Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dysfunkcyjny kuzyn, ktory mysli, że jest pełnoprawnym czlonkiem rodziny :frog: smutłem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W temacie reakcji...

:frog:  :frog:  :frog:  :frog:

Opublikowano

dysfunkcyjny kuzyn, ktory mysli, że jest pełnoprawnym czlonkiem rodziny :frog: smutłem

Mam Playstation i 15 level w trofeach, a czym możesz się Ty pochwalić, poza krzywdzeniem roślin jedząc je?

Opublikowano

15 level wbity na gierkach z jałmużny i brak Vity i PS4 lul i ty myślisz, że jesteś członkiem rodziny? 

Opublikowano

Jeszcze będzie tak, że ja będę miał PS4 szybciej od Mędrusia. Phi, to jest pewne. :kaz:

Opublikowano

Mendrek - przecież Ty zawsze będziesz piątym kołem u wozu tego forum, nieważne z perspektywy którego obozu.

Opublikowano

Takie emocje tylko w grach na konsolach Sony, a przepraszam na obecnej generacji boty też doświadczają takich emocji odpalając guwna rozmazane na xbonku i kończąc każdy dzień w CW. :kaz:

Microsoft taki dobry.

Opublikowano

Skąd ty tych ludzi bierzesz? Do CW ich ściągnij

Opublikowano

dziewczyna po lewo. 0_o

Hahaha murzyn na 1:06 u góry :D

Dziwni ludzie, disneyem sie jaraja i myszka miki :frog:

Opublikowano

Remaster goty gierki na PS4 juz dawno, a xbon nie doczekal jeszcze Gyrosow. Glutow i laserkow nie licze bo trzeba byc chorym na autyzm zeby w to grac, w dodatku w 670p.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

na xbonie znowu paczyk i radosc botow, lepsze to niz brak gier.

Ale przeciez tam kazdy patch wnosi cos nowego, nowe rozwiazania, a nie tylko poprawe stabilnosci !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Remaster goty gierki na PS4 juz dawno, a xbon nie doczekal jeszcze Gyrosow. Glutow i laserkow nie licze bo trzeba byc chorym na autyzm zeby w to grac, w dodatku w 670p.

Słaby foruming kobik, każdy wie, że sie jarałeś xbąkiem i nie widziałeś róznicy w rozdziałkach hihi

Opublikowano

Mendrek - przecież Ty zawsze będziesz piątym kołem u wozu tego forum, nieważne z perspektywy którego obozu.

Znalazłeś tą trawę w końcu? Chyba nie, skoro piszesz posty w pustynnych klimatach.

Bluber - od kiedy Ty decydujesz kto ma być w rodzinie, a kto nie? Wracaj do bociarni, wspaniale się tam wpiszesz z takimi standardami.

A PS4 będę miał, prędzej czy później. Każdy ma swój czas i swój zegar. Więc wara z tymi bockimi przytykami...

Opublikowano

Znalazłeś tą trawę w końcu? Chyba nie, skoro piszesz posty w pustynnych klimatach.

Nie szukałem jej, ani też nie zamierzam szukać. Nie siedzę z lupą przed telewizorem, niczym Ty przy obrazkach i filmikach z Yutuba. GTA V grałem na premierę w poprzedniej generacji, gdy Ty czekałeś na cebulę z Plusa.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

na xbonie znowu paczyk i radosc botow, lepsze to niz brak gier.

ponoć poprawili czas wykrywania pada z 5sec na 2 sec, dobry patch

Bluber to taki sezonowy fan PS4 i Xboxa, troche tu troche tam, ale w rzeczywistości on chyba po prostu wq ludzi :daddy:

Opublikowano

potwierdzam, rodzina playstation wstydzi sie Mendrka i nie traktuje go jako czlonka tej wspanialej spolecznosci

Opublikowano

Mendrek bo jesteś jak pie.rdolnięty wujek, którego nikt nie chce słuchać nawet w własnej rodzinie więc nie wiem czemu się pucujesz  :dafuq:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Grunt, że Mendrek nie należy do rodziny #tylkoNintendo :obama: to by była klęska 

Opublikowano

Bluber to taki sezonowy fan PS4 i Xboxa, troche tu troche tam, ale w rzeczywistości on chyba po prostu wq ludzi :daddy:

Fanuś sezonem to jesteś ty w momencie przeskoczenia z playstation 1 na playstation 4 więc do budy szukać świni

Opublikowano

No i kupiłem w promocji GTA V i cieszę się, że nie na premierę. 100 PLN to jest maks co mogę dać na tą grę, i się nie przeliczyłem. Nie trafia w stu procentach w mój gust. Przejdę, obczaję online, i pewnie wyrzucę z dysku. Wielka gra, wielki budżet, filmowy klimat, ale nudny free roaming , czyli najważniejsza cecha miejskiego sandboxa. Pod tym względem SR zjada GTA bez popity ;)

Opublikowano

Jeszcze będzie tak, że ja będę miał PS4 szybciej od Mędrusia. Phi, to jest pewne. :kaz:

Wszyscy będziemy mieli PS4 szybciej od Mendrka  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.