Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiedziałem, że Kobik to bezguście, ale nie sądziłem, że aż takie. :obama:

Hejtować Maxa 1 i 2 to trzema mieć porobione pod banią. No, ale posiadacz plejstejszyn więc jakoś mnie to zbytnio nie dziwi.

Mam nadzieję tylko, że po kupnie tego guwna obesranego 4 nie poprzestawia mi się w bani jak niektórym.

Dobra szczelanka, na 8, z fajnym bohaterem - no ale bez kitu, historyjka was porwała? standardowa. Zemsta, rejdż i wpieprzanie tabsów. Ograłem i obie dostają u mnie po 8. Hejt jak huy. 

Edytowane przez KoBik

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale one były 11/10 w dniu premiery ;//

Opublikowano

No dla mnie MP1 to był krok milowy w strzelankach. Przede wszystkim jakaś w miarę dobra historia, strzelanie i yebany bullet time, który przy premierze robił niesamowite wrażenie.

1 i 2 przeszedłem kilka razy podczas 3 tylko jeden raz i mnie do niej w ogóle nie ciągnie.

Skoro 4 to dla Ciebie guwno obesrane to po co kupujesz i jeszcze gadasz o niektórych, że nie mają gustu? xDDDDDDDD

A co zabronisz mi? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Pokój, bullet, wszyscy leżą. Tak przez całą grę. Zacznijmy od tego, że ten tytuł ratował BT i dla niego większość się grało. Już widzę jak w tamtych czasach gimnazjaliści jarali się historią i pieczołowicie narysowanymi postaciami. No (pipi)Wa na bank.

Opublikowano

Wyjdzie mesjasz QB to wszystkie klapy beda mialy mokro :reggie:

4a860729a580bc363f03ba453c481f81fcc4eaa4

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Kobik w czasach kiedy gralo sie w MP ludzie byli duzo bardziej ogarnieci niz nasze odpowiedniki w dzisiejszych czasach wiec gadki o gimbach to sobie wsadz wiesz gdzie <zdjeciewstringachzdelfinkiem> MP to kamien milowy EOT

Opublikowano

Przeszedlem obie czesci MP ponad 10 razy i nigdy nie pomyslalem, ze gram dla bullet t.

Suteq dobrze mowi, MP3 przeszedlem raz, byl spoko, ale nie mam ochoty, zeby grac w niego jeszcze raz. Wiecej przyjemnosci dostarczaja 1/2, mimo ze znam je na pamiec.

Opublikowano

No brak skipnięć filmów powoduje odruchy wymiotne, ale to detal. Bawiłem się przednio, może dlatego że OST mi bardzo siadł, klimat no i grind.

Opublikowano

MP wyszedł w czasach, gdzie grali pasjonaci i tylko pasjonaci. Nie było stękań, typu:" nie mam czasu, chcę krótkich gier", " gdzie strzałki z kierunkiem!!!". Jedynka to przełom. Dwójka, to "tylko" to samo z rewolucyjną na swoje czasy fizyką. Gry absolutnie genialne i kwestionowanie tego świadczy o totalnej ignorancji. Żaden z exów Sony z ostatnich lat, nawet stać obok tych gier nie ma prawa.

Opublikowano

Klimat... Klimat w MP1 jest nie do pobicia. Ten brudny, szary, mroczny obraz rzeczywistości, w której bohater posuwa się do przodu w swojej zemście. No i ten początek jak stoi na dachu budynki i nie wiadomo o co chodzi. Te wjazdy w bullet time do pokoi gdzie jednym magazynkiem zabijamy 3 typów za sofą. :obama: :obama: :obama:

Pora chyba aby sobie znowu zagrać.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Klimat... Klimat w MP1 jest nie do pobicia. Ten brudny, szary, mroczny obraz rzeczywistości, w której bohater posuwa się do przodu w swojej zemście. No i ten początek jak stoi na dachu budynki i nie wiadomo o co chodzi. Te wjazdy w bullet time do pokoi gdzie jednym magazynkiem zabijamy 3 typów za sofą. :obama: :obama: :obama:

Pora chyba aby sobie znowu zagrać.

Jedyneczke sobie ostatnio przeszedlem na telefonie. Jak wyjdzie MP2 na androida to tez przycebule

Opublikowano

RDR musi poczekac, trzeba przejsc po raz kolejny prawdziwego mesjasza :obama:

Opublikowano

max payne na komórce xD

Opublikowano

Max Payne na dotykowym ekranie  :obama:  :obama:

Opublikowano

Okulary nostalgii wśród graczy to jednak ulubione akcesorium. Kilkanaście lat i tak jak piszecie o Maxie, ktoś będzie pisał np. o "starszych" Assassin's Creed. Chociaż żeby nie było niedomówień, to pierwszego Maxa uwielbiam. GOTY giera (dwójka mi już mniej podeszła tak na solidne 7+ albo 8  )

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

MP wyszedł w czasach, gdzie grali pasjonaci i tylko pasjonaci. Nie było stękań, typu:" nie mam czasu, chcę krótkich gier", " gdzie strzałki z kierunkiem!!!".

Ale przecież MP to krótka gra w której raczej nie da się zgubić. Nie pomyliło ci się z Morrowindem? :dafuq:

Opublikowano

Na duzym ekranie gra sie idealnie.

Opublikowano

a QB przesunięty jest na 2016 ?

Opublikowano

Nie

Opublikowano

W MP każdy był sam dla siebie rezyserem i mogl kreowac sceny akcji jak w filmach johna woo,ale to trzeba wiedzieć co to jest w ogole za kino i znac takie perełki jak dzieci triady

Juz sam prolog to bylo (pipi)niecie i pewne zlamanie tabu,takich mocnych motywow w gierkach nie ma.

Opublikowano

Okulary nostalgii wśród graczy to jednak ulubione akcesorium. Kilkanaście lat i tak jak piszecie o Maxie, ktoś będzie pisał np. o "starszych" Assassin's Creed.

Nie no kur.wa teraz to pojechałeś z tym AC. :obama:

Nostalgia jest super, ale dlaczego ciągle wracamy do starszych gier nawet we wspomnieniach? Bo były lepsze i chvj. Sorry, ale nie mam ochoty grać w obecne tasiemce, w których największą zmianą od części poprzedniej(wydanej notabene rok temu) jest grafika.

Chciałbym aby wychodziło więcej gier nietuzinkowych, z fajnymi pomysłami, jakimś eksperymentem w gameplayu, z fajną historią, a nie grę gdzie są samonaprowadzające się granaty czy wszystko się robi jednym przyciskiem, żeby janusz ogarnął.

Jak dobrze, że są indyki. :dafuq:

Wczoraj zainstalowałem sobie znowu Heroes III, już samo intro spowodowało naprężenie michałka.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.