Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

BO ZARAZ WYTKNĘ NIEKTÓRE KFIATKI SOULA.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beka z Ordera? Beka z BB? O czym ty ćpiesz xD

Beka jest taka, ze posiadacze PS4 będą grać w tę gry, a posiadacze xbąka będą siedzieć w tym temacie nadal 24/7 lub grać w nowego BF w glorius 720p.

To jest beka według przećpanych botów.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Beka jest taka, ze posiadacze PS4 będą grać w tę gry, a posiadacze będą siedzieć w tym temacie nadal 24/7 lub grać w nowego BF w glorius 720p.

To jest beka według przećpanych botów.

Jak na razie to klapy musiały grać 200h w nędznego bf4, gdy my mogliśmy się zagrywać w dużo lepszego titanfalla ;) Także z czym do Panów.

Opublikowano

terror, teraz Macio, kurcze 2 w 1 dzien, co sie dzieje!?

slU6YBC.gif

Opublikowano

Tylko pamietaj macius i pamietaj terror, ze my nie jestesmy jak niebieskie talatajstwo i nie mozecie sobie przychodzic i odchodzic jak wam sie podoba.

PLUJE NA WASZ GROB

I wtedy powiedzial pan: nie bedziecie czcic falszywego chinskiego boga, bo kciuk zostanie wam na wieki zabrany, a zieloni bracia na zawsze beda wami gardzic

Opublikowano

Grac w The Order to dosyc mocne slowa.

Opublikowano

"Pobawią" się trochę na szumiącym guvnie i serwerach PSN i będzie szybka ewakuacja.

Opublikowano

Tylko pamietaj macius i pamietaj terror, ze my nie jestesmy jak niebieskie talatajstwo i nie mozecie sobie przychodzic i odchodzic jak wam sie podoba.

PLUJE NA WASZ GROB

najwieksza choragiewa na forum takie teksty sadzi ;/

Opublikowano

Jak na razie to klapy musiały grać 200h w nędznego bf4, gdy my mogliśmy się zagrywać w dużo lepszego titanfalla ;) Także z czym do Panów.

Klapy to graja w najlepsze multi na konsolach i rywalizują w najładniejszym racerze na rynku.

Opublikowano

Witaj Maćku spowrotem.

Chwilowo to nie myślę o kupnie konsoli, ale jak zobaczyłem Rise of The Tomb Raider, który miał być kosą, a wygląda jak ten z 2013 roku to złapałem się za głowę. Początek 2015, widzę The Order i co jak co, ale graficznie niszczy. 

Liczę więc, że taki Tomb Raider z końcówki 2015 będzie miażdżyć jeszcze bardziej, a wygląda... tylko dobrze. 

Dlaczego żadna gra nie przebiła Ryse z premiery tego sprzętu :/ tylko w 900p, a graficznie robi do tej pory największe wrażenie na tym szajstwie720p, cały czas.

Opublikowano

Widze że Macio to taki Fanek z wyższym IQ

Opublikowano

terror, teraz Macio, kurcze 2 w 1 dzien, co sie dzieje!?

slU6YBC.gif

Jak to co, brak gier przez najbliższe pół roku, a multiplatformy w 720p lub 900p (Wiesław haha). Trzeba mieć nick DonSterydo albo Mazzeo, żeby nadal trwać przy tym guwnie rozmazanym bez przyszłości.

Poza tym, mesjasz nadchodzi

Bloodborne1-620x400.png

W dniu premiery na forum będą 3-4 boty. Xbąk bardziej hipsterski niż Wiiu :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

MACIO A JA TAK CI WIERZYLEM, DAL BYM SOBIE REKA ZA CIEBIE ODCIAC I CO TERAZ? NIE MIAL BYM (pipi)A REKI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Najlepsze sa pociski maciusia po interfejsie, ktory tak zachwalal XD

"jakies takie to wszystko lepsze" :pawel:

Opublikowano

Dlaczego żadna gra nie przebiła Ryse z premiery tego sprzętu :/ tylko w 900p, a graficznie robi do tej pory największe wrażenie na tym szajstwie720p, cały czas.

Przecież pisałem niejednokrotnie, że Ryse to niemal szczyt możliwości tego złomu. Crytek i ich silnik = super grafika, obcięli do 900p w 25fps i mają najładniejszą grę na Xbonie przez najbliższe 2 lata.

Opublikowano

Klapy to graja w najlepsze multi na konsolach i rywalizują w najładniejszym racerze na rynku.

Najlepsze multi z PS3 i najlepszy racer do średniej 71%, pozazdrościć dobrego wydania 1500zł :hi:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Macio gry osobno sprzedajesz ? (FH2) 9d593eaeb4a1.png

Opublikowano

beka z macka.

Jezeli to jest na serio to tracisz jakąkolwiek trollowana czy nie wiarygodność w kwestii wyrażanych przez siebie opinii.

Opublikowano

dziesieć stron przeczytałem i nadal się śmieje z postu fanka o "zwiedzaniu miejscówek" w the order xD.

zacytuj to bo nie pamiętam

Macio jak zaorał swój obóz hahaha :D

wUKVR2v.gif

Boty po dzisiejszym wieczorze

anigif_enhanced-buzz-30693-1354824207-1.

Opublikowano

To, że xbl się potrafi wyłożyć czasem na kilka minut to mały pryszcz przy wykładach klopstejszyn network.

Opublikowano

co za piękny dzień w cw, niedługo wszyscy będziemy znowu jedną wielką rodziną plejszyejszyn :banderas:.

Opublikowano

Najlepsze multi z PS3 i najlepszy racer do średniej 71%, pozazdrościć dobrego wydania 1500zł :hi:

Gdyby składanka magdy gessler działa, to pewnie bym miał już xbona i cieszył się najlepszym multi fpsem na konsolach, ale ciesz się tylko najlpeszym multi tps. DC, to zupełnie inna gra niz na premierę z grafiką, której posiadacz xbeki nigdy nie ujrzą na tych swoich tv hd ready.

Opublikowano

beka z macka.

Jezeli to jest na serio to tracisz jakąkolwiek trollowana czy nie wiarygodność w kwestii wyrażanych przez siebie opinii.

Przecież to serious business, świadomie chcesz grać w 720p, kiedy na wyciągnięcie ręki masz 1080p, a na kompie za trochę większy hajs 2K, albo za jeszcze większy hajs 4K? 

Chcesz w 2015 roku tolerować 720p?

Gry mają bawić i grafika ma drugorzędne znaczenie, ale sorry, są pewne granice!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.