forumkowych, też kiedyś tutaj miałem zakład z grigorim że kinect sprzeda się lepiej w pierwszych 2mc od ps move, jak pojawiła się lista pre-orderów gdzie kinect miał ich ponad10x więcej to się wycofał xD. Ciekawe czy yeti będzie kontynuował tradycję sonybotów.

Nie ma zakladu, yeti skapitulowal, zmienia zasady w trakcie gry, itp ZENADA :)
Takze ten.

Ze typ nie ma jeszcze -100 minusow za kazdy post to tylko swiadczy o lizaniu sie po fiutach wsrod klapow, ich ulubionym sporcie.

Opublikowano

Kobik po kupnie PS4 chyba czytanie ze zrozumieniem ci szwankuje ;)

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem Kobik, zakład o Kinecta jest przytoczony jako przykład na tchórzliwość i ogólną parszywość klapków

Opublikowano

Yeti nie przyjal zakladu, zmusic go nie mozna, ale to odwracanie kota ogonem jest zenua.

No i w sumie potwierdza sie, ze nawet Yeti nie wierzy w the order :reggie:

Opublikowano

Ale nie serio, ja wiem że wojenki itd. ale nie potrafię do dziś zrozumieć, jak można bronić kawałek plastiku do tego stopnia, że lecą bany, pozwania i strzały w ryj. Ktoś to uprawia jeszcze poza polaczkami?

Opublikowano

jak wojna to wojna, jeńców nie biere. xD

Dobrze ze wzieliscie do siebie Soula xDDD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

yeti sie podpiera i zasady zakladu opiera na tym zdaniu co zacytowalem, mozna to bylo odebrac ze chodzi o oceny, oczywiscie chwile po tym co napisal janczes pojawily sie zdania ze chodzi o srednia z ocen czy to z gamerakings czy metacritic, nawet ogolne warunki dealu do zaakceptowania ale juz wtedy yeti nigdy sie do tego nie ustosunkowal, pewnie dlatego ze jesli chodzi o srednie to raczej na pewno gra nie bedzie miala 80% i yeti sie boi.

ja dalej twierdze ze bedzie 71% z srednich

Opublikowano

Widzę, że boty zdają sobie sprawę, że zakład jest juz przegrany i odwracają kota ogonem, udają że chodzili na wagary w podstawówce i nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

Jaczes, jako zasłużony użytkownik forum, którego lubię i którego pamiętam w długich włosach za czasów zlotu w Graboszycach, daję ci szanse na anulowanie zakładu. Musisz jedynie wykonać jedno zadanie, powtórzyć wyczyn Masy, który zrobił klocka na samochodzie chłopaka jego byłej dziewczyny. Ty musisz postawić tego klocka na guwnie obstano rozmanzanym xbonku i wrzucić zdjęcie na forum. Także... do dzieła. :kaz:

Mendrek> YETI

Opublikowano

yeti sie podpiera i zasady zakladu opiera na tym zdaniu co zacytowalem, mozna to bylo odebrac ze chodzi o oceny, oczywiscie chwile po tym co napisal janczes pojawily sie zdania ze chodzi o srednia z ocen czy to z gamerakings czy metacritic, nawet ogolne warunki dealu do zaakceptowania ale juz wtedy yeti nigdy sie do tego nie ustosunkowal, pewnie dlatego ze jesli chodzi o srednie to raczej na pewno gra nie bedzie miala 80% i yeti sie boi.

ja dalej twierdze ze bedzie 71% z srednich

Mógł od razu napisać, że chodzi o JEDNĄ (XD) ocenę, widział co jest pisane. Oczywiście 2 dni się nad tym zastanawiał, co potwierdza tylko, że tak jak wszyscy inni też myślał o średniej od samego początku i tyle czasu kminił jak się od tego wykręcić :oh_you:  

Pewnie zobaczył spot The Order, gdzie puszczają same cytaty z "sinematik ekspirjens" i się zreflektował, że nie ma szans ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Czeski stawia 60%. Ja się mogę założyć, że będzie więcej. 60% i mniej - usuwam konto, ponad 60% - usuwa czeski. Nie zaokrąglamy, więc przy 60,01% czeski przegrywa. Gamerankings, czekamy do końca lutego. No to jak czeski - przyjmujesz zakład?

Opublikowano

Czeski stawia 60%. Ja się mogę założyć, że będzie więcej. 60% i mniej - usuwam konto, ponad 60% - usuwa czeski. Nie zaokrąglamy, więc przy 60,01% czeski przegrywa. Gamerankings, czekamy do końca lutego. No to jak czeski - przyjmujesz zakład?

Lem za Czezkiego to jak Bonus BGC za Muhammeda Ali, jak Bonzo za Eminema.

Ja pierdole z czym do ludzi sonybociarze, wracać pod kamień.

Opublikowano

Pisze recenzje xD.

Opublikowano

Lem niech się z daddym założą to wtedy żaden z obozów nie poczuje się poszkodowany.

Opublikowano

Ja sie moge z Lemem zalozyc, jak bedzie 95% i wiecej to usuwam konto, jak mniej to Lem usuwa, glosujmy kto jest za takim zakladem.

Opublikowano

Pisze recenzje xD.

ZibivPm.png

tak, nowa ikonka :sorcerer:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja sie moge z Lemem zalozyc, jak bedzie 95% i wiecej to usuwam konto, jak mniej to Lem usuwa, glosujmy kto jest za takim zakladem.

:dafuq:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.