Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Czezare

UT na padzie?

:dynia:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ragus bule dópki że gowy to epicka przygoda gdzie każdy element gp sprawia radość, nie polecam takich zawistników.

2 goty, jedynka moźe być, trójka to tylko iksde.

Opublikowano

@Czezare

UT na padzie?

:dynia:

Miałem 3 miejsce w EU lidze 1v1, beke mam z siebie jak dziś o tym pomyśle. 30 fps z dropami na padzie i competitive gaming  :dynia:

Opublikowano

A chyba że tak ragi, w takim razie szanuje. Chociaż ja wolę jedynke no a trójka to rzeczywiście  :dynia:

Opublikowano

Apropos blachy. Teraz napisze powaznie. Z blacharskiego, obesranego przez muchy stołu na xbączka chciałbym żeby spadły tylko i wylacznie dwie rzeczy:

<wymienia grę która ledwo pójdzie na xbonie i koreański szrot z ładną graficzką>

Nikogo to nie obchodzi czego chcesz

Opublikowano

2 goty, jedynka moźe być, trójka to tylko iksde.

bez przesady. pod względem systemu walki była najlepiej rozbudowana. no i walki z

Hadesem, Posejdonem, Kronosem, pierwsza runda z Zeusem stylizowana na bitkę 2d

były mega. tylko dwie ostatnie godziny były do wymiany. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A Wstąpienie? Duch Sparty?

Nie grałem, ale Betrayal na moim sony ericssonie, zaje,bany z intermetu i odpalany z karty memory stick 512mb był ok.

Opublikowano

Wstapienie to chyba najgorszy gow, gralem ostatnio i tragedia. Tak samo 3ci uncharted. Dlatego dziwie sie, ze ktos czeka na ich kontynuacje :reggie:

Opublikowano

dziwne bo nawet hejterzy dwójki szanują bardziej trójkę. przyznaj się że było za dużo puzzli a za mało strzelania w pierwszej połowie :kaz:

Opublikowano

Zagraj nobody w taką idealną dwójke gdzie po skończeniu jesteś najarany na zakończenie trylogii, odpalasz trójke pierwsza godzina niszczy ci mózg epickością a potem przez reszte gry śpisz i budzisz się czasami w momentach które wymieniłeś. Serio juź ghost of sparta był sporo lepszy.

Opublikowano

PC chyba jeszcze poczeka na premiere GTA V :dog:

HxPkO4E.gif

Opublikowano

A co, szkoda Ci blacharzy?

Opublikowano

No juz mi nie jest do smiechu, teraz jest mi ich zal :yao:

Anyway, Fanek, dobra wiadomosc, znalazlem twoja swinie!

Opublikowano

http://gamingbolt.com/dx12-should-re...eceive-new-api

One quote from the article

“I’ve never heard Microsoft just come out and, I mean they should just really come out and explain to people why they’re having problems getting games to run at 1080p. But maybe they don’t think their users will understand, basically it has to do with developers aren’t making effective use of the eSRAM API. So in DirectX12 they actually threw it away, they threw away the crappy one in DirectX11 and they’re replacing it with a new one. So that’s pretty huge.”

po makale klapy :shotgun:

Opublikowano

no wiem pawcio. GOW2 to szczytowa odsłona serii. A trójka jedynie miewała takie momenty. tym niemniej najwięcej fajnych walk z bossami ma właśnie ta część. mi tam podobały się np. ogrody Hery, czy właśnie ulepszenie systemu walki względem poprzedników (można było w końcu pobawić się kilkoma broniami na raz zmienianymi w locie, czy łukiem którego używanie nie zabierało już many).

Opublikowano

dziwne bo nawet hejterzy dwójki szanują bardziej trójkę. przyznaj się że było za dużo puzzli a za mało strzelania w pierwszej połowie :kaz:

Gdzie tam były jakieś puzzle, przecież tam prawie same kill roomy były :shotgun:

Jedyne puzle, które pamiętam to te z

ustawianiem posągów, żeby wyszedł odpowiedni cień

reszta to musiały być jakieś trzymanie gałki w przód, bo żadnej więcej nie pamiętam, a niedawno grałem :lapka:

Niektórzy to widać, że nie grają w ogóle w gry logiczne, jak dla nich "zagadki" z uncharted to zagadki :dynia:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

mam dziwne wrażenie że to nie jest temat do merytorycznej rozmowy

Opublikowano

Drocze się Copperem for fun. A że hejterze 2 stawiają ponad nią 3 to akurat fakt. 

Opublikowano

Dzisiaj ostatnia środa miesiąca, Sony zapomniało o rozkładówce plusa czy po ostatniej wtopie się wykręcili z tą datą? :reggie:

Opublikowano

“I’ve never heard Microsoft just come out and, I mean they should just really come out and explain to people why they’re having problems getting games to run at 1080p. But maybe they don’t think their users will understand, basically it has to do with developers aren’t making effective use of the eSRAM API. So in DirectX12 they actually threw it away, they threw away the crappy one in DirectX11 and they’re replacing it with a new one. So that’s pretty huge.”

Urocza jest ta wasza wiara w ukrytą potęgę Xboxa. Oni tak dobrze wiedzą że łykniecie każde internetowe gówno jakie wypuści dział marketingu, że aż wprost tym razem nazwali je eSRAM. :sorcerer:

Lżą z was.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Urocza jest ta wasza wiara w ukrytą potęgę Xboxa. Oni tak dobrze wiedzą że łykniecie każde internetowe gówno jakie wypuści dział marketingu, że aż wprost tym razem nazwali je eSRAM. :sorcerer:

Lżą z was.

Zamiast Xbox przeczytałem Playstation 4. Też tak macie?

Opublikowano

nie bo aż tak w potęgę playstation 4 nie wierzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.