Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lol poradnik do Zamówienia. :dynia:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak to czez było? Japa polusie z irlandzkim paszportem?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Poradnik do QTE 1886 :dynia: Quo vadis branzo i kto to kupi?

Opublikowano

Jak to czez było? Japa polusie z irlandzkim paszportem?

Japa PROSTaku z burackim rodowodem.
Opublikowano

patrzac po postach naszych klapkow ktorzy zwiedzaja kazde zakamarki xD to moze komus sie przydac zwlaszcza na tym placu 

The-Order-1886-Screen.jpg

btw jest to miejsce w grze ? czy zwykle oszustow tak jak z roznymi wyborami z QTE ? xDDDD

Opublikowano

W ogóle w temacie The Order 1886 widać duch rywalizacji niczym w Driveclub. Wyzwanie polega na tym kto wolniej przejdzie grę. Co rusz pojawiają się posty "gram już 3 godziny a to dopiero czwrty  chapter" zaraz ktoś pisze " ja gram 3,5h i też dopiero dotarłem do czwrtego rozdziału" 

Opublikowano

patrzac po postach naszych klapkow ktorzy zwiedzaja kazde zakamarki xD to moze komus sie przydac zwlaszcza na tym placu 

btw jest to miejsce w grze ? czy zwykle oszustow tak jak z roznymi wyborami z QTE ? xDDDD

Jestem w chapterze 11 i narazie nie widzialem.

Opublikowano

W ogóle w temacie The Order 1886 widać duch rywalizacji niczym w Driveclub. Wyzwanie polega na tym kto wolniej przejdzie grę. Co rusz pojawiają się posty "gram już 3 godziny a to dopiero czwrty  chapter" zaraz ktoś pisze " ja gram 3,5h i też dopiero dotarłem do czwrtego rozdziału" 

I jeszcze jaranko jaka dobra gra bo super grafika. Zero uwag odnośnie gameplayu,fabuły tyko grafa,grafa,grafa,grafa....co za ludzie . PODGRACZE

A nasi youtuberzy i strumykowce tez chyba dostali przykaz jarania sie Orderem. Graba mokro w gaciach jaka ta gra dobra, co masz na czole też kisiel w majtach będzie miał bo dostał ps4 od sony polska :P patologia

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Z grami jest jak z seksem... to co wyglada super, jest bardzo czesto srednim materialem na seks... lepsze troche wiecej kraglosci, zero plastiku. To twierdzi inaczej, nigdy nie zamoczyl i posiada tylko PS4.

Wii U > Xbox One > PS4

Opublikowano

Ale xbotów boli dupa o tego Ordera. A co będzie, gdy Bloodborne wyjdzie :banderas:.

Opublikowano

Ale xbotów boli dupa o tego Ordera. A co będzie, gdy Bloodborne wyjdzie :banderas:.

No to masakra jest, co się tu odbywa w ostatnich dniach xD Rozumiałbym właśnie przy BB albo premierze U4, ale Order? Uuu, to będzie mega rok.

Opublikowano

No proszę, a jednak pomimo sprytnie zmanipulowanego posta Czezkiego ppe.pl potrafiło zjechać The Order jak burą sukę;

Ostro krytykowany przez recenzentów The Order: 1886 z reklamą TV  

Bez owijania w bawełnę – średnią ocen 65/100 na Metacritic w przypadku tak głośno zapowiadanego projektu jak The Order: 1886 można uznać za porażkę. Recenzenci krytykują nowego exclusive'a na PS4. Sony cały czas stara się jednak promować świeżą produkcję.  

Oceny od Destructoid (6/10), The Escapist (6/10), GameSpot (5/10), EGM (4,5/10), Giant Bomb (4/10) i Digital Trends (2/10) z pewnością mogą niepokoić. W większości recenzji pojawia się ten sam zarzut - że gra jest piękną wydmuszką, z nudnym gameplayem i krótkim czasem zabawy (ok. 6 godzin). Największą zaletą The Order: 1886 jest oprawa wizualna.

http://www.ppe.pl/news-34040-ostro_krytykowany_przez_recenzentow_the_order__1886_z_reklama_tv.html

PPE.pl? Zawsze...

Nie no bez przesady. 

Opublikowano

Patrzę na ten Screen i wyobrażam sobie, czym ta gra mogłaby być. Niestety jest tym, czym jest.

Opublikowano

To nie ból dupy tylko małe umysły botów nie potrafia ogarnąć jak mozna dać sie wyruchać na 259zł i jeszcze z tego cieszyć.

Ale barony gejmingu tak mają z dobrobytu we łbach się poprzewracało i liczy sie tylko ładna grafika bo barony muszą się pokazać jakie wszystko mają piękne i puste a w duchu łzy rozpaczy bo wyruchana pupka boli.

Opublikowano

Ból dupy o gierke z średnią 63? Dziwną macie definicje bólu. 

Opublikowano

No to masakra jest, co się tu odbywa w ostatnich dniach xD Rozumiałbym właśnie przy BB albo premierze U4, ale Order? Uuu, to będzie mega rok.

Będzie " mega " zwłaszcza dla osób, co PS4 kupią w 2056.

Opublikowano

Będzie " mega " zwłaszcza dla osób, co PS4 kupią w 2056.

No dla mnie będzie z powodu Zeldy.

Opublikowano

Czuje w du.pie, że najlepszą grą 2015 będzie MGS V. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

The Order 1886 - 63,01% 

Ryse - 64,30%

jeszcze tylko przypomne ze Ryse zostalo wydane w roku 2013, a byla to produkcja ktora miala byc wydana na x360 kinect only xDDDDDDDDD aha Ryse rowniez zdobyl tytul najladniej wygladajacej gry konsolowej... killzone i infamous nie daly rady xDDDD

beka z plejstejszon. od zawsze, na zawsze.

Opublikowano

Czuje w du.pie, że najlepszą grą 2015 będzie MGS V. 

Walka o GOTY 2015 miedzy MGSV a Wiedźminem 3 innej możliwości nie ma.

Opublikowano

Za to czuje w du.pie, że Wiedźmin 3 to pompowany balonik media hype i co to ci CDP RED nie są, ale jak pęknie to będzie troche zawód. 

Opublikowano

Walka o GOTY odbędzie się między MGS V, BB, Zeldą, Xenoblade i Personą. olo.

5xJapan. 

Opublikowano

to jest chyba screen z the gateway na ps2

Opublikowano

Wiedzmin 3 bedzie jak Wiesmin 2 czyli 7/10... skupmy sie lepiej na prawdziwych grach... Halo 5 i rozszerzenie Comet do Destiny.

Combo Destiny PS4/Xbone... 6x32lvl i wszystkie egzotyki... nic wiecej mi nie potrzeba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.