Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

też nie rozumiem jaranka bb, przeciez ubisoft juz wypuscil cos identycznego i to w duzo lepszej grafie

Moze Zeratul myślał ze to to kupił?
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Trzeba być hamburgerem, który gra w destiny i tyle. 

Opublikowano

film od zeratula obejrzałem do połowy.....przerwałem jakoś w momencie, kiedy nie umiał wyequipować pistoletu ("nie da sie")  :dog:

wyszło, że....

wstydu oszczędź. wyszło, że zeratul nie ogarnia dość prostego movesetu....  

czlowieku ja juz dwoch bossow ubilem i dalej nie wiem jak sie ten przeklety pistolet zaklada.

Bitch-please-Blank-stare-Seriously-Are-y

PS. Napisze mu ktoś jak go założyć, bo przecież to najważniejszy element obrony, czy siedzimy cicho i obserwujemy jak sytuacja się rozwinie?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A moze za przejscie gry bez wyekwipowania pistoletu jest trofik a wy sie smiejecie.

Opublikowano

Hehe blachy dostały super gre ale już się obsrywają bo nie wiedzą czy im  gierka pójdzie xdddd jakie to jest śmieszne xddd smiecie mają nowe sprzęty ale to może nie wystarczyć do odpalenia pillars of eternity która grafikę ma tak jakoś z 1944 roku.

Sorry, że się wcinam z technikaliami, ale akurat jest to jedna z nielicznych gier, które zazdroszczę blacharzom i chętnie bym zagrał. Moje pytanie jest takie - czy na moim uber pro sprzęcie (laptop) odpalę grę? Wypadłem z rynku PC daawno, więc się nie znam, a nie chcę wtopić kasy.

Laptop to HP dv6-6030ew:

http://www.komputronik.pl/product/123261/HP_Pavilion_dv6_6030ew_8_GB.html

Jak odpalam stronę "Can You run it", to mi odhacza wszystko na "tak" poza "Dedicated video RAM", które wymaga 512mb, a mam 64mb.

Zatem wg. strony w ogóle nie mam co próbować. Jednak lepiej odpuścić?

I takie posty są w tm temacie xddd

sa podrasa ludzką

Opublikowano

Przecież to nie blachy się xdd obsrywają tylko xdddddd  konsolowce xddddddd

Opublikowano

Debil xddd

Opublikowano

wy jesteście jakimiś kretynami, chodzi mi o ogół użytkowników blachy.

liczyłem na inteligencje tutejszych piszących :dog:

zresztą powyższy przykład pokazuje że jak człowiek zaczyna chcieć grać na piecu to od razu wszystko mu się zaczyna mieszać i dostaje choroby blachy

Opublikowano

Przełącz się w tryb standby.

Opublikowano

Przełącz się w tryb standby.

a ty umrzyj

Opublikowano

a ty umrzyj

ALE GO ZAORAŁ  :obama:

Opublikowano

Dobra to tak juz mniej trollingu.

film od zeratula obejrzałem do połowy.....przerwałem jakoś w momencie, kiedy nie umiał wyequipować pistoletu ("nie da sie")  :dog:

wyszło, że....

wstydu oszczędź. wyszło, że zeratul nie ogarnia dość prostego movesetu....  

czlowieku ja juz dwoch bossow ubilem i dalej nie wiem jak sie ten przeklety pistolet zaklada.

Bitch-please-Blank-stare-Seriously-Are-y

PS. Napisze mu ktoś jak go założyć, bo przecież to najważniejszy element obrony, czy siedzimy cicho i obserwujemy jak sytuacja się rozwinie?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

YETI usun konto... czlowieku bez jaj i honoru. Rozumiem, ze wyszla w koncu jakas gra exclusive na PS4 ktora zbiera lepsze noty niz 6/10 ale juz tak sie nie rozpedzaj.

Wracając do tematu… gier w których zarządzamy ekwipunkiem jest naprawdę sporo. Nie jest to żadna nowość w branży. Główną ideą która zawsze powinna towarzyszyć deweloperowi jest zrobienie jak najprostszego w obsłudze inventory, żeby użytkownik mógł bez problemu z niego skorzystać i w jak najprostszy sposób zdobyć wszelkie potrzebne informacje. Jasne, że można przyjąć że Bloodborne Souls ver. copy paste 3.0. ma być grą trudną ale niech się nie kompromitują w designie zwalonego inventory. Jeżeli w grze muszę zaznaczyć odpowiedni kwadracik zanim wejdę do ekwpinku by móc założyć broń, to sorry ale to chyba oznacza, że coś nie jest przystępne i zwalone. Jest to typowy blad designerski ktory jest powtarzany chyba od Dark Souls, bo nie przypominam sobie tego problemu w Demons Souls

Opublikowano

Chodzi o to ze czasem i w CW trzeba pomysleć przed napisaniem posta.

Opublikowano

czyli jednak nie playstation, a zeratul ssie pauke 

Opublikowano

zeratul ssie pauke

Myślisz ze umiałby ja wyciągnąć?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

zeratul ssie pauke

Myślisz ze umiałby ja wyciągnąć?

Widzisz, ja przynajmniej mam co wyciagac :) Ale ogolnie to smutni jestescie... waszym jedynym argumentem w tej calej dyskusji jest jazda po userze... design inventory w Soulsach i copy paste bloodborne souls jest slaby.

Opublikowano

Ja pierd.... Ja myślałem, że to ze spluwą to jakiś trolling, a to okazało się prawdą...... Nie wiem co napisać

Opublikowano

milion godzin w destiny zrobilo swoje, swoja droga to tez fenomen, ze w tak hejtowanej przez niego grze ma tyle godzin na xone i ps4

Opublikowano

Zeratul ale tak na poważnie, to siara z tym pistoletem :reggie:

Opublikowano

milion godzin w destiny zrobilo swoje

No to musi byc niezly strzal w ryj. Odpalasz bloodborne, cisniesz trojkat i bron nie wskakuje do reki, dusisz krzyzaka we wszystkich kierunkach i to samo. Potem piszesz, ze zyebana mechanika ekwipunku :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.