Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dysfunkcyjny kuzyn, ktory mysli, że jest pełnoprawnym czlonkiem rodziny :frog: smutłem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W temacie reakcji...

:frog:  :frog:  :frog:  :frog:

Opublikowano

dysfunkcyjny kuzyn, ktory mysli, że jest pełnoprawnym czlonkiem rodziny :frog: smutłem

Mam Playstation i 15 level w trofeach, a czym możesz się Ty pochwalić, poza krzywdzeniem roślin jedząc je?

Opublikowano

15 level wbity na gierkach z jałmużny i brak Vity i PS4 lul i ty myślisz, że jesteś członkiem rodziny? 

Opublikowano

Jeszcze będzie tak, że ja będę miał PS4 szybciej od Mędrusia. Phi, to jest pewne. :kaz:

Opublikowano

Mendrek - przecież Ty zawsze będziesz piątym kołem u wozu tego forum, nieważne z perspektywy którego obozu.

Opublikowano

Takie emocje tylko w grach na konsolach Sony, a przepraszam na obecnej generacji boty też doświadczają takich emocji odpalając guwna rozmazane na xbonku i kończąc każdy dzień w CW. :kaz:

Microsoft taki dobry.

Opublikowano

Skąd ty tych ludzi bierzesz? Do CW ich ściągnij

Opublikowano

dziewczyna po lewo. 0_o

Hahaha murzyn na 1:06 u góry :D

Dziwni ludzie, disneyem sie jaraja i myszka miki :frog:

Opublikowano

Remaster goty gierki na PS4 juz dawno, a xbon nie doczekal jeszcze Gyrosow. Glutow i laserkow nie licze bo trzeba byc chorym na autyzm zeby w to grac, w dodatku w 670p.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

na xbonie znowu paczyk i radosc botow, lepsze to niz brak gier.

Ale przeciez tam kazdy patch wnosi cos nowego, nowe rozwiazania, a nie tylko poprawe stabilnosci !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Remaster goty gierki na PS4 juz dawno, a xbon nie doczekal jeszcze Gyrosow. Glutow i laserkow nie licze bo trzeba byc chorym na autyzm zeby w to grac, w dodatku w 670p.

Słaby foruming kobik, każdy wie, że sie jarałeś xbąkiem i nie widziałeś róznicy w rozdziałkach hihi

Opublikowano

Mendrek - przecież Ty zawsze będziesz piątym kołem u wozu tego forum, nieważne z perspektywy którego obozu.

Znalazłeś tą trawę w końcu? Chyba nie, skoro piszesz posty w pustynnych klimatach.

Bluber - od kiedy Ty decydujesz kto ma być w rodzinie, a kto nie? Wracaj do bociarni, wspaniale się tam wpiszesz z takimi standardami.

A PS4 będę miał, prędzej czy później. Każdy ma swój czas i swój zegar. Więc wara z tymi bockimi przytykami...

Opublikowano

Znalazłeś tą trawę w końcu? Chyba nie, skoro piszesz posty w pustynnych klimatach.

Nie szukałem jej, ani też nie zamierzam szukać. Nie siedzę z lupą przed telewizorem, niczym Ty przy obrazkach i filmikach z Yutuba. GTA V grałem na premierę w poprzedniej generacji, gdy Ty czekałeś na cebulę z Plusa.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

na xbonie znowu paczyk i radosc botow, lepsze to niz brak gier.

ponoć poprawili czas wykrywania pada z 5sec na 2 sec, dobry patch

Bluber to taki sezonowy fan PS4 i Xboxa, troche tu troche tam, ale w rzeczywistości on chyba po prostu wq ludzi :daddy:

Opublikowano

potwierdzam, rodzina playstation wstydzi sie Mendrka i nie traktuje go jako czlonka tej wspanialej spolecznosci

Opublikowano

Mendrek bo jesteś jak pie.rdolnięty wujek, którego nikt nie chce słuchać nawet w własnej rodzinie więc nie wiem czemu się pucujesz  :dafuq:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Grunt, że Mendrek nie należy do rodziny #tylkoNintendo :obama: to by była klęska 

Opublikowano

Bluber to taki sezonowy fan PS4 i Xboxa, troche tu troche tam, ale w rzeczywistości on chyba po prostu wq ludzi :daddy:

Fanuś sezonem to jesteś ty w momencie przeskoczenia z playstation 1 na playstation 4 więc do budy szukać świni

Opublikowano

No i kupiłem w promocji GTA V i cieszę się, że nie na premierę. 100 PLN to jest maks co mogę dać na tą grę, i się nie przeliczyłem. Nie trafia w stu procentach w mój gust. Przejdę, obczaję online, i pewnie wyrzucę z dysku. Wielka gra, wielki budżet, filmowy klimat, ale nudny free roaming , czyli najważniejsza cecha miejskiego sandboxa. Pod tym względem SR zjada GTA bez popity ;)

Opublikowano

Jeszcze będzie tak, że ja będę miał PS4 szybciej od Mędrusia. Phi, to jest pewne. :kaz:

Wszyscy będziemy mieli PS4 szybciej od Mendrka  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.