Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

oby zaliczyli wtopę z tym destiny niczym disney z johnem carterem czy lone ranger

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie gotuj się już tak blaszko tylko leć dokup i5 do graficzki z PS2 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Podsumowując, Divinity: Original Sin kolejny techniczny PC-towy bubel. Kolejny w kolejce Wasteland 2, beta chodziła jak gófffno, i kaleki zapewne wiele nie poprawią. PC gaming xDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NIE MA GRAFIKI JAK W ANCZERTED 4 LOLOOOOOOL CO ZA GOOOOOOOOOOWNO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie zrozumiałeś lewak, grafa jak z PS2 a wymagania i5 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ciekawe jak wyglądał ,ten tajemniczy skasowany projekt od Santa Monica co to był niby zbyt  podobny do Destiny. Takie średnie opinie o grze Bungie to co to musial być za crap za 100 baniek ;P.

Nie zdziwiłbym się że gdyby w ostatecznym rachunku to właśnie skasowany projekt był lepszym tytułem ale to tylko gdybanie.

Opublikowano
grafa jak z PS2 a wymagania i5 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mylisz się bo wymagania to i7 i tytan jak nic.

Opublikowano

nie chodzi mi na komputrze z biedronki, co za techniczny bubel :[[[[[

Ioi5ykm.jpg

Opublikowano

Że też jeszcze istnieją blaszki które wierzą, że wymagania danej gry na PC są adekwatne co do jej prezencji, a każda uwaga pod tym względem kończy się : " masz kompa z biedronki", "masz namieszane w kompie, zrób formata" :rofl2:

EDIT : Adi co jest na tym screenie ? Jakby obraz olejny który stał na deszczu i się rozmazał. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ale co to ma za znaczenie jakie wymagania ma gierka? Jeśli jest dobra i mi pójdzie na kompie/lapku to świetnie jeśli nie to już nie jej wina tylko tego, że mam za słaby sprzęt.

Opublikowano

Ale wam wyprali rozumowanie. Tak  Pali twoja wina, że ci gra z oprawą z Amigii słabo chodzi na PC-cie, tak twoja wina. Twoja bardzo wielka wina, siedź cicho i idź dokupić lepsze bebechy. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ale wam wyprali rozumowanie. Tak  Pali twoja wina, że ci gra z oprawą z Amigii 

No nie przesadzaj, az tak dobrze nie wyglada. To bardziej poziom ponga

A na screenie jest moje glorious 1080p/60fps kurtyzano

Opublikowano

Ale ja mówię o gierkach typu Divinity, a nie jakieś retro 8bit style indie. Ja tam jestem wyrozumiały wobec tych małych devów bo często są to zespoły składające się z paru osób i liczę się z tym,że optymalizacja może nie być wysokich lotów.

A kompa z chęcią bym kupił bo gram na tfu tfu lapku ale póki co nie mam takiej potrzeby bo to w co chcę grać mi śmiga.Może w przyszłym roku,bo wychodzi Killing Floor 2 i W3.

Zresztą problem optymalizacji to nie tylko zmora indie gierek ale też i części dużych tytułów. Po co się wysilać skoro masy i tak łykną wszystko, byle tylko reklama i znany tytuł na okładce zadziałał, a mln pudełek uda się opchać. A co się nie chciało robić do premiery to może w patchach naprawią jeśli znajdą czas miedzy klepaniem kolejnych bzdurnych DLC.

Opublikowano

Jeśli w dalszej części gry się nic nie zmieni to Destiny,będzie można uznać za definicję growej nudy.Za cholerę nie wiem na co poszło tyle kasy,bo gra ani ładna,ani przyjemna.Ot kosmiczne pif-paf w ,którym element pif-paf jest do dupy.

Opublikowano

Ciekawe czy Pillars of Eternity pójdzie na moim piekarniku bez dziwacznych chrupów, stop klatek i innych dziwactw i bez zniżania grafy do -PS2 mode-. Wasteland 2 nawet nie ściągam pirota, szkoda prądu bo i tak wiadomo jak będzie chodzić ( chrup- chrup-chrup ). I tu nie chodzi o marny konsolowy framerate a o typowo PC-towe technicznie problemy, stop klaty, takie haczenie, (pipi) wi czego tak. Max Payne 3 śmigał pięknie :P, chociaż tyle z tego piekarnioka. <3 PC GAMING !

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Moznaby napisac ksiazke o tym, jak pod wieloma wzgledami destiny kuleje. 

Masakra. 

Jak dla mnie typowa, nudna, drewniana PCtowa gra. 

Wtpyerdalac mi z tym syfem z konsol. 

Opublikowano

Jak dla mnie typowa, nudna, drewniana PCtowa gra. 

Wtpyerdalac mi z tym syfem z konsol. 

Przecież to jest gameplayowo Halo z elementami Borderlands. Mega PCtowo, nie ma co.

Jeszcze kilka miesięcy temu myślałem o kupnie PS4 + Destiny ale mi przeszło.

Opublikowano

To ze nawiazuje do tych gier (zreszta rowniez wielu innych, w tym typowo PCtowych) nie zmienia feelingu. 

Zwlaszcza animacje, praca kamery i ogolnie wykonanie trybu przygodowego. 

Opublikowano

A gdzie zniknął Yeti? Chętnie bym poczytał jakim Destiny jest mesjaszem  :teehee:

Opublikowano

Nie wiem co mu odbilo. 

No nic, kurzy sie ps4 (znowu), czekam na tlou. 

Opublikowano

Ja się cały czas zastanawiam czemu Destiny nie śmiga w 60 klatkach. Bez zajękniecia powinno to w takim frameracie śmigać. Oby wyszło na PC.

Opublikowano

Znowu miałem rację :teehee:

Dopiero teraz przeczytałem. Nie nie jeżdże po tej grze, gdzie ty to widzisz niby? To że YETI coś tam (pipi) bo pałuje się, że gra Bungie będzie na plejstejszyn nie ma znaczenia. To że narzekam nie ma związku stricte z grą tylko z formą jak ją reklamują.

Ponoć nad grą pracuję 500 osób. Od ponad 4 lat. Bungie wielokrotnie, praktycznie w każdym artykule zaznaczało że to ich najbardziej ambitny projekt w historii.

No więc, powiem tak - nie widzę tego kompletnie. Od prawie roku dostajemy tylko jakieś skrawki gry, krótkie scenki i gameplaye z których nic nie wynika. A już na pewno nie wynika ambicja gry o której mówi Bungie. Gameplay z E3 wałkują już od paru miesięcy - tak jakby on rzeczywiście porażał czymkolwiek, tymczasem nie wyróżniał się niczym szczególnym. Niczym czego nie ma w tych nieszczęsnych Borderlandsach. Ograłem obie części tej serii, nawet wycalakowałem więc wiem co mówię - Destiny w żaden sposób nie powala na kolana. Klimat S-F jest spoko i nic poza tym.

Szczerze? Po tym co widziałem nie sądze by Destiny w aspekcie RPG czy też arsenału miał jakiekolwiek pierdnięcie wobec Borderlandsów 2. Tymbardziej że Destiny wyjdzie również na PS3/X360 więc zbytnio nie poszaleją.

Jak duży będzie świat? Ile będzie planet? Co z kosmosem? Co z pojazdami? Jak dużo będzie RPG w tej grze? Jak dużo będzie gatunków przeciwników? W jaki sposób będzie zaprojektowana kampania, czy to będzie fabuła czy na wzór Borderów będziemy dostawać misje od NPCów? Co z levelowaniem postaci? Pytań jest jeszcze więcej.

I zamiast odpowiedzieć na nie Bungie od x miesięcy próbuje "sprzedać" grę pokazując te same miejscówki i przeciwników.

Jestem wielkim fanem Halo i Bungie i początkowo jak wychodziły koncept-arty z gry to oniemiałem z zachwytu (możesz sobie zobaczyć na poprzednich stronach w temacie), ale kiedy zaczęli pokazywać grę w ruchu to zbili u mnie hype prawie do zera. Bo to co pokazują nijak nie ma się do tego o czym wcześniej można było przeczytać. To tak jakby Skyrima reklamować 3 minutową walkę ze smokiem, albo GTA V pokazując strzelaninę w Sandy Shores.

Po prostu Bungie nie umie kompletnie sprzedać swojej wizji i to mnie wku.rwia odnośnie tej gry. Poczytaj sobie na GAFie opinie innych to zobaczysz, że nie tylko ja mam z tym problem http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=751577

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

bo to cross gen, jak by to było stricte na current geny to może by coś z tego było. musza zrobić grę by trafic do jak największej ilości odbiorców czyli posiadaczy past i current genów, no i hajs musi sie zgadzać. ktos kupi na ps3/x360 zapowiedzą destiny 2 juz tylko na xbone/ps4 i ludzie bedą zmuszeni do przesiadki z past genów i kupic swoją kopie jedyneczki i dwójeczki na nową generacje. to wydaje activision heeeeloooł

Opublikowano

2 miesiące temu tylko yeti się podniecał tymi flakami z olejem. Dzisiaj nawet nie mruknie i siedzi pewnie zestresowany przy piwie z kolegami i nie ma czasu na forum.

Wszystko zgodnie z planem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

On trollował, wszyscy się nabraliście.

Opublikowano

Żeby do takiej oprawy ( tutaj opcje na ULTRA ) ostro modernizowac kompa by to wyglądało chociaż lepiej niż era PS2 i bez dziwacznych przycięć , paranoja XDDDDDDDDDDDDDD :

DOS_0018.jpg

PS : Zaraz przyleci tu ktoś komu to śmiga 1080/60 na 10 letnim kompie, ale nie wierzcie mu. 

Wydaje mi się, że nie miałeś PS2.

Tak czy siak najlepiej kupić nową konsolę za 1799zł z grami o super grafie:

341520165.jpg

dont-starve-5.jpg

A w Mercenary Kings przycina muza na loadingach. Ultramocna konsola.

Mnie to tam ryra, ale gdyby kupno konsoli istotnie nadwyrężało mój budżet, czułbym się jak by ktoś mi dał w mordę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.