Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Daddy zawiodłem się 

powinieneś uświadomić klapom, iż nigdy nie widzieli najlepszego fpsa mutli poprzedniej generacji, więc zmuszeni byli do jarania się BC2

Bad Company to całkiem fajna gierka, mdły singiel rekompensowała przyjemna rozgrywka online, której brakowało jednak głębi. Na tyle polubiłem tą gierkę, że wybrałem ją jako pozycję uzupełniającą do Halo 3 i Reach 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak wyglada głębia w pifpafach?

Opublikowano

Nie zrozumiesz

Opublikowano

BC2 byl fajny, fakt, lepszy od reszty bfow/codow po 4, ale kolo mesjasza GOTG Halo 3 to to nawet kurfa nie lezalo.

Opublikowano

No niestety nie zrozumie, w bfie bad company mimo całej sympatii do tego tytułu rzeczy takie jakie jak skill, kontrolowanie respawnów broni, ogarnianie każdego zakątka mapy niestety praktycznie nie istnieją. 

Opublikowano

No niestety nie zrozumie, w bfie bad company mimo całej sympatii do tego tytułu rzeczy takie jakie jak skill, kontrolowanie respawnów broni, ogarnianie każdego zakątka mapy niestety praktycznie nie istnieją. 

Komiksowy feeling, przyjemny gunplay oraz relatywnie duża zniszczalność otoczenia robiły robotę. Oczywiście grało się tylko na hc, było tam mniej hp co jedni lubią, drudzy nie, ale to czego nie było to wallhack obecny w normalnym trybie. 

Opublikowano

Moja propozycja na PS Plus na Marzec brzmiała by tak: PS4: Watch Dogs i EA Sports UFC, PS3: Beyond: Dwie dusze i Assassin's Creed Liberation HD, PS VITA: Fifa 15 i Borderlands 2.

Z fb PS PL :obama:

Opublikowano

chuy ze skillem

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Battlefied 3 super giera. Odpaliłem na ultra, pobiegałem 7 minut po 100km^2, zabili mnie 20 razy i wyłączyłem. Co jest fajnego w takich strzelankach, nie wiem :cool:

Opublikowano

Battlefied 3 super giera. Odpaliłem na ultra, pobiegałem 7 minut po 100km^2, zabili mnie 20 razy i wyłączyłem. Co jest fajnego w takich strzelankach, nie wiem :cool:

No na pewno nie umieranie  :reggie:

Opublikowano

Nie no uzgodnijmy sobie jedno, BF3 i kolejne części to kupska. Zacząłeś ze złej strony sugar. :niedobrze:

Opublikowano

Jeszcze w Bad Company grałem, bardzo mi się podobało. Przyjemna kampania i taki sam multiplayer.

Halo miało być moim lekarstwem na powrót do fpsów, ale wyszło jak wyszło :reggie:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

bf w którym nie można się położyć najlepszy

No pewnie, lepsze kur.wa te gdzie leza w krzakach lub na kamieniach, albo na dachu pod wentylacja i ze snajpy laduja :wujaszek:

BC2 byl najlepszym bfem poprzedniej generacji, najlepszym ogolnie jest wg mnie 1942 lub bf2, ciezko wybrac.

Opublikowano

Multi w Killzone 2 też było świetne. Oczywiście zaraz będzie 'z tym lagiem? heheheh badziewie'. 

I te serwery <3

Opublikowano

bf w którym nie można się położyć najlepszy

ifOTAa22S2WlJ.gif

co te konsolomaniaki to ja nawet nie

nawet nie chce wiedzieć co by miśki odpi.erdalały gdyby dało się czołgać

Opublikowano

Bc2 goty strzelanka.

Opublikowano

BC 2 faktycznie sprawiał masę radochy, a to głównie za sprawą świetnych map, które nota bene dostawało się za vip code który był w pudełku. Z kilka paczek tych map było i kurczę każda była dopracowana. Arica Harbor to była czysta poezja. Do tego były prxemyślane klasy i system uograde'ów nie był tak z*ebany jak w trójce. Jedyne co wkurzało w BC to zbyt małecszanse piechoty w starciu ze śmigłowcami.

BF3 wiele ciekawostek mimo to wprowadził, to jednak system zniszczeń i mapy były znacznie gorsze i nie było juź takiej taktyki w niszczeniu otoczenia. BC 2 był taktyczny, ale w innym wymiarze, bo drużynowym. Dało się dobre akcje sadzić w grupie, i o dziwo lepiej niž w BF 3 to wychodziło...

Opublikowano

@Rozi

Problem z input lagiem w Killzone 2 został rozwiązany wraz z patchem 1.20 - po którego premierze sprawiłem sobie zresztą tę gierkę

http://www.gamezone.com/originals/killzone-2-1-20-patch-is-a-go

- a o którego właściwościach zresztą nie wiedziałem.

Jednak, wbrew propagandzie zielonych ociężałość postaci okazała się kompletnie inną rzeczą niż opóźnienie na reakcje. :reggie:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Przed patchem to starcia w waskich zamknietych pomieszczeniach przypominaly walke czolgow, kazdy biegal i skrecal szybciej niz sie odwracal :yao:

Opublikowano

BF 3 gów.no obesrane, mapy wielkie jak skuhwysyn na 24 graczy na past genach, bugów multum, co patcha coś znerfili to coś innego było OP (strzałka lub USAS z amunicją pancerną xD jak wbijali ma mniejsze mapy to mysłalem, że ku.rwa artyleria napie.rdala) wszyscy tylko to obesrane metro, grafa średnia, wszystko świeci, latanie bez skilla (oprócz jetów). A idź pan w ch.uj, BC 2 goty. 

Opublikowano

Właśnie skończyłem sesyjkę z najlepszym multi na konsolach. 4h customów minęły jak z bicza strzelił, chyba już nic lepszego nie wyjdzie na tą generacje.

vqNZdj.gif

:banderas:

Opublikowano

Jeśli nie pójdą w idiotyczne nowości, to wyjdzie pod tym samym tytułem z cyferką 2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.