Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przerobiona gierka z kinecta na xboxa360 xddddd czaicie to? A oni tutaj 5 lat smażyli takie smierdzące gów.no. Beka z sony, beka z RAD.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja tez sprawdzalem juz jakie ustawienia/proporcje obrazu oferuje moj tv jesli kiedys dostane w lapy tego szrota bo mi pasy od zawsze przeszkadzaja - najbardziej plakalem przy ffx pal :(

FFX miał pasy na crt,bo jakoś sobie nie przypominam ?

Opublikowano

Nauczka dla preorderowców i dla Sony, chociaż dla tych drugich ważniejsza jest kasa i nie zdziwie się jak w przyszłości zrobią szum wokół innego crapa.

Opublikowano

ja tez sprawdzalem juz jakie ustawienia/proporcje obrazu oferuje moj tv jesli kiedys dostane w lapy tego szrota bo mi pasy od zawsze przeszkadzaja - najbardziej plakalem przy ffx pal :(

FFX miał pasy na crt,bo jakoś sobie nie przypominam ?

palowy mial pasy jak wiele gierek z tego okresu z tego kresu - rozchodzilo sie o to zeby musieli filmiki przerabiac i jeszcze cos

Opublikowano

Od tych kilku dni panuje tu taka dominacja beki i hejtu z Sony, że te marne pośmiertne podrygi i konwulsje pozostałych klapów w ogóle jakoś tak bez echa przechodzą, jakby nikt już nawet nie zwracał uwagi na żyjących w Sonytrixie. Najwidoczniej te najcięższe przypadki nie są w stanie się od niego odłączyć.

Chłopaki najwidoczniej czekają nadal na Swojego wybrańca - Neofigarogafa, ale chłopak pomylił pigułki i wziął niebieską. Wrócił do Sonytrixa i zatrzymał się na etapie podążania za białym królkiem.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No bo oni mają gierke 6/10 i grajo! WYGRYWAJO ZYCIE

Opublikowano

jeszcze miesiac i "oni" szuji zmieni na "my" :fsg:

Opublikowano

FIGARO-CHUYSIEZNAJARO :lapka:

Opublikowano

Nie kłam, Mejm, gardzisz* mną od lat :)

Nope, tylko od momentu jak zmieniles ten awatar z "potworem" na zelde a potem wyszlo, ze jarasz sie zapowiedziami gier (zapowiedzi w dzisiejszych czasach to juz nawet rak nie jest).

*I nie gardze bo to za mocne slowo.

Opublikowano

Coraz bardziej chce mi się wrócić do retro, jak tak patrzę co się z branżą obecnie dzieje. Protip za cenę ordera kupujecie ps2 i jakąś grę na kilkadziesiąt godzin, wygrywacie gamingowe życie.

Albo psxa i kilka dobrych tytułów.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Panowie opinia jednego z niebieskiej szlachty na temat Zamówienia 1886 

Szczerze mówiąc do od jakiegoś czasu byłem gierkowo martwy i w coś czasem pyknąłem. Przy The Order po raz pierwszy od dawna zarwałem nieco nocki i cisnę od rana, nawet pomimo napyerdalającego po oczach słońca. Mega wkręt w gierkę i już mi się chce grać w inne tytuły z mojej listy na PS4. A wypłata tuż tuż. Serio, jak ktoś się jeszcze waha, bo naczytał się opinii znawców z YT, to niech oleje i bierze bo baaardzo warto.  

:reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:  :reggie:  

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nom, wyraził swoją opinię. Rozumiem, że nie zna się na grach tak jak Ty i nawet nie stał obok Ciebie?

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

W koncu PS4 dostalo swojego Lair :banderas:

Opublikowano

Po tym orderze az zaczalem trzymac kciuki za dobre oceny bloodborne, bo martwie sie, ze klapy moga zaczac popelniac masowe samobojstwa jak dalej nie beda miec nawet 1 dobrej gry, a az tak zle im nie zycze, juz wystarczy, ze musza sie meczyc z guwnem obesranym :(

Opublikowano

wypatrzyl tego posta jak na najlepszego snajpera w wawie przystalo

Opublikowano

Szkoda Soul, że nie wytykałeś pozytywnych opinii nt. Ryse na forum.

Opublikowano

wypatrzyl tego posta jak na najlepszego snajpera w wawie przystalo

PROSTO z radomia :teehee:

Opublikowano

Ogladam strima Bansaia. O ja pier.dole :| Twoja postac za oslona, druga kierowana przez AI tez, ta strzela ale cel oddalony o 5m i nieschowany za niczym nie zbiera nic od kompa, dopiero ty musisz sie wychylic i go ubic. Jaka bieda.

Opublikowano

Zupełnie jak w pierwszym Call of Duty. Jak kopiować, to od najlepszych, c'nie? :reggie:

Opublikowano

bansai wylaczyl w ogole auto aim? bo przypominam ze on jest defaultowo wlaczony :D

Opublikowano

Ficuś kupiłeś tego Tomb Raidera?

Opublikowano

Fizyka ciał po zabiciu też z góry ustalona w jaki sposób ma przeciwnik upaść po zabiciu - jak to było we wspomnianym CoD?

Opublikowano

Przerwa na obiad, obecnie Chapter 6 bo liże sciany (chociaz tam nie ma co lizac tak naprawde), zalatwiam kilka spraw i czesto pauzuje. Do rozgrywki 6 godzin juz moge doliczyc dodatkowa godzine bo wlasnie laduje pada  ktory padł w trakcie jedzenia :reggie:

Opublikowano

Ficuś kupiłeś tego Tomb Raidera?

yes, jeszcze nie odpalalem, moze w weekend znajde czas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.