Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mroku, czy ten wyraz dotyczy pewnej, bardzo istotnej części ciała?

A co może to nie prawda ? 5h śmierdzącej skryptami gu.wn.em fabuły i 30fps dla filmowosci :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti coś tam pisze o Xone, a sam kupił PS4 w okolicach premiery i to jego jedyny nextgen od tamtej pory  :reggie:

Opublikowano

A kobik jaki klapers się zrobił xD wbija do tematu xbox one i pisze, że zamiast baterii lepiej jest grac na kablu ahaha co te plejstejszon robi z ludzmi :obama:

:dynia:

Opublikowano

Przecież jedynym next gen na rynku w porównaniu do konsol to PC z NASA. :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Yeti coś tam pisze o Xone, a sam kupił PS4 w okolicach premiery i to jego jedyny nextgen od tamtej pory  :reggie:

największa grupa frajerów to kupujący na premiere szrota ps4 bez gier a jeszcze byli lepsi co w ciągu 1-5mc płacili kilka stówek więcej na aukcjach.

1,5 roku od premiery a na ps4 jak nie było tak dalej nie ma gier, online jest z 2005, pady rozpuszczają się w łapie a sonyboty wiadomo, wiecznie na kolanach z pełnymi ustami, już się duszą ale sony dalej wali. Nie ma litości dla przegranych   :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

A kobik jaki klapers się zrobił xD wbija do tematu xbox one i pisze, że zamiast baterii lepiej jest grac na kablu ahaha co te plejstejszon robi z ludzmi :obama:

I jeszcze twierdzi, że to "komfortowe" granie :P Ja tam wolę jednak bez kabla i ładowania pada do Xone przez ~60-70h.

Opublikowano

Daddy nie wytrzymał i musiał sypnąć bombę prawdy.

Opublikowano

I jeszcze twierdzi, że to "komfortowe" granie :P Ja tam wolę jednak bez kabla i ładowania pada do Xone przez ~60-70h.

Z tym 60h to też odleciałeś do innej galaktyki  :dynia: 60-70h to chyba leżenia w szufladzie wytrzymuje.

Ze 20h to trzyma na tych najmocniekszych duracelach ze sklepu.

Opublikowano

Nie wiem jak pad od XO, ale pad od X360 na tych lepszych bateriał trzymał mi ok. 1,5 miesiąca, a grałem ok. 3h dziennie.

Opublikowano

Ale Soban wiesz, że normalni ludzie korzystają z akumulatorów?

Opublikowano

Podje.bałeś kiedy kogoś za granie na kablu ?

Opublikowano

Z tym 60h to też odleciałeś do innej galaktyki  :dynia: 60-70h to chyba leżenia w szufladzie wytrzymuje.

Ze 20h to trzyma na tych najmocniekszych duracelach ze sklepu.

Yhm. Kupiłem nowe akumulatory GP 2500 i jadę na jednym ładowaniu już 25h, a w systemie pokazuje mi, że są wyładowane dopiero w 30-40%.

20h to mi trzyma na 7 letnich dojechanych GP 2100.

Wiem, że dla klapka to może być szok bo w tym samym czasie DS4 będzie z 7x ładował  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

w kwestii baterii w padzie bezkonkurencyjny jest pro controller od Wii U - skurczybyk trzyma faktycznie około 80(!!!) godzin.

W porównaniu do 5h DS4  .... BEKA :dynia:

#tylkoNintendo :reggie:

Opublikowano

Nintendo jest dla zboków. Pad nie wygodny,jakieś monstery i zeldy w 240p na 3ds,Mario over 9000, zboczone japońskie gry itd. Nie wiem co jest gorsze Nintendo czy Sony :obama:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Hmm...Sony ma gierki ale nie ma pada :frog:

Microsoft ma pady, ale nie ma gierek. Chyba jednak wole Sony.

Opublikowano

Willy wiem, że to czytasz weż mu schowaj CW proszę. 

Opublikowano

CW to CW

Opublikowano

Yhm. Kupiłem nowe akumulatory GP 2500 i jadę na jednym ładowaniu już 25h, a w systemie pokazuje mi, że są wyładowane dopiero w 30-40%.

Wiem, że dla klapka to może być szok bo w tym samym czasie DS4 będzie z 7x ładował  :reggie:

Tam od razu 7. Z 4-5 :banderas:

Co nie zmienia faktu,że mi duracele padły po ~20h w Dead Rising 3. Akumulatory > bateria 5h w kwestii wygody,ale jak padną bateryjki to nie pograsz na łoniaku awaryjnie na kablu :reggie:

Opublikowano

Ja yebe wczoraj wlaczylem xbona po miesiącu przerwy,nayebali patchy w chooj ,ktore nic nie zmieniaja.Caly ten system zamula gorzej niz ps3.Konsola pobierac gier odrazu nie potrafi,wiec cokolwiek wlaczylem to znwu musialem pobierac 10 giga patchy.Halo sciagalem mecz znalazlo 10 vs 3.....

Ludzie online ostatnio miesiące temu.Dobrze,ze lubie sobie pograc w sunseta,bo inaczej idz pan w pizzdu z ta konsola.

Opublikowano

Nintendo jest dla zboków. Pad nie wygodny,jakieś monstery i zeldy w 240p na 3ds,Mario over 9000, zboczone japońskie gry itd. Nie wiem co jest gorsze Nintendo czy Sony :obama:

Pro Controller > DS 4 zarówno pod względem ergonomii, wyglądu, wygody i żywotności baterii. Handluj z tym. Chociaż nie. Ty nie masz czym, bo zanim wyciągniesz argumenty, to Ci padnie bateria :kaz:

Opublikowano

Co nie zmienia faktu,że mi duracele padły po ~20h w Dead Rising 3. Akumulatory > bateria 5h w kwestii wygody,ale jak padną bateryjki to nie pograsz na łoniaku awaryjnie na kablu :reggie:

Na tym gó.wnie nie da się?

64354acd-be00-49d3-a3d5-99a9e1b4a5cb.jpg

Opublikowano

Chcą nie chcą muszę zgodzić się _B_onfidentem.  Jest to strasznie żenujący troling.

Opublikowano

Ja program na kablu. Play&Charge Kit #MStakiedobre

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.