Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ku.rwa jak można być takim przegrywem że płacić real hajs na jakieś buty myszki miki w gierce na telefon xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

NDS Lite jest mega wygodna konsola moim zdaniem. 3DS classic jest bardzo nie wygodny. A 3DS XL jest "ok" w łapach

Velius a jak wypadają bumpery w XL? po epizodzie z klasycznym 3DSem mam kiepskie wspomnienia. :<

@Enkiodou

Wiem. Napisałem że nie zadebiutowały na NDS.

Malo ogrywalem gierek, które wymagały jakichs konkretnych prac bumperów, ale różnica jest ogromna zarówno w dotyku jak i dzialaniu. Wieksze, przyjemniejsze w dotyku i nie klikaja tak jak w classic.

Opublikowano

@ nobodylikeyou

Ach faktycznie, pomroczność u mnie wystąpiła. : ) Niedoczytanie posta Ragusa wypaczyło kontekst.

Edytowane przez Enkidou

Opublikowano

Ku.rwa jak można być takim przegrywem że płacić real hajs na jakieś buty myszki miki w gierce na telefon xD

Ej, ale ciekawe czy Mendrek coś kupował w PS Home. xD

Opublikowano

Znam typa, który kupil motor w cabalu za 1400 pln. Rozmowa wygladala tak:

- co daje ten motor?

- jak to co daje, jeździsz nim.

- ale chyba jakos ostro statsy w gore, czy cos?

- nie, szybciej sie przemieszczasz

- to nie ma darmowych pojazdów w tej grze?

- sa

- to po co wydales na ten 1400?

- a ty po co kupiles np telewizor?

- ???

- no to to samo

- nie to nie jest to samo. Ty kupiles motor w grze za 1400, który na dodatek nic ci nie daje

- daje, prestiz

:pawel:

Opublikowano

Myślisz ze w WoT ludzie mniej na czołgi wydają?

Juz taki rak branży mamy.

Opublikowano

Jedni płacą, żeby inni mogli grać za friko.

Opublikowano

W karciance którą gram, była karta do nabycia za 1200 $ i tydzień temu walczyłem przeciwko gostkowi co miał tą kartę, a i tak widziałem decki warte kilka tysięcy dolarów. I najlepsze, że nie dają one gwarantowanej wygranej (choć bardzo jej prawdopodobieństwo zwiększają).

Ponoć i tak ta karcianka wcale nie jest w topie najbardziej chciwych, bo ponoć jest gra gdzie jakiś przedmiot kosztował 3000 dolarów i byli tacy co to kupili. Niektóre ftp to zabawa dla bogatych snobów, i prędzej czy później jeden cottick z drugim nie wytrzymają tego, że koledzy z branży mają apartament nad jego głową i rzucaja samolociki ze studolarówek z okna. Wtedy mikrotransakcje i pay to win wejdą bez wazeliny w nasze gry, tak że zatęsknimy jeszcze za czasami DLC...

Opublikowano

No w multi the last of us juz jest cos takiego. Co ja robilem z deserta w tej grze :obama:

Opublikowano

polecam dungeon keeper od ea na tablet, grat to jedna wielka mikrotranzakcja. tak mi zepsuli moją jedną z ulubionych marek :(

Opublikowano

W karciance którą gram, była karta do nabycia za 1200 $ i tydzień temu walczyłem przeciwko gostkowi co miał tą kartę, a i tak widziałem decki warte kilka tysięcy dolarów. I najlepsze, że nie dają one gwarantowanej wygranej (choć bardzo jej prawdopodobieństwo zwiększają).

Ponoć i tak ta karcianka wcale nie jest w topie najbardziej chciwych, bo ponoć jest gra gdzie jakiś przedmiot kosztował 3000 dolarów i byli tacy co to kupili. Niektóre ftp to zabawa dla bogatych snobów, i prędzej czy później jeden cottick z drugim nie wytrzymają tego, że koledzy z branży mają apartament nad jego głową i rzucaja samolociki ze studolarówek z okna. Wtedy mikrotransakcje i pay to win wejdą bez wazeliny w nasze gry, tak że zatęsknimy jeszcze za czasami DLC...

No karcianki f2p sa kopalnią złota. Dość długo grałem w Tyranta i widziałem jak kolesie z czołówki wydaja po 6-8k$  na nowy pack żeby zebrać wszystkie karty w 20 min od premiery paczki. O kartach premium albo kupowaniu odnawiania energii w turniejach pvp szkoda wspominać.

A człowiek sobie powoli za darmo uzbierał 94%wszystkich kart ale jak sie ma kase i zmula przy jednej grze po kilka godzin dziennie przez kilka lat to czemu nie zainwestować :P

Opublikowano

@Copper

Persona na 90% pod koniec roku.

@ssx

grałeś w spaczowane DC oraz Guilty Gear Xrd? 

Pytanie czy ty grales XD BOSHE Czasami jest mi wstyd za tych klapkow 

Opublikowano

EA's Chief Creative Officer: our games are still "too hard to learn"

Our games are actually still too hard to learn," Hilleman said during during an on-stage interview with other developers. "The average player probably spends two hours to learn how to play the most basic game."

"And asking for two hours of somebody's time--most of our customers, between their normal family lives...to find two contiguous hours to concentrate on learning how to play a video game is a big ask," he added.

Hilleman's comments came in response to a statement from interviewer Pete Holmes, the comedian, who said he would prefer that controller layouts and button maps stay the same for future installments in established series and even across franchises.

http://www.gamespot.com/articles/ea-exec-our-games-are-too-hard-to-learn/1100-6425141/

:facepalmz:

W sumie idac logika CW gdzie na pc gra tylko gimbaza,to konsolowcy niszcza rynek gier. :newell::master:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

W sumie idac logika CW gdzie na pc gra tylko gimbaza to konsolowy niszcza rynek gier. :newell::master:

Wiecie co z nim zrobić? :shotgun:

Opublikowano

No ale taka jest prawda.

Placimy czasami kilkanascie razy wiecej za to samo.

W obecnych czasach nie jest zadnym problemem podpiac pieca pod TV i grac na padzie.

Dajemy sie dymac bez zadnego logicznego powodu.

Opublikowano

Widzę, że posiadanie xbonka ostro niszczy mózg, Jaczes kolejny, który chce wydać 4tys na kompa aby cieszyć się Wieśkiem w 1080/30 na high.

Opublikowano

Chrono Trigger na PS1? Z tymi czasami ładowania i bez epickich cinematikikspirjens wstawek anime? No dajcie spokój.

Ragus ale psxa to ty szanuj.

Square released an enhanced port of Chrono Trigger developed by Tose in Japan for the SonyPlayStation in 1999. Square timed its release before that of Chrono Cross, the 1999 sequel to Chrono Trigger, to familiarize new players with story leading up to it.This version included anime cut scenes created by original character designer Akira Toriyama's Bird Studio and animated by Toei Animation

no i w odróżnieniu od 3DS dało się w to wygodnie grać na padzie.  :lapka:

No ale loadingi wciąż, największa zmora psxa.

Zapewne bardzo dużo czasu w 1996 r. traciłeś na te loadingi i musiało Ciebie to irytować jako miłośnika speed runów i gierek retro, a nie gó.wna obsranego z mainstreamu, a nie czekaj 2 latkowi to raczej nie przeszkadzało  :kaz: 

Opublikowano

Czezky, no przecież na konsoli wkładasz płytę i grasz w dopracowane na premierę gry, nie to co na blaszce

No na PS4 tak jest, na xbonie nie.

Opublikowano

Zapewne bardzo dużo czasu w 1996 r. traciłeś na te loadingi i musiało Ciebie to irytować jako miłośnika speed runów i gierek retro, a nie gó.wna obsranego z mainstreamu, a nie czekaj 2 latkowi to raczej nie przeszkadzało  :kaz:

Też mi jest przykro, że w wraz z premierą PS2 wszystkie psxy się zdematerializowały i nie miałem okazji na nim zagrać. :(

Edytowane przez mate5

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wczoraj w nocy ukończyłem The Last of Us na poziomie trudności survivor i cóż mógłbym rzec.

Wspaniała opowieść pełna wzruszających i wgniatających w skórzany fotel za 1000zł scen, piękna grafika z zabijającym miejscami oświetleniem i modelami postaci ocierającymi się o fotorealizm. Genialny gameplay wypełniony ściskającymi jaja w imadle momentami, trudny, wymagający i dający mnóstwo satysfakcji z pokonywania leveli po cichu. Udźwiękowienie i brutalność starć bliskiego dystansu szczególnie przy użyciu wspaniale odwzorowanych pod względem mocy strzelb czy obrzynów przypominała mi świetliste czasy x360 pod znakiem gears of war i powodowała masywną erekcję prącia. 

Pi.erdolony klasyk.

Najlepsza gra ostatnich lat.

Takie rzeczy only on playstation

Tylko nadkonsola.

Tylko Sony.

Living the dream.

Ken Kutaragi krul

:banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano

Playstation rzadzi!

The last of us rzadzi!

ND mesjasze gamedevu!

Opublikowano

TYLOULKA NAJLEPSZĄ GRĄ OF ALL TIME!

Opublikowano

Ja czekam czy niktcieniekochaniktcienielubi odpowie mi czy przytaczane przez niego GG w ogole sobie kupil, czy moze to po prostu kolejne bajki z gatunku opowiastki o super exach wujkow YETI i Mendrek. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.