Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Soul, luz, trolluje jak ty. :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gdzie jest na liscie prawdy pozostale 269 exow na ten rok?

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Soul, luz, trolluje jak ty. :reggie:

Tym razem piszę jak jest, a jak chcesz cytować to cytuj wszystko a nie wybierasz sobie ;)

Bo wiem i pamiętam co pisałem. 

@Macie 

przestań sapać jak pedofil w smyku i skasuj to konto bo i tak, każdy ma w (pipi)e twoje wypociny.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

jezu az sie prosi wkleic pw od macka ktore mi wysylal jeszcze z 2 tyg temu gdzie w milionie znakow opisywal jak win10 i dx12 zmieni oblicze xone i sprawi ze mozliwosci tej konsoli beda wrecz nieograniczone i uzaleznione od wyobrazni tworcow

masz rozdwojenie jazni synek, idz po jakies prochy jak nie jest za pozno :D :D :D

Ja nie wiem czy Ty tak serio, czy nie, ale ten tekst akurat był stricte o DX12. O Xone tam była wzmianka tylko w takiej postaci, że tak - Xone dostanie DX12. Nic poza tym. 

Więc przestań robić z igły widły, bo jak widzę kolejny klapers po easye, który uwielbia pisać bajki pod swoją modłę.

Inna sprawa, że ten tekst jest dostępny w sieci, ale do CW się najzwyczajniej w świecie nie nadaje. 

wszyscy tutaj pisza bajki, Tylko Maciek jest jedynym prawdomownym i obiektywnym graczem tego forum! 

PS. Czekamy na kolejny twist! Moze The Order zrecenzuj?! xD

PS2. Przeczytalbym o tym DX12 - mamy kolejna rewolucje w MS?

Edytowane przez easye

Opublikowano

wszyscy tutaj pisza bajki, Tylko Maciek jest jedynym prawdomownym i obiektywnym graczem tego forum! 

PS. Czekamy na kolejny twist! Moze The Order zrecenzuj?! xD

PS2. Przeczytalbym o tym DX12 - mamy kolejna rewolucje w MS?

+1 :D

Opublikowano

Przestań sapać jak pedofil w smyku xD tego nie słyszałem jeszcze.

Jak można tego nie słyszeć? :D

Opublikowano

Nie mówcie że maciomaniak znów przywędrował na plejstejszon  :frog:

Opublikowano

Co za emocje po jednym poscie Macia :obama:

Yaczes, ping, Mazzeo, Don, kermit - trzeba zapamietac imiona tych slabych psychicznie. Gdy beda chcieli znowy wejsc na Zielone Polany Krola Spencera bedziemy stac przy bramie, gotowi do biczowania kablem od Kinecta  :banderas:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

w szeregach botów same asy zostały po tym jak ostatni z rozumem i godnością człowieka się nawrócili
65uydv.jpg

Możecie botki skreślać kolejnych, którym się polepszyło i wyszli z domu wariatów.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

w szeregach botów same asy zostały po tym jak ostatni z rozumem i godnością człowieka się nawrócili

65uydv.jpg

Możecie botki skreślać kolejnych, którym się polepszyło i wyszli z domu wariatów.

Tak popłynąłeś z tematem, że jeden typ to dwie osoby  :reggie:

Opublikowano

Te ostatnie pare stron mozna tylko podsumować tak

xDDDDDD

TYLKO XBOX

Opublikowano

Ping, co Ty ćpiesz, jesli Czezky to koneser to dziwka jest szlachecką damą.

Nie ma drugiej takiej choragiewki na forum (drugie miejsce zajmuje Maciomaniak)

Maciomaniak kupi PS4 w bundlu z The Order, mowię jak jest.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

65uydv.jpg

Tak popłynąłeś z tematem, że jeden typ to dwie osoby  :reggie:

A nie, bo Ciebie na obrazku reprezentuje gleba, po której klapy (i boty jak widać na obrazku również) deptają buciorami. :reggie:

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Trochę okrutny jestem. Mogłem Czezkiemu dać tego z bujną czupryną :/

Soul jest pod butem,bo już dawno rozdeptany za herezje o Bloodborne i nie liczy się w CW.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

ej ale czy to nie jest tak, że tytuły startowe lepsze miał xbox ale im dalej w las tym wiecej lepszych tytułów jest na ps4?

Opublikowano

65uydv.jpg

Tak popłynąłeś z tematem, że jeden typ to dwie osoby :reggie:

A nie, bo Ciebie na obrazku reprezentuje gleba, po której klapy (i boty jak widać na obrazku również) deptają buciorami. :reggie:

No i brak trawy na glebie tez zobowiązuje
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.