Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

xddd

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no ale i tak szuja woli kupic ps4 dla jednego bloodborne niz zainwestowac w porzadnego pc ta kase gdzie zagralby w reszte interesujacych go gier jak wiesiek, batman i mgs5

gdzie znika logika wychodzi szydlo z worka po prostu ukryty.... :klapek:

Opublikowano

wykąp się z tatą to coś dla experta, bo jemu tata wchodził do wanny

No kolezko, to nie ja mam teraz awersje do kiełbasy.

czyli smakowało

Opublikowano

I zaorane. :)

Opublikowano

no ale i tak szuja woli kupic ps4 dla jednego bloodborne niz zainwestowac w porzadnego pc ta kase gdzie zagralby w reszte interesujacych go gier jak wiesiek, batman i mgs5

Klapki po prostu nie zrozumieją, że dla niektórych same gry są ważniejsze niż system. Wychodzi dobry tytuł to nawet i z ps4 się człowiek trochę pomęczy

Opublikowano

nvm

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

bluber jak masz kupic ps4 to kup je teraz, bo w lato egzeplarze gu.wna obsesranego będą pewnie śmierdzieć dymem z grilla, a pady będą sie kleić od tłuszczu z kaszanki.

Opublikowano

do mnie widzac jak bluber zakochany jest w pc, jak mocno hejtuje ps4, jak jego lista gier jakie czeka to w 90% multiplatformy to logiczna logicznosc, ze kazdy normalny wydalby te 1,5tys na usprawnienie pc zamiast kupowac hejtowany badziew by ograc "najslabsza czesc serii" i potem schowac ja do szafy, ewentualnie jarac sie multiplatformami jakie w lepszej jakosci mialby na swoim pc

juz nawet nie hcce sie pastwic nad botami u ktorych bluber podchodzi u niektorych za bohatera, a dalej nie kupil i kupic nie zamierza tego waszego magnetowidu bo dalej nawet jednej gry dla siebie tam nie widzi, a ponoc macie milion roznorodnych exow

tobie też tata wchodził do wanny?

nvm

Opublikowano

Bulduper zawsze jak ma błysnąć to wychodzi na kompletnego kretyna dla ktorego internet i CW to sirius biznes.

BTW.

Przykro mi Ficus z powodu straty Twojego taty.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jeżeli faktycznie wiedział... to takich rzeczy nawet w tym zadu.piu internetu nie powinno się pisać.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ficek zapomniałem o tym sorry. A co do reszty posta to lel, nie jestem typem człowieka, który mając grę w którą chce zagrać będzie czekał aż tych gier uzbiera się wiecej czyli jakby np takie xenoblade x wychodziło w marcu to bym kupił i w to grał bo na to mam ochotę, trudno to zrozumieć? A co do inwestowania w PC po cholerę jak już będe miał to ps4 mam mnożyć sprzęty do pogrania w dwie czy trzy gierki? Zresztą MGS V na PC wychodzi pózniej. 

Opublikowano

Bulduper zawsze jak ma błysnąć to wychodzi na kompletnego kretyna dla ktorego internet i CW to sirius biznes.

BTW.

Przykro mi Ficus z powodu straty Twojego taty.

co ty masz z tym błyskaniem? jakiś niedoje.bany chodzisz ostatnio xd bo akurat pamietam wszystkie sytuacje z forumka prywatne co i komu sie stało, sorry ficuś wiesz, że cie lubie chopie, ale po prostu zapomniałem o tym

Opublikowano

Bylo?

cQS3gIW.jpg

Opublikowano

no mam nadzieje, ze to byl czerstwy dow(nene) napisany spontanicznie bo glupi nie jestes, mimo wszystko z uwagi na to przez co przechodzilem w lutym to w ciul niesmaczny - ale juz nie drazmy tematu

btw ten bloodborne przynajmniej trzyma 30fps? czy wzorem wczesniejszych gierek z serii spontaniczne 17fps?

Opublikowano

Bylo?

cQS3gIW.jpg

Klapy muszą juz wyciągać gierki z PS2 żeby się dowartościować lol...oh wait toć to gra z PS4 1080p race. Somacz ditajl

Opublikowano

Bulduper, próbujesz tu imponować botom, gardząc ich konsola, kupując PS4 a jednocześnie wyśmiewając posiadaczy PS4, ubliżając innym ze wola grać w inne gry lub słabe gry wklejając screeny z Crysisa w ktorego pewnie nigdy nie grałes, śmiejąc sie z Far Cry ktorego na youtubie widziałeś.

Starasz sie na sile byc gwiazda tęgo tematu.

Nie wychodzi Ci to czasem, co przed chwila pokazałeś.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

btw ten bloodborne przynajmniej trzyma 30fps? czy wzorem wczesniejszych gierek z serii spontaniczne 17fps?

Betonowe 30fps, plus graficznie lepiej niż alpha (min. lepsze AA), którą Bansai określi jako ślicznie czy piękną, a więc standard na Nadkonosli

ilLKYxv3x4Bge.gif

:fsg:

Opublikowano

Betonowe 30fps, plus graficznie lepiej niż alpha (min. lepsze AA), którą Bansai określi jako ślicznie czy piękną, a więc standard na Nadkonosli

ilLKYxv3x4Bge.gif

:fsg:

Mniejszego gifa juz nie mogles znalezc?

Opublikowano

Jak będę grał za 8 dni w mesjasza na moim 55 calowym hx850, to ci nagram na telefon, będziesz mógł się dotykać przez kilka dni.

Opublikowano

oni nigdy szalowej grafy nie robili i pewnie nie zrobia, zreszta ten screen o ile nie pokazuje momentu gdzie sie cos nie wczytalo tylko potwierdza, ze nie wszystko jest doszlifowane, nie mniej jednak fajnie, ze wreszcie ta seria dostala solidny framerate

Opublikowano

Zbliża się premiera głośnej gry na PS4 - w temacie pojawiają się rozmazane screeny ze streama i nagle się okazuje, że boty grają w grafikę :dynia:

ioEGx7RdKYezJ.jpg

ibwIHXya8Zr5NS.jpg

i8Md8igTYZ7Dz.jpg

Jak was po premierze zasypię screenami, to znów będziecie beczeć, że bullshoty z photoshopa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.