Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gó.wno rozmazane mendrkowe 

maxresdefault.jpg

mendrkowy sprzęt z brakiem trawy 

Red-Dead-Redemption-fogliame.png

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dat Kermit i jego używanie najwygodniejszych screenów :banderas:

klamiesz, nigdzie na gafie tak nie napisali

klapy by napisały ze to inna pora roku i trawy jest mniej :reggie:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Dobra, nie gadam z zielonymi robakami, ja je zgniatam.

Trailer dema FF XV (2:42)

TA MUZYKA....

Opublikowano

Dobra, nie gadam z zielonymi robakami, ja je zgniatam.

Trailer dema gierki w którą zagram w 2030 

:potter:

Opublikowano

A, to 2035.

Opublikowano

Dobrze ze akurat fotki wrzucamy. Szczesliwie sie trafilo pierwsze zdjecie skladkowiczow.

861.jpg

Tagujcie klapki.

Ktos w statusy wrzucil wczesniej. NIe zauwazylem.

im-sorry.gif

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Opona, żeby było z czego ciąć nowe klapy.

Opublikowano

A na łoniaka dalej nic, żadnego buzzu, nic ciekawego na horyzoncie, dział na forumku umiera, a u Sony dzień w dzień jakiś trailerek, tu zapowiedź, tu nowy footage, no ale jakoś trzeba żonglować tą ogromną biblioteką

Opublikowano

Którą zaczniesz ogrywać w 2033. Rok po Mendrku.

Opublikowano

Którą zaczniesz ogrywać w 2033. Rok po Mendrku.

Oryginalne niczym exy na Xbona. Jestem pod wrażeniem.

Opublikowano

A na łoniaka dalej nic, żadnego buzzu, nic ciekawego na horyzoncie, dział na forumku umiera, a u Sony dzień w dzień jakiś trailerek, tu zapowiedź, tu nowy footage, no ale jakoś trzeba żonglować tą ogromną biblioteką

Już nie bądź taki kłamczuszek, game informer o nowym TR, Cuphead, Ori niedlugo wychodzi, State of Decay, ponoć FF XIV zmierza na XO do tego xbąk w 2015 póki co ma market share 40% a w 2014 bylo 62% dla ps4 więc wiesz :reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Masz rację. Ale broń sobie dalej plastiku, którego nie masz. Razem z Lemoniadą i Mendroliną. Nie przeszkadzajcie sobie. Jesteście tylko dowodem na to, że ślepa miłość do plastiku i znaczka na nim łamie bariery pieniężne.

Taki Exact przynajmniej zdanie wyrobił sobie mając dany sprzęt, a teraz broni to, co bardziej mu podeszło.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Jestem fanem P4, ale to wyglada dokladnie tak samo.

lol.

Opublikowano
nowym TR

No fajnie się ogra w 1080P na słusznej konsoli.

Cuphead

Ej,. ale to nie ex, prawda? Wychodzi na PC, prawda? Bluber, taką miałeś zasadę, prawda? Prawda?

State of Decay

haha....

ponoć FF XIV zmierza na XO

aahahah, jest AŻ TAK źle?

do tego xbąk w 2015 póki co ma market share 40% a w 2014 bylo 62% dla ps4 więc wiesz :reggie:

Tego nawet nie będę komentował, ale podziękuję za podsunięcie najlepszej ksywy tego szrota. Xbąk. Piękne.

Opublikowano

Stulejarz gamingu. :obama:

Opublikowano

State of Decay graleś? Nie to japa i do budy nintendozboku. 

Opublikowano

nowym TR

No fajnie się ogra w 1080P na słusznej konsoli.

Cuphead

Ej,. ale to nie ex, prawda? Wychodzi na PC, prawda? Bluber, taką miałeś zasadę, prawda? Prawda?

No Street Fightera V fajnie sie ogra na najlepszym padzie od loniaczka, tez zaden to ex :)

Opublikowano

Ech, nie moge sie doczekac aby powachac dzisiaj xbączka <333

Opublikowano

State of Decay graleś? Nie to japa i do budy nintendozboku. 

Pewnie fajna gierka.

Na X360.

Figaro to taki stulejarz jeśli chodzi o gierki - podnieca się gierkami ale i tak wie że nie będzie w stanie zagrać :reggie:

Nie, ja po prostu gram w gierki, a nie w grafikę. Dlatego obecnie zachwycam się Donkey Kongiem Country na SNESa, gra której atmosfera czy gameplay jest nie do pobicia przez szrotki na xbąku. Ale skąd Ty to możesz wiedzieć. No skąd.

Opublikowano

Co jest nie tak ze State of Decay?

To, że Figaro nie ogra, tak jak exów na PS4, którymi się tak podnieca. :oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.