Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To porównanie mnie dzisiaj rozwaliło. 

Jaka to jest katastrofa na X360, aż szkoda gadać, nie dziwie się, że dostaje takie marne oceny. Na Xone zresztą tez nie jest lepiej. Nowy BF, prawilnie tylko na PC, szkoda bruździć tym konsolowego poletka :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie zagram w okemi. Każda negatywna opinia o grze zawera w sobie zarzut co do słabego tempa rozgrywki.

Pie,rdole takie gierki :cool: Już przy Skyward Sword i TP zasypiałem, nie będę bawił się w jakieś podróby z takim samym problemem

W którejkolwiek Zeldzie możesz namalować magicznym pędzlem most, którego nie ma, albo jednym ruchem na niebie zamienić dzień w noc, w oprawie stylizowanej na malarstwo olejne? A no nie możesz i dlatego hejtujesz.  :cool:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Mogę zatrzymać spadający księżyc, więc po co mi jakieś pędzle?

Opublikowano

W 240p? Ja bym się nawet nie przyznawał. 

Opublikowano

Elegancko nabite 25 godzin, czyli dokładnie tyle, ile tego typu gry powinny trwać.

Opublikowano

Ja maluje obrazy olejne i projektuje mosty wiec po co mi jakas wilczyca.

Podaj mi jakis inny potezny argument

Opublikowano

Czyli tyle w ile ukończyłem Okami za pierwszym razem!  :sorcerer:  

@asax

ex playstation, 93%, rekomendacja Mendrka

Opublikowano

BB ma 92% wiec co ty tu sciemniasz?

Opublikowano

@asax

HLTB pokazuje 40 godzin. Bardziej im ufam bo są zagraniczni.

Opublikowano

@Ragus

Na miastogier min. to 28h, a na gram.pl 27. Dobra przyznaję, odliczyłem czas na parę puzzli, powtórkę prób z blockheadami i 40 minutowe intro. Ale wiesz że tak poza tym jestem w 100% legitymacyjny.  :smutas:   

Opublikowano

Kurde cos zle przeczytalem, masz racje nobody :lapka:

Opublikowano

@asax

Ponad 50 przy pierwszym przejściu okemi drogi panie.  :dog:

Opublikowano

Odejmij intro, dodatkowe questy, kombinowanie z puzzlami, chodzenie za kims i instalacje z The Order to Ci zostana 2 godziny 90 minut.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Obejrzałem sobie znowu całą konfę MS z E3 2014 i k*rwa ja pi*rdole, jaki to był rozpi*rdol. :obama:

Jak w tym roku zrobią konfę chociażby na tym samym poziomie to klapy będą znowu wyglądać tak

LtIVjnB.gif

:banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak wjedzie gameplay z H5 to niedobitki klaperskie zakopia sie pod ziemie do czasu nastepnego dobrego exa na playstation*

*2020

:obama:

ale to bedzie cudowny dzien

Opublikowano

Gameplay Halo 5, po raz n-ty to samo, faktycznie jest sie czego bać :kaz:

Opublikowano

Nom konfa E3 podczas czekania od października 2014 do października 2015 na jakiegokolwiek exa bonera to będzie. :banderas:

Opublikowano

nobody, a Ty kupisz persone 5 na ps4 jak bedzie standardowo 100zl drozsza od wersji ps3, a wygladac bedzie tak samo? :banderas:

Opublikowano

różnica wyniesie nie więcej jak 3 dychy. framerate na pewno będzie lepszy (min. to betonowe 30, max 60), a różnicę między 1080 a 720p na 42' tv już widać. poza tym takie gry kupuje się na current geny by dawać tym wyraźny sygnał jakich nie cross genowych gier ludzie chcą na tę generację. 

Opublikowano

2013: nowe SDK

2014: 10% z kinekta

2015: DX12

2016: ?

2016: Da power of cloud

Boty szybko zapomnialy jedną z major features :P

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jakim chorym botem trzeba być, żeby dostawać spazmów podczas oglądania zeszłorocznej konferencji. :reggie:

Opublikowano

Gameplay Halo 5, po raz n-ty to samo, faktycznie jest sie czego bać :kaz:

Mazzeowi na samą myśl już pęcznieje głowa z podniecenia i będzie jeszcze większa.

Krasnale i laserki, gdzie po drugiej stronie mamy BB z takim klimatem, designem, miodnoscia i za(pipi)istoscią, ze aż mi ich żal.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.