Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co do średniej ex-ów pudełkowych - Dance Central Spotlight to akurat tylko cyfra z tego co się orientuję.

Opublikowano

Ja nie mam ps4 

Opublikowano

To jeszcze nie kupuj bo podobno ta generacja jest ch*jowa xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Widzę, że boty dostali szału odbytnicy z powodu narodzin nowego mesjasza. Chyba wykupili na ten ból dupy wszystkie dragi z osiedla, bo (pipi)ą takie głupoty, ze z beki ciężko wytrzymać. Oto w co grają narkomani wmawiający sobie, że dokonali słusznego wyboru kupują konsole bez gier, która w 2015 roku wyświetla grafikę w 720p.

71826809785014200897.jpg

19114729935684708844.jpg

44764918381374362221.jpg

Jak to szło?

Bo są dobre GRY

xDDD

Jeszcze raz

Bo są dobre GRY

kórwa, nie mogę, trzymajcie mnie bo się uduszę, co te narkotyki robią z ludźmi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

can-february-march-no-but-april-may_867.

Juz z 6 osób z forum pozbyło się tego guwna i przejrzało na oczy, ale jak widać są i tacy dla których nie ma ratunku. Tak więc bawcie się dziś dobrze z kalimbą czy BF w 720p, bo jak spędzam wieczór z "darem od bogów" :banderas:

<odgłosy_pękających_odbytnic>

Opublikowano

To jeszcze nie kupuj bo podobno ta generacja jest ch*jowa xD

skoro grasz w twicza, youtube, xbox video i diablo z pastgenów to rzeczywiscie

Opublikowano

Szkoda Yeti ze nie poczekales do wieczora to jeszcze by sie zalapala apka Domino Pizza :frog:

Opublikowano

Pillars of eternity czy bloodborn co wpierw. Forumku pomóż; )

Nie wiem, może kup Xboksa?

Opublikowano

uff dobrze ze odpalilem ta fife bo by bylo xbox fitness

Opublikowano

...

Myślałem, że ktoś coś napisał, ale to tylko gównem zayebało od pokrytegowstydemispermą.  :empathy:

Opublikowano

Co jak co ale ten post jetiego był nawet zabawny.

Opublikowano

...

Myślałem, że ktoś coś napisał, ale to tylko gównem zayebało od pokrytegowstydemispermą.  :empathy:

342d0144e5.jpg

Za takie posty dostaje się order od Gry Online.

Opublikowano

słaby xbox wciąż nie usprawiedliwia zakupu kawłka taniego chińskiego plastiku z gwarancją której nie ma za 1600zł :reggie:

jak ja się cieszę, że na odsprzedaży straciłem 200 zł :banderas: TYLKO

to największa radość jaką dała mi ta konsola

Opublikowano

...

Myślałem, że ktoś coś napisał, ale to tylko gównem zayebało od pokrytegowstydemispermą. :empathy:

342d0144e5.jpg

Za takie posty dostaje się order od Gry Online.

Kolejny zapomniał leków rano zażywć.
Opublikowano

To już oficjalnie, "dar od bogów" przekroczył drzwi mojego domu. Nadkosnola odpalona, hx850 już pięknie świeci swoją 55 calową matrycą, dane z płyty na której został zapisany mesjasz już są odczytywane przez najpotężniejszą konsole na rynku z 8GB pamięci GDDR5, a do pracy dopiero w niedziele.

gsaw0hg61jqj.jpg

This is living, for the szlachta.

:banderas:

haven, życzę pysznej pizzy wieczorem i udanej sesji z twitchem

PS. Ta muzyka w menu głównym :fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ale sciany to mogles pomalowac na inny kolor niz zielony

Opublikowano

A bedziesz streamowal?

Opublikowano

Pillars of eternity czy bloodborn co wpierw. Forumku pomóż; )

Sam mam taki dylemat, bo biorąc pod uwagę posuchę gierek na konsolę PS4, to jestem pewien, że ceny Blooda szybko spadną, kiedy wyposzczone klapy, które masowo kupiły Blooda "bo pierwszy dobry ex" zaczną się go pozbywać. Zainteresowanie tą gierką wśród osób, które DSy odstawiły po 5 minutach daje na to ogromne szanse.

Opublikowano

Po kupnie tv na raty trzeba było zacisnąć pas i nie starczyło już na farbe.  :pawel:

Opublikowano

Zielony kolor ścian? YETI TO UKRYTY XBOT

Edytowane przez suteq

Opublikowano

dla równowagi ja mam niebieskie :frog:

Opublikowano

przygotował się, pod koniec roku przy premierze halo 5 powie "zielony? od zawsze w moim sercu pokoju"!!11

Opublikowano

Po kupnie tv na raty trzeba było zacisnąć pas i nie starczyło już na farbe.  :pawel:

Nie mierz innych zawartością swojego portfela.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.