Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

BO ZARAZ WYTKNĘ NIEKTÓRE KFIATKI SOULA.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beka z Ordera? Beka z BB? O czym ty ćpiesz xD

Beka jest taka, ze posiadacze PS4 będą grać w tę gry, a posiadacze xbąka będą siedzieć w tym temacie nadal 24/7 lub grać w nowego BF w glorius 720p.

To jest beka według przećpanych botów.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Beka jest taka, ze posiadacze PS4 będą grać w tę gry, a posiadacze będą siedzieć w tym temacie nadal 24/7 lub grać w nowego BF w glorius 720p.

To jest beka według przećpanych botów.

Jak na razie to klapy musiały grać 200h w nędznego bf4, gdy my mogliśmy się zagrywać w dużo lepszego titanfalla ;) Także z czym do Panów.

Opublikowano

terror, teraz Macio, kurcze 2 w 1 dzien, co sie dzieje!?

slU6YBC.gif

Opublikowano

Tylko pamietaj macius i pamietaj terror, ze my nie jestesmy jak niebieskie talatajstwo i nie mozecie sobie przychodzic i odchodzic jak wam sie podoba.

PLUJE NA WASZ GROB

I wtedy powiedzial pan: nie bedziecie czcic falszywego chinskiego boga, bo kciuk zostanie wam na wieki zabrany, a zieloni bracia na zawsze beda wami gardzic

Opublikowano

Grac w The Order to dosyc mocne slowa.

Opublikowano

"Pobawią" się trochę na szumiącym guvnie i serwerach PSN i będzie szybka ewakuacja.

Opublikowano

Tylko pamietaj macius i pamietaj terror, ze my nie jestesmy jak niebieskie talatajstwo i nie mozecie sobie przychodzic i odchodzic jak wam sie podoba.

PLUJE NA WASZ GROB

najwieksza choragiewa na forum takie teksty sadzi ;/

Opublikowano

Jak na razie to klapy musiały grać 200h w nędznego bf4, gdy my mogliśmy się zagrywać w dużo lepszego titanfalla ;) Także z czym do Panów.

Klapy to graja w najlepsze multi na konsolach i rywalizują w najładniejszym racerze na rynku.

Opublikowano

Witaj Maćku spowrotem.

Chwilowo to nie myślę o kupnie konsoli, ale jak zobaczyłem Rise of The Tomb Raider, który miał być kosą, a wygląda jak ten z 2013 roku to złapałem się za głowę. Początek 2015, widzę The Order i co jak co, ale graficznie niszczy. 

Liczę więc, że taki Tomb Raider z końcówki 2015 będzie miażdżyć jeszcze bardziej, a wygląda... tylko dobrze. 

Dlaczego żadna gra nie przebiła Ryse z premiery tego sprzętu :/ tylko w 900p, a graficznie robi do tej pory największe wrażenie na tym szajstwie720p, cały czas.

Opublikowano

Widze że Macio to taki Fanek z wyższym IQ

Opublikowano

terror, teraz Macio, kurcze 2 w 1 dzien, co sie dzieje!?

slU6YBC.gif

Jak to co, brak gier przez najbliższe pół roku, a multiplatformy w 720p lub 900p (Wiesław haha). Trzeba mieć nick DonSterydo albo Mazzeo, żeby nadal trwać przy tym guwnie rozmazanym bez przyszłości.

Poza tym, mesjasz nadchodzi

Bloodborne1-620x400.png

W dniu premiery na forum będą 3-4 boty. Xbąk bardziej hipsterski niż Wiiu :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

MACIO A JA TAK CI WIERZYLEM, DAL BYM SOBIE REKA ZA CIEBIE ODCIAC I CO TERAZ? NIE MIAL BYM (pipi)A REKI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Najlepsze sa pociski maciusia po interfejsie, ktory tak zachwalal XD

"jakies takie to wszystko lepsze" :pawel:

Opublikowano

Dlaczego żadna gra nie przebiła Ryse z premiery tego sprzętu :/ tylko w 900p, a graficznie robi do tej pory największe wrażenie na tym szajstwie720p, cały czas.

Przecież pisałem niejednokrotnie, że Ryse to niemal szczyt możliwości tego złomu. Crytek i ich silnik = super grafika, obcięli do 900p w 25fps i mają najładniejszą grę na Xbonie przez najbliższe 2 lata.

Opublikowano

Klapy to graja w najlepsze multi na konsolach i rywalizują w najładniejszym racerze na rynku.

Najlepsze multi z PS3 i najlepszy racer do średniej 71%, pozazdrościć dobrego wydania 1500zł :hi:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Macio gry osobno sprzedajesz ? (FH2) 9d593eaeb4a1.png

Opublikowano

beka z macka.

Jezeli to jest na serio to tracisz jakąkolwiek trollowana czy nie wiarygodność w kwestii wyrażanych przez siebie opinii.

Opublikowano

dziesieć stron przeczytałem i nadal się śmieje z postu fanka o "zwiedzaniu miejscówek" w the order xD.

zacytuj to bo nie pamiętam

Macio jak zaorał swój obóz hahaha :D

wUKVR2v.gif

Boty po dzisiejszym wieczorze

anigif_enhanced-buzz-30693-1354824207-1.

Opublikowano

To, że xbl się potrafi wyłożyć czasem na kilka minut to mały pryszcz przy wykładach klopstejszyn network.

Opublikowano

co za piękny dzień w cw, niedługo wszyscy będziemy znowu jedną wielką rodziną plejszyejszyn :banderas:.

Opublikowano

Najlepsze multi z PS3 i najlepszy racer do średniej 71%, pozazdrościć dobrego wydania 1500zł :hi:

Gdyby składanka magdy gessler działa, to pewnie bym miał już xbona i cieszył się najlepszym multi fpsem na konsolach, ale ciesz się tylko najlpeszym multi tps. DC, to zupełnie inna gra niz na premierę z grafiką, której posiadacz xbeki nigdy nie ujrzą na tych swoich tv hd ready.

Opublikowano

beka z macka.

Jezeli to jest na serio to tracisz jakąkolwiek trollowana czy nie wiarygodność w kwestii wyrażanych przez siebie opinii.

Przecież to serious business, świadomie chcesz grać w 720p, kiedy na wyciągnięcie ręki masz 1080p, a na kompie za trochę większy hajs 2K, albo za jeszcze większy hajs 4K? 

Chcesz w 2015 roku tolerować 720p?

Gry mają bawić i grafika ma drugorzędne znaczenie, ale sorry, są pewne granice!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.