Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zawsze może przyznać rację Yetiemu, że jednak przegrał z nim zakład i się zbanować.

przyznać rację... przypominam że szukamy honorowego rozwiązania. miejmy trochę godności :reggie:

Myślałem, że forumek już i tak wydał wyrok z powodu braku jąder pokrywając śnieżnego człowieka hańbą.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zawsze może przyznać rację Yetiemu, że jednak przegrał z nim zakład i się zbanować.

poprosi o kasacje konta i wroci 3 dni pozniej jak mroczny farmaceuta

Opublikowano

Dochodzi do fuzji do scalenia, razem tworzymy wielkie imperium który zniszczy niebieską szlachtę, czy jakoś tak. 

Opublikowano

handluj z tym synek 

Opublikowano

Ale mam świnke w profilu, takie gry tylko na PS4, xbox one na kolanach :banderas:

Opublikowano

haven mial pizze

pizza > swinka

klapy na kolanach

Opublikowano

pizza powstala jako danie dla najwiekszej biedoty

wszystko sie zgadza

Opublikowano

xbox zawsze kojarzył mi się z biedą i brudem, nie polecam tej konsoli.

Opublikowano

Widać to szczególnie w jakości wykonania obydwu konsol

Opublikowano

<wkleja_zdjecie_ps4_na_zakretkach>

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnie kilka stron tematu to kopalnia beki ale chyba konsolowce tego nie widzą. Wisienką na tym torcie jest ten post

Wiadomo ze najlepsze kombo to XO + PS4, tylko ten Unreal na PC kusi yebany.

:dynia:  :dynia:  :dynia:

Najlepsze kombo do czego? Do ogrzewania pomieszczeń czy do przyciskania papieru? No bo chyba nie chcesz powiedzieć że do grania.

Weźcie wy zajrzyjcie czasem w kalendarz a później sprawdźcie kiedy te wasze konsole miały premiere, następnie polecam sprawdzić biblioteke gier i gry w które zagracie w tym roku. Myślę że taki właśnie reality check uderzył w Czezkiego, wam też by się to przydało.

Boty dostały FH2, klapki nadal czekają na jakikolwiek argument który by przemawiał za ich konsolą, każda większa premiera to tasowanie się do gifów bo każdy ma nadzieje, że wreszcie pogra w coś wartego jego czasu. Rzeczywistość jednak nie jest kolorowa, niektórzy już są tak podłamani, że potrafią nazwać The Order dobrą grą. Ale właściwie czego się spodziewać od społeczności która dała sobie zrobić wodę z mózgu przez japońskich biznesmenów rzucających w graczy obietnicami i pustymi hasłami.

Teraz boty jako argument mają QB 2016 i Halo 5 będące tylko biedniejszą alternatywą dla ludzi którzy nie mają PC żeby grać w prawilne shootery. Klapy natomiast żyją słynną listą pokrytegowstydem z której wiele gier nie ma daty premiery, są na PC, nikogo nie obchodzą lub są uderzeniem w sentyment jak w przypadku Amplitude.

NO KOORWA RZECZYWIŚCIE MIAZGA KOMBO  :kaz:

Opublikowano

Nie udzielam się w CW w ogóle, ale post UberAdiego jest kwintesencją (pipi), jakim stała się obecna branża konsol. Niestety. Dałbym więcej plusów, ale nie mogę.

Opublikowano

xbox zawsze kojarzył mi się z biedą i brudem, nie polecam tej konsoli.

s4vvEu8.jpg

Tak jak piszesz.

JOeYtBW.jpg

Dodalem strzaleczke zebyscie sie odnalezli na tym screenie :obama:

Opublikowano

JOeYtBW.jpg

Dodalem strzaleczke zebyscie sie odnalezli na tym screenie :obama:

Biurko stalego bywalca CW :)

Opublikowano

Aktualnie więcej jest naleciałości PCtowych w konsolach niż w PC :facepalmz:

Ta generacja ssie lache równo w tym momencie, ale o ile PS4 i Sory sa już dawno przegrane, o tyle Microsoft może jeszcze uczynić z Xone coś dobrego lepszego.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

No np. dając nam kolekcje gearsów, macio plz  :yao:

Opublikowano

Dobra Adi przyznaje ci racje, nie wiem na ch*j dalem do tego kombo PS4.

Tylko Xbox, zawsze na zawsze!!!!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

są ploty że evolution studios ma ciężki okres. Jak widać wchujdylion sprzedanych egzemplarzy nie pomógł :kaz:

Oni mają ciężki okres od premiery Motorstorm... Dalej czekamy na jakąś dobrą grę w ich wykonaniu.

Opublikowano

Nie udzielam się w CW w ogóle, ale post UberAdiego jest kwintesencją (pipi), jakim stała się obecna branża konsol. Niestety. Dałbym więcej plusów, ale nie mogę.

Dobrze ze jest 3ds, nie wyrabiam sie z ogrywaniem wszystkiego, dobijam juz do 200h w monster hunter. WiiU exami miecie xbona/ps4, niestety brakuje mi na nim multiplatform i kupie dopiero z xenoblade. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.