Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony w tym miesiącu nie da żadnej gry. Myślę, że to wciąż lepsza oferta od tej GwG.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie no, na x360 calkiem spoko o ile sie zapomni ze jedna jak z c64, druga to najgorsza czesc serii, trzecia to rak od ubi, a czwarta nikogo

Opublikowano

Sony zawsze daje dodatkowe exy w postaci konserwacji psn. :kaz:

Opublikowano

Podrasowanych gifów? Ja sobie tych cytatów nie wymyśliłem, czytałem kilka recenzji i w każdej oprawa graficzna jest zachwalana. Fakt, bez problemu można znaleźć słabsze tekstury, ale całość robi świetne wrażenie, jeżeli miałbym ocenił tylko grafikę, to dałbym mocne 8. Dla mnie BB wygląda lepiej od takiego inFamousa. Błaźnią to się boty wklejając takie screeny i poklepując się po plecach, że grafika jak ps3, ale co im pozostało, twitch, youtube lub pizza.

Skasuj konto... nie kompromituj sie. Ode mnie info zawsze z pierwszej reki, na podstawie zagrania w dana gre, a u ciebie... gify, klamstwa, przekrety i brak honoru.

jasny (pipi), rzeczywiście fizyka w BB jest jak z ps2, graficznie też tak sobie, na prawdę ta gra musi być albo niebywale za(pipi)ista, albo po prostu nic innego na ps4 nie ma, że praktycznie wszyscy jak jeden mąż jarają się tą giereczką.

Opublikowano

Mowisz i masz

wyszło, że to soulsy z kilkoma małymi zmianami w gameplayu, podciągniętą graficzką oraz designem

dla niepoznaki zmienili nazwę, żeby było nowe IP

chcica mi przeszła, jak kiedyś kupię guwno obesrane, to się ogra, ale bez ciśnienia

Opublikowano

film od zeratula obejrzałem do połowy.....przerwałem jakoś w momencie, kiedy nie umiał wyequipować pistoletu ("nie da sie")  :dog:

wyszło, że....

wstydu oszczędź. wyszło, że zeratul nie ogarnia dość prostego movesetu....  

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Nie troluj w_c

żaden troll, ktoś pisze że fizyka jak z ps2, to od razu atak na niego, ale widać że rzeczywiście tak jest, oprawą gra nie zachwyca i jest słabiutko

Opublikowano

gry z Golda na 360 są na własność tak?

Opublikowano

z 360 tak, na one to samo co na ps3/4

Opublikowano

nie oglądałem tego, żeby oceniać skill Zeratula, tylko, żeby zobaczyć jak prezentuje się gierka

Opublikowano

Eurogamer napisał że "oprawa stoi na wysokim poziomie, choć odstaje od innych tytułów na wyłączność PlayStation 4. Ważne jednak, że widać zauważalny postęp w stosunku do dosyć przeciętnych tekstur i modeli z Dark Souls 2."

mate5 napisał mi na PM 2 dni temu cytuje:

"Framerate trzyma prawie cały czas 30 klatek. Strona audiowizualna fantastyczna nie tylko ze względu na artdesign ale również z technicznej strony. No ku.rwa jest fantastycznie."

Analiza DF potwierdza to samo choć wykazuje sporadyczne spadki o dosłownie parę klatek.

Komu wierzyć chłopaki, bo nie wiem czy brać na ps4 z BB, czy czekać następne pół roku na exy bonera?

Proponuje kupić bonera, podobno dobrą pizze można zamówić.

Opublikowano

Bb to bardzo dobra gra. Kupuj golab, nie zawiedziesz sie

Opublikowano

o ku,rwa ogladam dalej. huy z pistoletem, jak sie nie da, to sie nie da. zeratul walczy o życie z mięsem armatnim i pada jak mucha. oczywiście non stop maszowanie R1 w one hand i klepanie uniku na pałe....... wy chcieliście mechaniki ze slaszera, tymczasem recenzent popularnego serwisu o grach nie ogarnia PODSTAW walki w erpegu (no w szczelankach na xboksie wciska sie jeden przycisk i jest git co nie)

. jest śmiesznie, ale i smutno za razem. ps - fajnych macie xbotów  

nie oglądałem tego, żeby oceniać skill Zeratula, tylko, żeby zobaczyć jak prezentuje się gierka

w chu gejmplei jest od dawna na you tube i to od ogarniętych ludz. teraz cie nagle naszło, żeby oceniać grę przez pryzmat paraolimpiady ??? bez obligatoryjnego pacza day one ? nie przesadzasz ?

ps - fajnych macie xbotów

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Bb to bardzo dobra gra. Kupuj golab, nie zawiedziesz sie

przecież wiem, aczkolwiek czwarty raz soulsy i nic poza tym póki co, to słaby asumpt, żeby kupować chiński szajs z recyklingu z padem 6h i jeszcze te patche, matko bosko

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

zeratul o ragdolu zwłok - no nie naprawili tego od pierwszej części, słabo

zeratul o rozwalaniu skrzynek - rozwalanie skrzynek, no fajne to było, ale w demonie 15 lat temu (mówiąc to, rozwala skrzynke i nie zauważa gigantycznego przejścia za nią)

zeratul podnosi naboje - po co mi naboje jak nie moge użyć pistoletu, bez sensu

zeratul o bloku - żebym wiedział, jak sie robi blok, to byłoby łatwiej

ej zeratul, napisz jakąś 3groszówke do ekstrima koniecznie 

Opublikowano

Tak.

No to najs, a miałem ograć Judgment w najbliższym czasie właśnie, Black Flaga też nie ograłem więc oferta zayebista na ten miesiąc.

Opublikowano

ludzie co grają potwierdzają że gra się w to inaczej niż w soulsy, co zresztą widać na filmikach (tych dobrych). ale to wiesz, tylko wśród ludzi kumających soulsy, więc może rzeczywiście odpuść 

Opublikowano

ludzie co grają potwierdzają że gra się w to inaczej niż w soulsy, co zresztą widać na filmikach (tych dobrych). ale to wiesz, tylko wśród ludzi kumających soulsy, więc może rzeczywiście odpuść 

gra się inaczej, bo:

przerywa się ataki pistoletem, a nie tarczą jak w poprzednikach?

nie ma estusów, tylko są potiony, co wypadają z mobków?

bronie mają po dwa tryby walki?

trzeba rollować, a nie blokować?

bijąc mobków po skusze, można odzyskać hp?

rewolucja w chuj!

skumałem soulsy na tyle, żeby je przejść zabijając wszystko, co się da zabić w tej grze - mowa o jedynce z dodatkiem, w dwójkę nie grałem, bo bardziej wciągnęły mnie GOTY 2014 i Mario Kart 8

Opublikowano

zeratul znalazł glicza, dobry wariat  :ogor:

oczywiście zapomniał wspomnieć, że nie pobrał pacza

no i nie ma pojęcia, że można to łatwo obejść, wychodząc z gry (zapis w tym samym momencie)

golab - wow, nie jesteś totalnym noobem, im impressed. to plus sporo innych rzeczy, ale idziesz w dobrym kierunku

trzeba rollować, a nie blokować?

eeeeee, no to tak jakby mniej więcej ale nie do końca

zmian i nowości jest w huy, większość serii potrzebuje 3 sequeli z kolejnymi numerkami na taką ilość nowych patentów 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Różnica polega na tym, że tu walka nie opiera się na tarczy i wyczekiwaniu na atak, tylko na uniku, przerywaniu ataku i ofensywie. Ta gra jest znacznie szybsza i nastawiona na ofensywę. Gra się zupełnie inaczej.

zeratul o ragdolu zwłok - no nie naprawili tego od pierwszej części, słabo

zeratul o rozwalaniu skrzynek - rozwalanie skrzynek, no fajne to było, ale w demonie 15 lat temu (mówiąc to, rozwala skrzynke i nie zauważa gigantycznego przejścia za nią)

zeratul podnosi naboje - po co mi naboje jak nie moge użyć pistoletu, bez sensu

zeratul o bloku - żebym wiedział, jak sie robi blok, to byłoby łatwiej

ej zeratul, napisz jakąś 3groszówke do ekstrima koniecznie 

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Chyba muszę to obejrzeć.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Gra się inaczej bo:

- nowy unik po zalockowaniu znacznie przyspiesza tempo rozrywki 

- można transformować broń i zmieniać tym samym combosy

- stunować i przebijać gardy przy pomocy pistoletu

- odzyskiwać częśc hp podczas kontr co dodatkowo przyspiesza rozgrywkę i czyni ją bardziej ofensywną 

Ale najlepszy i tak jest DAT ficzer.   :cool: 

edit: Wlasnie przeczytalem miazge informacje na temat Chalice Dungeons...o (pipi) mać  :banderas:

Jak planujecie w przyszlosci robic PVP i zastanawiacie sie czy system nie jest za plytki bo jest malo broni to info ktore moze zwalic z krzesla:

Chalice Dungeons maja generowane losowo dropy, BRONIE, gemy, armory...mozesz wydrobic 3 x Hunter's Axe ale kazdy bedzie mial inne losowo przydzielone staty, dzieki czemu mozna sie bawic jak w Diablo i szukac idealnego ekwipunku pod swoj build do pvp o___o

No to dobre zadosc uczynienie za takie NG+  :obama:

Takie replayability w singlu to ja rozumiem.  :lapka:

Opublikowano

To jest chyba jakaś prowokacja internetowa, coś jak drugi klocuch.

Opublikowano

z wymienianiem wszystkiego lepiej poczekać aż ludzie dobrze gre przemielą. tu nawet nie ma co za bardzo polegać na recenzentach chyba że jacyś prawdziwi fani 

jest jeszcze cały ten lore, powiązania, inspiracje, ale to raczej coll stuff dla ułamka zapaleńców, bo przy braku cinematic ludzie nawet nie zauważą, że jest tu fabuła i to w CHUY DOBRA (zapewne)

ogólnie sukces na rynku masowym, to najgorsze, co może te gry spotkać. oby nie 

Edytowane przez Kazub

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.