Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ano dobre. Żeby coś osiągnąć trzeba było wyjść z domu. Turniej w Pesie, opisany w PE był nawet w mojej rodzinnej mieścinie "Trzcianka Cup". Teraz osiągając sukces w grze dostajemy nadwagę i zawał serca w dlc. :frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

...komunistyczne.

A tak całkiem serio - współczuję dzieciakom, które np. nie będą wiedziały co oznaczała godzina 16 na podwórku pod blokiem i dlaczego nagle pustoszało.

bo dragon ball leciał?

Opublikowano

Ta. Ale DB to tylko jeden z przykładów.

Opublikowano

bajka dziecinstwa jest tylko jedna

0001R59Y35I40OG9-C116-F4.jpg

Opublikowano

A generał dajmos?!

Opublikowano

TSUBASA (pipi)Y

Opublikowano

ja w 2006 mialem 60 czas na swiecie w pgr3 :dog:

#zyciowysukces #dumnamama

A ja w 2015 1 w DriveCluba
Opublikowano

Fanek, bez trollingu, ciekawy problem zostal poruszony.

Zalozmy, ze juz skonczyles 5 klase, sa wakacje, 28 na termometrze.

Opisz swoj dzien od poczatku.

Opublikowano

Kapitan Tsubasa, szieet, lecialo to na tv4, ktory ledwo co odbieral, ale i tak sie ogladalo, byl tam ten za(pipi)isty bramkarz i potem chcialem bronic jak on :D

Jeszcze power rangers na polsacie [*]

Opublikowano

zaje,bistych bramkarzy bylo dwoch, jeden gral przez pewien czas w niemczech i bronil czapka, drugi odbijal sie od slupkow ;)

odwieczna walka nankatsu z meiwą, tsubasa vs kojiro, wakashimazu vs wakabaishasi, prawie ja playstation vs xbox

Opublikowano

Pewnie zaczniemy od szukania świni

Opublikowano

No to ten co odbijal sie od slupkow, wiadomo.

Wakashimazu czy jakos tak. Z karata w piłe bił.

Opublikowano

Potem na podwórko i tego samego się próbowało:)

Opublikowano

Pamietam jak z kolega chcielismy zrobic PODWÓJNY SUPER PODKRĘCONY strzal równieczesnie kopiac piłke jak Tsubasa i Misaki ale cos nie wychodzilo :frog:

Opublikowano

Pamietam jak z kolega chcielismy zrobic PODWÓJNY SUPER PODKRĘCONY strzal równieczesnie kopiac piłke jak Tsubasa i Misaki ale cos nie wychodzilo :frog:

Nie byliscie jedyni :D

Opublikowano

Nie wiem o czym mówicie, ja wtedy miałem konsolę i rozkoszowałem się w chłodniutkim mieszkaniu grą w Sonic The Hedgehog.

Opublikowano

Pewnie zaczniemy od szukania świni

Fanek znalazł już i ponoć się nawet rozmnożył. 

Opublikowano

Dokładnie heh :)

Opublikowano

rowniez wpis :D :D :D

Opublikowano

Wtedy nie było liczenia pikseli i klatek/s to Fanek musiał się zadowolić liczeniem klatek schodowych na osiedlu i tak mu zostało do dzisiaj.

Opublikowano

Wtedy nie było liczenia pikseli i klatek/s to Fanek musiał się zadowolić liczeniem klatek schodowych na osiedlu i tak mu zostało do dzisiaj.

Fanek pisał, ze jest pecetowcem ale teraz na konsole sie przerzucil i to widać hehe

Opublikowano

rowniez wpis :D :D :D

Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że nie miałem dzieciństwa :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.