Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szuja, masz już mesjasza z nadkonsolą, czy nadal szpagaty, ból dupy i kalafiorki?

ch.uj nie mesjasz 

gamespot już potwierdził, zacytuje "BB to dar od bogów"

Przy Halo5 z niedziałającym multi będzie "to dar od trolli i partaczy".

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

patch na premierę i spadki animacji xD

jeszcze trochę i spadnie poniżej 90% :lapka:

Opublikowano

Obecnie to jest betonowe 93

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/bloodborne

:banderas:

Niestety, ale chyba Sony idzie w ślady microsyfu, po BB czas na KZ:SF, które też ma wyjść na pc. Jaczes miał racje, adi dodasz mnie na stimie?
http://www.amazon.fr/Sony-Computer-Entertainment-Killzone-Shadow/dp/B00H5L8KRW/ref=sr_1_sc_3?ie=UTF8&qid=1416062687&sr=8-3-spell&keywords=killzone+shadowfall+pc

Opublikowano

Najgorsze jest to ze remaster tlou dalej jest najwyzej ocenianym exem na PS4, troche wstyd z takim prawilnym next-genowym molochem :/

Remastery niewazne jak zayebistych gier powinny byc oceniane max. na 8 bo potem dochodzi wlasnie do takich glupich sytuacji.

Opublikowano

Bez przesady roczna gierka nie zestarzała się na tyle, żeby ocenić ją niżej. 

Opublikowano

Racja. Bo to juz bylo. I dla nie grajacych jest ok ale nie dla tych ktorzy maja za soba dany tytul. Dwa oczka w dol, fakers dla tworcow i korpo, a prawilnie i tak pobiegne za co fajniejszym remasterem. Fakers mi w ryj, ale coz. Takie czasy, ze znowu moge dostac bilet do woja i pifpafowac :banderas:

Opublikowano

Plaga remasterów ostatnio, trochę to żenujące. Jak dla mnie mogłyby się pojawić, ale tylko exy i starocie, tanio i w wersji cyfrowej. FF X chętnie bym przygarnął.

Opublikowano

ehhh musze na vicie dokonczyc ffx - docenilem ja po latach bardziej niz kiedys

Opublikowano

Najgorsze jest to ze remaster tlou dalej jest najwyzej ocenianym exem na PS4, troche wstyd z takim prawilnym next-genowym molochem :/

Najgorsze jest to, że PS4 ma dwa kozackie tytuły na ponad 90 na metacriticu, XZero o dwa mniej. Teraz patrzę to nawet flower ma 91 :dynia:  Sorry, ale Sony - Xboks 3:0 :reggie:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

No ja czekam na czworkowa wersje.

za duza przekatna ekranu do takiego remastera

Opublikowano

Remastery nie powinny być oceniane. Co najwyżej remake'i starych gier (z uwagi na to jak sprawdzają się po upływie czasu). Ocenianie remasterów rocznych gier to już w ogóle parodia.

Opublikowano

Bez przesady roczna gierka nie zestarzała się na tyle, żeby ocenić ją niżej. 

Tu nie chodzi o to ze gra sie zestarzala, gra dalej jest wyborna, nawet dzis. Chodzi o to ze dochodzi potem do kuriozalnych sytuacji w ktorych swietne gry sa w cieniu remastera, a to, juz jest troche smieszne, bo o ile rozumiem poprzednie "gry" (np order) ktore nawet remasterowi nie podskakuja (dat 8th gen quality) tak BB zasluguje juz na najwyzsze miejsce w chwili obecnej z exow na PS4, nie remaster.

Oczywiscie to moje zdanie, jak juz oceniac remaster, to maks na 8.

Opublikowano

No ja czekam na czworkowa wersje.

za duza przekatna ekranu do takiego remastera

Ogrywam Czarnulke i jest bardzo ok. A wersja ns PS4 jeszcze ladniejsza od PS3.

Opublikowano

Na Vicie prezentuje sie swietnie (mam platynke) , ale jakos do FFX-2 nawet po latach nie moge sie przekonac. No ku.. poprostu nie.

Opublikowano

klimat tej czesci jest okropny, a szkoda bo system walki bardzo fajny

Opublikowano

10486169_851815984883866_608053433270743

strach pomyslec co by bylo jakby jednak dawali gry za darmo

Opublikowano

Dla mnie to nic nie znaczące klikniecie które robię podczas przegladania forumka.

dla klapow to ból anala ma caly dzień.

achievement unlocked - zatkane dupy klapów :kaz:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Miło czyta się dupościsk pokrytegożalem o cyferkę na forum o gierkach. No ale w końcu internet to poważny biznes dla niektórych Klapków, zwłaszcza w sytuacji, gdzie dostają w końcu jakąś dobrą gierkę, a ktoś odważa się mieć inne o niej zdanie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Dziwne, że Klapą nagle nie przeszkadza średnia grafika, bo o ile sam gra jest dobra nawet bardzo tak grafa to nic specjalnego :/

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dziwne, że Klapą nagle nie przeszkadza średnia grafika, bo o ile sam gra jest dobra nawet bardzo ta grafa to nic specjalnego :/

Mysle ze order dal wszystkim solidna nauczke w kwestii waznosci grafiki a gameplayu.

Dla Mazza minusiki nic nie znacza ale jak dostal -10k od Micha to od razu na PW uderzal :yao:

Opublikowano

No technicznie Bloodborne ssie, ale designem zdecydowanie nadrabia. 

PS. BTW czy tylko mi się wydaję, że KoBik stał się niezłym burakiem i jego poziom wypowiedzi zdecydowanie siadł odkąd stał się uległym klapem ?

Opublikowano

Mondry na miliard minusów, a żyje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.