Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

polska maskotka playstation a tv z samsunga :dog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No przecież tutaj nikt nie trolluje  :taknieco:

no i mi sie tak wydaje!

Cosmos jak ładnie zaorał :kaz:

dajcie wiecej nowych emotów

Opublikowano

Haha w sony maja tv samsunga.

W sumie i tak bebechy te same :pawel:

Wracajac do tematu - piekna bratobjcza walka!!!

Opublikowano

Ta w wannie zdecydowanie ciekawsza.

Opublikowano

a gdzie macie dzial o forumkowym klubie w horizon2? przeciez tam powinno byc milion postow z racji miliona czlonkow

Polowa kont to jakies randomy, ktore uruchomily gre na godzine, tylko dlatego ze byla dodawana do lewego konta kumpla, 2 polowa juz dawno wymienila Horizon na Assasina, Far Cry, Dying Light, ale zaraz Hav3n napisze, ze jest przeciez pol roku po premierze ! ^^

Uganda i Zimbabwe maja inna strefe czasowa wiec jak nasi czarni bracia jezdza po burakach to ty smacznie spisz  :taknieco:

Opublikowano

Zawsze mozesz poprosic o udostepneinie kont Mazzeo, bedzie wieksza liczba duchow w klubie ! ^^

Opublikowano

Zawsze mozesz poprosic o udostepneinie kont Mazzeo, bedzie wieksza liczba duchow w klubie ! ^^

:shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

Ta w wannie zdecydowanie ciekawsza.

Ciekawsza, czyli można z nią pewnie o wielu rzeczach porozmawiać, to nic że w 720p

Opublikowano

Nie to co te plastiki bez mózgu.

Opublikowano

nie obrazaj mnie bo pojdzie raport

Co jak co, ale stoicie po tej samej stronie barykady... Ja z racji posiadania PS4 chyba też...  :frog:  :obama:  :ogor:

Ale Mendrek nawet filmik Mazzeo minusował. Istnieją przesłanki ku temu, że ten temat bierze całkiem na serio.

Albo wypowiada się w innych tematch o ludziach per botki. To jest zdecydowana przeslanka ku temu żeby twierdzić iż mędrolina serio traktuje wojenke o plastikowe konsolki. 

Opublikowano

Tej waszej pewnie cycki skaczą w 20 fpsach

101092_340.jpg

28126c51c2fcf2dec4eb3dccd963c6eb.jpg

Opublikowano

W 20 fps to będą skakać cycki Triss i Yen w nowym wieśku na Pc z komunii po dołożeniu do niego grafiki za 700 zł i uważanej kości ramu z olx.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

żebrak z psplusa wypomina komuś pożyczalstwo

:dynia:

Więcej gier kupiłem, niż dostałem z plusa, ale wiem że ci pupę ściska, wszak od MS-u dostawaleś co najwyżej rachunkek za granie online ;)

Zrób update listy i wypisz co kupiłeś na premiere a co nowe bo używki za 20zł to wiesz ^^ 

Opublikowano

Tej waszej pewnie cycki skaczą w 20 fpsach

Masz szczescie ze moja jest dzisiaj na budowie bo po przeczytaniu tego dostal bys ladnie po glowie  :lapka:

Opublikowano

Mendrek - człowiek, który miał wszystkie gry.

Z plusa.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

przestancie bo bez kitu, yebne tu ze smiechu

Opublikowano

Humulin nie chcesz Ty kupic PS4 i przejsc na niebieska strone? :frog:

Opublikowano

Spis użytkowników XO: 8 stron

Spis użytkowników PS4: 19 stron

a w tym temacie same boty, widać, że wszyscy posiadacze PS4 siedzą i grają a boty nie mają w co grać i trollują CW  :reggie:

na jednego uzytkownika ps4 tutaj przypada 3 botów, leczycie swoje kompleksy tutaj?

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

boty piszą z kompa w pracy, jak mają niby grać wtedy

klapy co przerwe albo dłuższe sesje jedynie na informatyce

Opublikowano

Nie zamierzam. A co, przesadzam?
Opublikowano

daj klapom troche luzu, tak ich orasz ze schowaja sie do bunkra i wyjda dopiero na premiere BB

Opublikowano

Spis użytkowników XO: 8 stron

Spis użytkowników PS4: 19 stron

a w tym temacie same boty, widać, że wszyscy posiadacze PS4 siedzą i grają a boty nie mają w co grać i trollują CW  :reggie:

na jednego uzytkownika ps4 tutaj przypada 3 botów, leczycie swoje kompleksy tutaj?

No bo boty nie muszą się chwalić wymarzonym sprzętem zakupionym za pieniądze prowidenta.

Boty opanowały multitasking, potrafią grać i jednocześnie pisać na forumku, jeść obiad, podawać do dzioba pięknej blondynce. A klapki? No nic dziwnego, że nie piszą, jak cały czas z lupą przy ekranie liczą piksele, albo oglądają filmiki na Digital Foundry.

Gdybyśmy byli w AMERICAN COLLEGE to klapiszcza byłyby tymi nerdami ze sklejanymi oprawkami okularów, co to lubią mendrkować o framerate, a BOTY to by były te wygrywy co piją z czerwonych kubeczków piwko 4%, a w okół nich piękne kobiety i wygrane życie.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Mysle ze z Comosem stworzyl bys swietny duet kabaretowy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.