Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja też jestem za uwolnieniem Figaro. Głupek, bo głupek ale  bez niego jakoś pusto  na Forumku.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Juz nie jeden wracal po banie, wroci i Figaro. 

Opublikowano

No skoro ty wróciłeś to Figaro powinien tym bardziej xD

Opublikowano

Pozowlcie ze cos zacytuje:

''Takie jest prawo na forumku, jak sie nie podoba to wyp.erdalac''

he he he 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No na PC urwie jaja :obama:

Opublikowano

deszcz lepiej wykonany niz zelki w DC :banderas:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jezeli chodzi o bana dla Figaro ze ten tex o (pipi)niu to oczywiscie ze takiego czegos nie popieram bo jak ktos nie czuje klimatu naszego forumka to niech rzeczywiscie (pipi) bo na sile nikogo tutaj nie trzymamy.

Jednak pozniejsza akcja z alterem, walka w CW i pozniejszym przyznaniem sie jest IMO juz zalosna i pokazuje jakie niektorzy potrafia miec smutne zycie i/albo slaba psyche ze nie moga wytrzymac miesiecznego bana na forumek. Mogl w tym czasie nadrabiac zaleglosci ze SNESa, a nie walczyc o gry w ktore nie wiadomo czy zagraja nawet jego wnuki.

Ragus mam nadzieje ze czujesz sie tej sprawie po czesci winny, moze potoczylo by sie to wszystko inaczej jakbys dal mu te passy do Gafa :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A replay'e będą prawilnie w momencie premiery czy też w którymś tam patchu?

Opublikowano

Zgodnie z najnowszymi trendami wersja PS4 Project Cars będzie miała tylko 50 samochodów na premierę, 12 tras, statyczną pogodę i brak photomode, poza tym serwery zostaną uruchomione dopiero 2 miesiące po premierze, aby każdy konsument miał czas w spokoju rozkoszować się rozgrywką singlową.

W końcu jak już się uczyć to od najlepszego GOTY racera na rynku

Opublikowano

Tokyo gotowe na premiere

BloodborneTokyo-5.jpg
więcej:

BloodborneTokyo-2.jpg
BloodborneTokyo-4.jpg
BloodborneTokyo-8.jpg
BloodborneTokyo-7.jpg
BloodborneTokyo-13.jpg
BloodborneTokyo-11.jpg

ile sprzeda sie na całym świecie pierwszego dnia? 200tyś?  400tyś? 500tyś?  czy może

Opublikowano

Moze 3 mln?

A nie, przeciez to nie Halo 5 :lapka:

Opublikowano

Wiesz Fanek ze Halo 5 sprzeda sie lepiej niz wszystkie tegoroczne exy na PS4 (powiedzialbym razem wziete ale boje sie pomyslec ile sprzedalo sie juz tego go.wnianego oredera)

Opublikowano

Fanek mowi jak jest, BB sprzeda sie w ilosci "1 miliona dolarow" :yao:

Opublikowano

jak exactowi pękła psycha xD

figaro to pierwszy etap czystki klaperskiej na forum, nie martwcie się, na każdego przyjdzie pora :doom::shotgun:

nie pękła, o ironio to chyba Ty byłeś już na krawędzi patrząc jaka przeszła przez Ciebie radość po jego banie, stary, jesteśmy tu po to by toczyć beke i by do gamingu podchodzić z dystansem, a Ty się tu produkujesz i prosisz o bany dla osób które  nikomu nie przeszkadzają.

Opublikowano

Fanek mowi jak jest, BB sprzeda sie w ilosci "1 miliona dolarow" :yao:

tak dokładnie, myśle że sprzeda sie na premiera 1mln $ sztuk BB

cytowanie działa i forum sie naprawiło, także jutro wrzuce obiecane fotki Xboxa720 :lapka:

Opublikowano

jak exactowi pękła psycha xD

figaro to pierwszy etap czystki klaperskiej na forum, nie martwcie się, na każdego przyjdzie pora :doom::shotgun:

nie pękła, o ironio to chyba Ty byłeś już na krawędzi patrząc jaka przeszła przez Ciebie radość po jego banie, stary, jesteśmy tu po to by toczyć beke i by do gamingu podchodzić z dystansem, a Ty się tu produkujesz i prosisz o bany dla osób które  nikomu nie przeszkadzają.

ciebie też mam na oku :problem:

Opublikowano

BB sprzeda się gorzej od Ordera. Wspomnicie moje słowa. :lapka:

Opublikowano

Gry dla januszy zawsze najlepiej się sprzedają.

Opublikowano

a halo 5 sprzeda sie lepiej niz sunset, wiadomo ze gry dla januszy lepiej schodza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.