Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

znam przypadki problemów ze zwieraczem bo gierka nie lata w 60 klatkach fps czy inny (pipi) tak czy siak jak wspomniałem liczy się dla mnie płynność a nie cyferki dla jednego 25 to płynność dla innego 100 to za mało więc pies to (pipi)ał gra ma działać a jak ktoś ma srake by pochwalić się koledze ze szkolnej ławki bo on ma 5 klatek więcej to w tym momencie powinien odejść od kompa i zacząć żyć wśród ludzi a nie pikseli tak powstają właśnie podręcznikowe przykłady nie do(pipi)anego mózgowia.

Opublikowano

Ale zeby taki koneser jak Ty nie szanowal MGSa to juz w ogole mi smutno :(

Co sadzisz o serii Borderlands?

Nie grałem, ale co teraz? Wrzucisz :dynię: i to będzie jakiś wyznacznik? Grałeś w Rogue?

Oczywiscie ze gralem, jeszcze zanim bylo w plusie za free.

Ps. Y so serious? :yuno:

Opublikowano

znam przypadki problemów ze zwieraczem bo gierka nie lata w 60 klatkach fps czy inny (pipi) tak czy siak jak wspomniałem liczy się dla mnie płynność a nie cyferki dla jednego 25 to płynność dla innego 100 to za mało więc pies to (pipi)ał gra ma działać a jak ktoś ma srake by pochwalić się koledze ze szkolnej ławki bo on ma 5 klatek więcej to w tym momencie powinien odejść od kompa i zacząć żyć wśród ludzi a nie pikseli tak powstają właśnie podręcznikowe przykłady nie do(pipi)anego mózgowia.

Piękne podsumowanie klaperstwa w jednym poście.

Opublikowano

bijatyki, wyścigówki, slashery, sportówki - 60 fps (no w slasherkach może być unlocked 30fps jak efektów graficznych najebane, że mało co widać co się dzieje na ekranie), inaczej (pipi) obesrane, a nie gierki dla pana

pozdrawiam

Opublikowano

Ale zeby taki koneser jak Ty nie szanowal MGSa to juz w ogole mi smutno :(

Co sadzisz o serii Borderlands?

Nie grałem, ale co teraz? Wrzucisz :dynię: i to będzie jakiś wyznacznik? Grałeś w Rogue?

Oczywiscie ze gralem, jeszcze zanim bylo w plusie za free.

Ps. Y so serious? :yuno:

Rogue, nie Rogue Legacy, casulu :newell:

Jaki poważny, to cw przecież.

Opublikowano

proszę o hejt na następujące gry:

RDR

Juz tyle razy pisalem, nie chce mi sie.

Opublikowano

Zyebales cala akcje etamiuszu, miales napisac ze bordy ssaja a ja chcialem Cie do mojego kolegi po fachu skierowac.

AIIl2Ax.gif

Opublikowano

bijatyki, wyścigówki, slashery, sportówki - 60 fps (no w slasherkach może być unlocked 30fps jak efektów graficznych najebane, że mało co widać co się dzieje na ekranie), inaczej (pipi) obesrane, a nie gierki dla pana

pozdrawiam

Jeśli gra będzie działać w 10 klatkach na sekundę a rozgrywka będzie płynna to mi to różnicy nie zrobi nie mam parcia na 60 za wszelką cenę.

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak plynna rozgrywka w 10 fps.

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak plynna rozgrywka w 10 fps.

Ja najzwyczajniej w świecie nie mam oczekiwań a także wymagań albo coś mi się podoba i w to gram albo to olewam biorę rower i wychodzę z domu 

Opublikowano

Developer z Santa Monica Studio:

DeanRymer.png

:obama:

Oczywiscie tweety juz usunal.

OHO

pewnie SSM robi takie same filmowe guwno i zauważyli, że są w du.pie, bo nie dadzą rady zrobić dobrze ocenianej gry 

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Kolejna obsuwa wersji PC :obama:

1655909_948372491854277_7941687081396897

Blacharze tak bardzo nikogo.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

yebać blachary, grunt że napady w końcu z datą.

Opublikowano

proszę o hejt na następujące gry:

RDR

Mass Effect

rdr nudne guwno, słabe misje i bezpłciowy główny bohater. mass effect super

Opublikowano

mass effect nudne guwno, słaba strzelanka z ch.ujowym designem, rdr super.

Opublikowano

mass effect trochę żałosna gierka dla dzieci nie polecam jej, ale rdr to już bardzo fajna produkcja.

Opublikowano

order kijowa strzelanka :yao:

region filmowy 5 subów niżej.

Opublikowano

Heisty do GTA, it's happening! :obama:

yebać blachary, grunt że napady w końcu z datą.

Kumaj te komentarze:

Rockstar, do you really think PC gamers are stupid? "Even more time for polishing"? Who do you think you're kidding with that excuse?
We all know full well you have deals with Sony and Microsoft about console-over-PC games exclusivity, so why not just say it like it is? You're quickly becoming the worst company ever, shoulder-to-shoulder with Ubisoft and EA.

Nooo!Why GTA V for PC coming in 14.April!?Why not 24.March!!!?

my exitment for this have completly died

A commercial gesture or i stop my pre-order...

- pre ordery na zatoce sie nie licza kolego :yao:

again?? AGAIN????

I wiele wieeeeele innych. A gra i tak bedzie pewnie ch*owo zoptymalizowana i bedzie jeszcze wiecej placzu, nie moge sie doczekac.

Opublikowano

John Marston legenda dzikiego zachodu robiacy jako chlopiec na posylki i zabijajacy lisy w ogrodku

Opublikowano

Ale w gruncie rzeczy po co mają wydawać grę, skoro nawet niewydana jest bestsellerem na stemie? Przecież i tak blacharze nie odpalają tego co kupią więc co za różnica czy gra istnieje czy nie :whistling:

Tx6dTEa.png

Edytowane przez Observer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.