Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Za to platformery maja sie na ps4 swietnie z knackiem na czele. Napisac cos takiego w dniu premiery Ori to niezly headshot.

Dobrze, że tpsy dobrze stoją na Xboksie. Klapy cisną w The Order a boty co?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale moze z tego byc cos na styl vanqish a to slasher nie byl

Opublikowano

Fajnie ssx że z góry skreslasz rimejk Ratcheta od gości którzy zrobili wam jedynego fajnego exa w 2014. Ile lat temu x-box dostał dobrego platformera, który nie był indykiem?

Opublikowano

Ficuś, ja już nie chcę mówić o tym, że jak ktoś dysku nie chciał to PS3 było 2x droższe od X360. Kupiłem Arcade za 750 zł gdy najtańsze PS3 stało po 1500 zł  :reggie:

Nie chcieć dysku w czasach siódmej genracji xd. No ALE WYBUR JEZD (chooj, że przez rok nie mieliście wyboru, czy brać konsolę z Kinectem czy bez).

Opublikowano

No ja chciałem ps3 bez dysku, bluraya i pada żeby było taniej.

Opublikowano

Mielony. Przez połowę zeszłej generacji można było obejść się spokojnie bez HDD na X360. Później dokupiłem dysk za 200 zł i dalej byłem kilka stów do przodu  :newell:

Opublikowano

Fajnie ssx że z góry skreslasz rimejk Ratcheta od gości którzy zrobili wam jedynego fajnego exa w 2014. Ile lat temu x-box dostał dobrego platformera, który nie był indykiem?

Udalo mi sie o tym rimejku znalezc newsa sprzed roku - ze powstaje. I tyle. Temat o nim ma 4 strony w dziale Sony. The Order 90 iles. Wy sami macie ta gre gleboko.

Opublikowano

@Czezare

Czarku spr. sobie dedykowany temat GG, oraz GOW. Jak ktoś ma wąty czy GOW to slasher, polecam zapytać pierwszego maniaka slasherów PPE alias XM.

@ssx

ty serio oceniasz światową kondycję zainteresowania exami Sony przez pryzmat forum PPE... w dodatku gdy nic o nim dokładnie jeszcze nie wiadomo? :|

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

4 strony to i tak wiecej niz wiele tematow o exach na xone, o ktorych sporo wiadomo lub nawet wyszly :D

no ciezko pisac o grze widmo, z ktorej nawet nie ma jednego screena, wielu w tym np ja kupuja w day one bo uwielbiaja serie, nie nasza wina, ze wg plotek insomniac na mocy umowy z m$ na sunceta ma embargo na mowienie i pokazywanie tego projektu do pewnego czasu

Opublikowano

4 strony to i tak wiecej niz wiele tematow o exach na xone, o ktorych sporo wiadomo lub nawet wyszly :D

no ciezko pisac o grze widmo, z ktorej nawet nie ma jednego screena, wielu w tym np ja kupuja w day one bo uwielbiaja serie, nie nasza wina, ze wg plotek insomniac na mocy umowy z m$ na sunceta ma embargo na mowienie i pokazywanie tego projektu do pewnego czasu

Co za brednie XD

W jakim świecie trzeba żyć, by wierzyć, że MS ma większy wpływ na propagowanie informacji o grze finansowanej przez Sony niż samo Sony XD

Sony: Chłopaki, chcemy wreszcie pokazać Ratcheta!

Insomaniac:  :reggie:

Microsoft:  :Coolface:

Sony:  :frog:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

alez nie ma wplywu, po prostu taki a nie inny zapis, ze przez jakis czas mowic o tym nie moga, to samo z tworcami tomb raidera - tez nie moga mowic aktualnie wprost o tym czy nowy TR bedzie na ps4 czy nie i jak dlugo tytul pozostanie ekluzywny do xone

Opublikowano

dobrze zrozumialem, ze nic nie wiadomo o ratchecie bo insomaniac zrobil pol roku temu exa na xbona

kur.wa klapy xDDDDD

Opublikowano

(chooj, że przez rok nie mieliście wyboru, czy brać konsolę z Kinectem czy bez).

Nie kupowanie raka to też wybór.

Osobiście miałem głęboko w poważaniu nową generację, póki jedynym wyborem było PS4, które jedynie start miało obiecujący, lub Xbox z przymusowym kinectem i jakimiś problemami technicznymi z pierwszymi egzemplarzami.

Swojego bonera nabyłem dopiero po wywaleniu kinecta w pudełku, a zamiast tego wrzucenie kod na fifę nikogo i fm5.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

alez nie ma wplywu, po prostu taki a nie inny zapis, ze przez jakis czas mowic o tym nie moga, to samo z tworcami tomb raidera - tez nie moga mowic aktualnie wprost o tym czy nowy TR bedzie na ps4 czy nie i jak dlugo tytul pozostanie ekluzywny do xone

Ty czytasz co w tym momencie piszesz?

Insomaniac w umowie z Microsoftem o SO ma zapis by nie mówić o Ratchecie na którego ma podpisaną umowę z Sony  :dynia:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No z bijatyk masz Guilty Geara, a ze slasherów już za chwileczkę dostaniesz God of Wara.

Guilty Gear??

acr29x.gif

A co do God Of War to prawilnie przypominam klapom i nie tylko, ze ta gra to nie jest slasher!

Opublikowano

Ty czytasz co w tym momencie piszesz?

Insomaniac w umowie z Microsoftem o SO ma zapis by nie mówić o Ratchecie na którego ma podpisaną umowę z Sony  :dynia:

a ty myslisz jak czytasz?

Opublikowano

Fajuś, już dawno sfiksował od tego gówna co mu SONY zapodaje  :reggie:

Opublikowano

Microsoft to jednak wszechmocna firma. Sony płaci za grę na PS4, a Microsoft nie pozwala o niej mówić  :yao:

Opublikowano

zejsc z kolan czezkiego jak do mnie piszesz

Opublikowano

Microsoft to jednak wszechmocna firma. Sony płaci za grę na PS4, a Microsoft nie pozwala o niej mówić  :yao:

Jak wyjdzie slaba gra, to bedzie, ze ms zaplacil insomniacom za sabotaz xD

Opublikowano

zejsc z kolan czezkiego jak do mnie piszesz

słabiutki pojazd, dawaj dalej, Fajuś.

Opublikowano

Nie podskakuj im Fajuś, bo dostaniesz.

na turnieju gierek w soul calibura :yao:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

przez ile czasu ps3 kosztowalo 50% wiecej niz x360? co za naginanie faktow byle tylko botki przyklasnely. ps3 kupowalem na gwiazdke 2007r i placilem 1599zl, za tyle samo stal x360. No ale wiadomo umysl botow przetwarza tylko informacje, ze kazdy klapek na swiecie kupil ps3 na premiere gdzie cena i obietnice byly z pupy

Ale weź już nie sciemniaj na premiere w polsce ps3 kosztowało równowartość 600 euro czyli 2400zł (ja w media markt widziałem za 2599 z jakąś grą bundla) czyli 11 miesięcy od premiery konsola potaniałaby o 1000 złotych? Ja rozumiem zaginać rzeczywistość, ale bez przesady.

Xbox360 kosztował na premierę wersja z 20GB dyskiem 1500zł i tak po 2 latach od premiery by kosztowało tyle samo?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale weź już nie sciemniaj na premiere w polsce ps3 kosztowało równowartość 600 euro czyli 2400zł (ja w media markt widziałem za 2599 z jakąś grą bundla) czyli 11 miesięcy od premiery konsola potaniałaby o 1000 złotych? Ja rozumiem zaginać rzeczywistość, ale bez przesady.

jak ci pokaze wieczorem zeskanowany paragon (zdajsie jeszcze mam choc glowy nie dam) z mojej ps3 kupionej w grudniu 2007 roku (model 40gb) za 1599zl w media markt to kasujesz konto?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.